Hiç görmeden böyle hissedebilir mi?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Twitterdan biri takip etti beni bende onu ettim neyse bi zaman sonra mesaj attı bana biraz konuştuk ama hemen arkadaş olmak yerine aşk olaylarına girdi gibi oldu yani tivit attımm bitane mesela kim sana baktı kıskanırım sen kıskanılmıycak birimisin. Seni tanımayı herşeyden çok istiyorum falan dedi. Ben hiç umursamadım atıyor kısa kısa soğuk cevaplar veriyouö çünkü görmedim yani nasıl ciddiye alıyım oda yüzyüze görmedi sonucta iste sürekli aklımdasın falan diyo. Ödevlerm projlerim var dedim takmadım tamam beklicem seni dedi atmadım sonra yine mesaj attı görmedgn birine bunları hissedemezsin dedim kaç kişiyi takip ediyosun diğer kızlarada böylesindir diyorum hayır değilim sen bana mutluluk veriyosunseni pozitif enerjni hissediyorum falan diyor bende gerçekçi gelmiyo bana dedim kırıldım vs dedi napmalıyım?

Twitterdan biri takip etti beni bende onu ettim neyse bi zaman sonra mesaj attı bana biraz konuştuk ama hemen arkadaş olmak yerine aşk olaylarına girdi gibi oldu yani tivit attımm bitane mesela kim sana baktı kıskanırım sen kıskanılmıycak birimisin. Seni tanımayı herşeyden çok istiyorum falan dedi. Ben hiç umursamadım atıyor kısa kısa soğuk cevaplar veriyouö çünkü görmedim yani nasıl ciddiye alıyım oda yüzyüze görmedi sonucta iste sürekli aklımdasın falan diyo. Ödevlerm projlerim var dedim takmadım tamam beklicem seni dedi atmadım sonra yine mesaj attı görmedgn birine bunları hissedemezsin dedim kaç kişiyi takip ediyosun diğer kızlarada böylesindir diyorum hayır değilim sen bana mutluluk veriyosunseni pozitif enerjni hissediyorum falan diyor bende gerçekçi gelmiyo bana dedim kırıldım vs dedi napmalıyım?
emin ol başkalarına da aynı şeyleri yazıyordur

duygu boşluğundaysan bu hissin normal tabi...ama cevap veriyorum görmeden gezmeden yemek yemeden :) birşey olmaz...

Ne mi yapmalısın?Ödevlerine çalışıp,elin ne idüğü belirsiz insanlarının safsatalarına inanmamalı,biri mesaj attığında yanıt vermemeli,hele ki aşk denilen o ulvi duyguyu ağzına pelesent yapan bu kroyu engellemelisin.

bunu sormanız bile ne kadar saf olduğunuzu gösteriyor..kafanızda soru işareti bırakmış.

Mesele duygulara karsilik vermek degil zaten.. adam oyalanmak istiyor belli ki ona yazilan olumsuz cevaplar dahi bu istegini karsilamis oluyor:KK14:

Zaten güvenip bişey yaşamayı düşünmüyordum ama neden böylr dediniz

canım
sakın güvenme hiç bir şey yaşama çok tehlikeli birisi bence

senin adına endişelendim çünkü bu sosyal ağlardan çok kişinin canı yanıyor gazetelerin üçüncü sayfalarında görüyoruz sürekli burda da paylaşanlar oluyor olumsuz bu tür durumları.
hatta bilirkişiler merve11 adıyla sosyal ağlarda güvenilirliği denemek için giriş yapmış 50 yaşında adamdan tut 13 yaşında erkeğe herkez yazmış da yazmış 11 yaşında oldugunu bilerek yani .Sizin orda "seni tanımak istiyorum. Beni mutlu ediyorsunuz" gibi yazdığınız birebir aynı cümleleri yazmışlardı

tabi ki düşünmüyor olabilirsiniz ama yinede dikkatinizi çekmek istedim. :eek:

X