Merhaba arkadaşlar.. Ben artık kafayı yemek üzereyim. İnternet aşkı denen saçma sapan şeye kapıldım. 10 ay boyunca durmadan mesajlaştık, konuştuk. Ama 1 gün bile buluşmadık. Fotoğraflarından başka hiçbi şekilde görmedim onu. Beraber hiç bi anımız olmadı. Hiç el ele yürümedik. Sadece mesaj.... Ama çok olay yaşadık, yalanlar üzerine kuruluydu. Onun da benim de çok hatam oldu. Biliyorum çok saçma bi durum 10 ay konusup hiç buluşmamak falan ama öyle olması gerekliydi.. Uzun lafın kısası benim merak ettiğim şey şu, benim şu an yaşadığım bağlılık mı yoksa aşk mı ? Kafayı yemek üzereyim ağlamaktan mideme ağrılar girdi. 2 gündür hiçbi şey yemiyorum. Daha önce 1 ay konuşmamıştık. (10 ay çıktık, 2 ay ara verip 2 ay daha çıktık. O 2 ayda gerçekleri anlattık ama yine bitti.) O 1 ayda böyle olmamıştım. Geçen hafta yine barıştık buluşacağımız günü ayarladık biletlere kadar.. Ama bitti işte. Üstelik şu an sevgilisi var. Çok devrik anlattım kafam gerçekten yerinde değil çünkü.. Nolur yardım edin.. Unutabilirim di mi ??
18 yasındayım daha ya