• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğin birine....

xgamzex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
218
0
46
Aydın
Merhaba arkadaşlar.. Ben artık kafayı yemek üzereyim. İnternet aşkı denen saçma sapan şeye kapıldım. 10 ay boyunca durmadan mesajlaştık, konuştuk. Ama 1 gün bile buluşmadık. Fotoğraflarından başka hiçbi şekilde görmedim onu. Beraber hiç bi anımız olmadı. Hiç el ele yürümedik. Sadece mesaj.... Ama çok olay yaşadık, yalanlar üzerine kuruluydu. Onun da benim de çok hatam oldu. Biliyorum çok saçma bi durum 10 ay konusup hiç buluşmamak falan ama öyle olması gerekliydi.. Uzun lafın kısası benim merak ettiğim şey şu, benim şu an yaşadığım bağlılık mı yoksa aşk mı ? Kafayı yemek üzereyim ağlamaktan mideme ağrılar girdi. 2 gündür hiçbi şey yemiyorum. Daha önce 1 ay konuşmamıştık. (10 ay çıktık, 2 ay ara verip 2 ay daha çıktık. O 2 ayda gerçekleri anlattık ama yine bitti.) O 1 ayda böyle olmamıştım. Geçen hafta yine barıştık buluşacağımız günü ayarladık biletlere kadar.. Ama bitti işte. Üstelik şu an sevgilisi var. Çok devrik anlattım kafam gerçekten yerinde değil çünkü.. Nolur yardım edin.. Unutabilirim di mi ?? :5: 18 yasındayım daha ya :14:

Merhaba arkadaşlar.. Ben artık kafayı yemek üzereyim. İnternet aşkı denen saçma sapan şeye kapıldım. 10 ay boyunca durmadan mesajlaştık, konuştuk. Ama 1 gün bile buluşmadık. Fotoğraflarından başka hiçbi şekilde görmedim onu. Beraber hiç bi anımız olmadı. Hiç el ele yürümedik. Sadece mesaj.... Ama çok olay yaşadık, yalanlar üzerine kuruluydu. Onun da benim de çok hatam oldu. Biliyorum çok saçma bi durum 10 ay konusup hiç buluşmamak falan ama öyle olması gerekliydi.. Uzun lafın kısası benim merak ettiğim şey şu, benim şu an yaşadığım bağlılık mı yoksa aşk mı ? Kafayı yemek üzereyim ağlamaktan mideme ağrılar girdi. 2 gündür hiçbi şey yemiyorum. Daha önce 1 ay konuşmamıştık. (10 ay çıktık, 2 ay ara verip 2 ay daha çıktık. O 2 ayda gerçekleri anlattık ama yine bitti.) O 1 ayda böyle olmamıştım. Geçen hafta yine barıştık buluşacağımız günü ayarladık biletlere kadar.. Ama bitti işte. Üstelik şu an sevgilisi var. Çok devrik anlattım kafam gerçekten yerinde değil çünkü.. Nolur yardım edin.. Unutabilirim di mi ?? :5: 18 yasındayım daha ya :14:

tabiki insan görmedigi birisine kapilabiliyor bu gayet normal birseydir. Ama 10 ay boyunca görüsüyorunuz ve hic bulusmuyorsunuz, neden? Ve yalanlar üzerine bi iliski kuruldugu zaman insanda bir zaman sonra kendi yalanlarina inaniyor. Sonradanda ortaya cikinca kalp kiriliyor, güvensizlik oluyor. ona gercekleri anlattim ve yine bitti diyorsun, ne anlattigini bilmedigim icin bu konuda birsey diyemicem. Ama gercekten seni sevseydi ne yapip ne edip seni görmek icin bi yolunu bulurdu. Simdi bide sevgilisi varmis diyorsun. o 10 ay icinde seninle birlikdeyken baska sevgilisi olmadigini nerden biliyorsun? Madem hic görmedin sadece mesajlastin? Dedigim gibi seni seven kisi 10 ay icinde bir gününü sana ayiramadiysa o insandan fazla birsey bekleme.

daha yasin cok kücük ve inan bana unutursun, ve bir zaman sonra kendi aklina geldikce gülüp gecersin. Ask acisi agir oluyor, yiyip icmiyorsun agliyorsun, sosyal etkinliklerde bulunmuyorsun. ama zaman herseyin ilaci derlerya, gercekten öyle.
Ve bu genc yasinda daha cok erkeklerle tanisirsin yeni asik olursun ve o kisi yaninda olur, aski o zaman yasarsin

tabiki insan görmedigi birisine kapilabiliyor bu gayet normal birseydir. Ama 10 ay boyunca görüsüyorunuz ve hic bulusmuyorsunuz, neden? Ve yalanlar üzerine bi iliski kuruldugu zaman insanda bir zaman sonra kendi yalanlarina inaniyor. Sonradanda ortaya cikinca kalp kiriliyor, güvensizlik oluyor. ona gercekleri anlattim ve yine bitti diyorsun, ne anlattigini bilmedigim icin bu konuda birsey diyemicem. Ama gercekten seni sevseydi ne yapip ne edip seni görmek icin bi yolunu bulurdu. Simdi bide sevgilisi varmis diyorsun. o 10 ay icinde seninle birlikdeyken baska sevgilisi olmadigini nerden biliyorsun? Madem hic görmedin sadece mesajlastin? Dedigim gibi seni seven kisi 10 ay icinde bir gününü sana ayiramadiysa o insandan fazla birsey bekleme.

daha yasin cok kücük ve inan bana unutursun, ve bir zaman sonra kendi aklina geldikce gülüp gecersin. Ask acisi agir oluyor, yiyip icmiyorsun agliyorsun, sosyal etkinliklerde bulunmuyorsun. ama zaman herseyin ilaci derlerya, gercekten öyle.
Ve bu genc yasinda daha cok erkeklerle tanisirsin yeni asik olursun ve o kisi yaninda olur, aski o zaman yasarsin

O buluşmak için her şeyi yaptı, çok istedi. Ama ben buluşamadım yalanlar yüzünden. Benim hatamdı yani. Dün gece seni sevmiyorum yüzsüz müsün dedi. Ağlamaktan başka bi şey yapamadım. :5: O 10 ayda defalarca aldatıldım zaten ama çok bağlanmıştım anlatılmaz derecede. Şu an başkası olamaz gibi geliyo. Benim merak ettiğim bu acı geçer mi bu sadece.. Aynen dediğin gibi dışarı çıkmıyorum, boğazımdan geçen tek şey su... Ne kadar zaman sonra geçer bu acı ? Ben böyle yaşayamam :14: Benim hatamdı ama bu acı yine de çok fazla :5: Nasıl unutcam nasıl

O buluşmak için her şeyi yaptı, çok istedi. Ama ben buluşamadım yalanlar yüzünden. Benim hatamdı yani. Dün gece seni sevmiyorum yüzsüz müsün dedi. Ağlamaktan başka bi şey yapamadım. :5: O 10 ayda defalarca aldatıldım zaten ama çok bağlanmıştım anlatılmaz derecede. Şu an başkası olamaz gibi geliyo. Benim merak ettiğim bu acı geçer mi bu sadece.. Aynen dediğin gibi dışarı çıkmıyorum, boğazımdan geçen tek şey su... Ne kadar zaman sonra geçer bu acı ? Ben böyle yaşayamam :14: Benim hatamdı ama bu acı yine de çok fazla :5: Nasıl unutcam nasıl

Birazda suclu olan sensin o zaman, ama internetde tanisan insanlarin 100de 80i yalanlarla basliyor. Gercekler anlatilmiyor ve sonu hüsranla bitiyor :)
tabiki gecer.. bi tek asik olupda ayrilan senmisin sanki :-) dedigim gibi, zaman herseyin ilacidir. Sabirla bu zamanida atlatacaksin ve geriye döndügünde kendi haline güleceksin. ask acisi cekmeyen göster... her genc bunlari yasadi. sende su anda yasiyorsun ve gececekdir. en gec karsina yeni biri ciktiginda ne cabuk unuttugunun farkina varacaksin

Birazda suclu olan sensin o zaman, ama internetde tanisan insanlarin 100de 80i yalanlarla basliyor. Gercekler anlatilmiyor ve sonu hüsranla bitiyor :)
tabiki gecer.. bi tek asik olupda ayrilan senmisin sanki :-) dedigim gibi, zaman herseyin ilacidir. Sabirla bu zamanida atlatacaksin ve geriye döndügünde kendi haline güleceksin. ask acisi cekmeyen göster... her genc bunlari yasadi. sende su anda yasiyorsun ve gececekdir. en gec karsina yeni biri ciktiginda ne cabuk unuttugunun farkina varacaksin

Çok teşekkür ederim bunları okudukça rahatlıyorum, birinin geçer demesi bile çok rahatlatıyo beni :13: Bunları yazarken bile ağlıyorum, sanki kimse o olamaz gibi geliyo. Şu an sevgilisi var ya düşündükçe deli oluyorum. 1 ömür yaşanmaz bu acıyla. Umarım geçer en kısa sürede. 1 hafta sonra, 1 ay sonra ne bileyim 2 ay sonra. Bi gün buraya bakıp gerçekten gülmek istiyorum.. Seneye sınava gircem ama bende çalışma isteği bile kalmadı. Çok kötüyüm ben ya :43: Yemek yemeye bayılan ben hiçbi şey yiyemiyorum ya. Annem çikolata almış gelmiş bana kıyamam, duruyo önümde. Yiyemem. Offfffff :14:

Çok teşekkür ederim bunları okudukça rahatlıyorum, birinin geçer demesi bile çok rahatlatıyo beni :13: Bunları yazarken bile ağlıyorum, sanki kimse o olamaz gibi geliyo. Şu an sevgilisi var ya düşündükçe deli oluyorum. 1 ömür yaşanmaz bu acıyla. Umarım geçer en kısa sürede. 1 hafta sonra, 1 ay sonra ne bileyim 2 ay sonra. Bi gün buraya bakıp gerçekten gülmek istiyorum.. Seneye sınava gircem ama bende çalışma isteği bile kalmadı. Çok kötüyüm ben ya :43: Yemek yemeye bayılan ben hiçbi şey yiyemiyorum ya. Annem çikolata almış gelmiş bana kıyamam, duruyo önümde. Yiyemem. Offfffff :14:

seneye kadar ooohoooooo.. calisma istegide gelir tekrardan merak etme ;) bi kac hafta idare edeceksin sonra bi bakmissinki unutmussun :))
Herkes yasiyor a$k acisini, ben bile ya$adim yani iyi anliyorum seni :) ve o yüzdende bu kadar rahat konusuyorum ;)

aman allahim önünde cikolata var ve sen yemiyorsun öylemi?? bana dogru uzat bak gösterim nasil yeniliyor :))
Hem günlerce ac kalacak degilsinya.. elinde sonunda yemek yemeye baslicaksin, o cikolatanin sucu ne, neden bekletiyorsun ?? :)

hadi bakalim simdi güzelce karnini doyuruyorsun sonrada hobbylerin neyse onu yapiyorsun ;)

seneye kadar ooohoooooo.. calisma istegide gelir tekrardan merak etme ;) bi kac hafta idare edeceksin sonra bi bakmissinki unutmussun :))
Herkes yasiyor a$k acisini, ben bile ya$adim yani iyi anliyorum seni :) ve o yüzdende bu kadar rahat konusuyorum ;)

aman allahim önünde cikolata var ve sen yemiyorsun öylemi?? bana dogru uzat bak gösterim nasil yeniliyor :))
Hem günlerce ac kalacak degilsinya.. elinde sonunda yemek yemeye baslicaksin, o cikolatanin sucu ne, neden bekletiyorsun ?? :)

hadi bakalim simdi güzelce karnini doyuruyorsun sonrada hobbylerin neyse onu yapiyorsun ;)

Arkadaşımı çağırdım şimdi o gelcek. Öyle geçer belki biraz :13: Ben sabah böyleysem gece nolcak acaba off :14:
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. En azından asla unutamam diyen ben unuturum belki demeye başladım :5: Daha önce de birini sevmiştim çok küçükken ama 3. sınıfa gidiyodum, 8. sınıfa kadar sevmiştim o zaman da ağlıyodum ama böyle değildi sanki.
Bu aşk değil de bağlılık gibi bi şey. Aşk daha üstün ama aşıkken insan kendini frenleyebiliyor. Bağlıylen onu istiyosun daha kötü :14:

Nolur bir gün buraya bakıp ne salakmışım diyeyim.. Nolur o günler gelsin bir an önce.. Ben böyle yaşayamam, yapamamm... Nolur nolur :14:

İnsan hiçbir zaman görmediği birine aşık olamaz diye düşünüyorum ben. Çünkü aşk o'nu her şekilde kabullenme halidir. Ama siz onun nasıl yemek yediğini bilmiyorsunuz ya da nasıl konuştuğunu? Sesi belki hiç güzel değil ya da giyinimi size hitap etmiyor. Bunları bilmeden aşık olamazsınız ama bağlanabilirsiniz. Veya onunla konuşmayı alışkanlık haline getirmeye başlamış olabilirsiniz. Umarım bir an önce bu çelişkiden kurtulur, hak ettiğiniz bir mutluluk yaşarsınız. Sevgiler.

Sizin adınıza üzüldüm ama şunu bilinki hissettiğinz şey aşk değil, alışkanlık. Onu görmediniz, kokusunu içinize çekmediniz, onu öpmediniz, onunlayken hayatla bütün ilişkinizi kesmediniz, sinemaya gitmediniz, beraber günlerce vakit geçirmediniz, omzuna yaslanıp dakikalarca ağlamadınız, gözlerine bakıp seni seviyorum aşkım demediniz, gözlerine baktığınızda zamanın durması gerektiğini düşünmediniz, elini tuttuğunuzda kimsenin size zarar veremeyeceğini düşünmediniz, beraber gidip mobilyalara bakıp hayaller kurmadınız, bir bakışınızla ona kızdığını anlatmadınız, teninin sıcaklığını hissetmediniz vs vs. Ben bu listeyi oldukça uzatabilirim çünkü bunları ben yaşadım. Bizde ayrıldık hemde 2 yılın ardından. Ama sizin kadar yıpratmadım kendimi. Tabiki hala çok seviyorum, hayatıma kimseyi sokamıyorum, herkesi onunla kıyaslıyorum, gözlerine bakmayı özlüyorum. Ama kader kısmet bu işler.Ben bile bu kadar üzülüp yıpratmıyorsam kendimi, sizin kendinizi yıpratmaya hakkınız yok. Yukarıda saydıklarımı birebir yaşadım ben. Ayrılığın beni ne kadar üzdüğünü siz hesap edin. Lütfen üzülmeyin, sizinki onun sanal varlığına olan alışkanlığınız.. Hayatınıza başka biri girdiği zaman gülebilirsiniz bu duruma. Yoksa gülüp geçmeniz mümkün değil.. Size tek tavsiyem sanal aşklardan uzak durun. Yalanlar üzerine kurmayın ilişkinizi. Karşınızdaki size güvensin size ona. Gözünüz hiçbir zaman arkada kalmasın. Bu şekilde olunca insandaki huzuru anlatamam size. Güven çok önemlidir bir ilişkide. O yüzden yanınızdan biri olsun onu yaşayarak tanıyın, acele etmeyin. Arkadaşları ile olan ilişkisine bakın, ailesi ile olan ilişkisine bakın, sinirlendiğinde nasıl tepkiler veriyor buna bakın, gözlerinize baktığında gözlerinin içi gülüyor mu buna bakın. Kısaca onu zamanla sevin. Karşınızda tecrübe konuşuyor :) Peki siz neden ayrıldınız demeyin, uzun hikaye.. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. :16:

Canım artık nerdeyse her insan internetten bir kere de olsa böyle bir bağlılık yaşıyor:))

Bende yaşamıştım eskiden nerdeyse 5 ay konuşmuştuk netten sevgili olmadık ama o derece mesajlaşıyorduk:)
Aynı ilde olmamıza rağmen buluşmadık:D
Sonra askere gitti nasıl ağladım üzüldüm ama o naptı bir kere bile aramadı:))
İzne geldiğinde eski sevgilisiyle görüşmüş eğlenmiş fotolar çekmişler:))
Kıskandım ağladım üzüldüm..Tabi sonra geldi geçti.. unuttum bu sefer o düştü peşime özürler diledi..
Teklif etti ama sevgilim olduğunu söyledim:)) pişman oldu beni kaçırdığına :)) Sonra arkadaşca devam ettik valla bir daha hiç o gözle bakmadık sonra konuşma koptu msnden faceten sildik birbirimizi:))

Bende üzüldüm bende yıpranmıştım ama sonra aklına bile gelmiyor:))
Aşk değil bu BAĞIMLILIK:)) düşünüyorsun bir anı bulamıyorsun bile:D:D
eğlendiğin zamanı vaktin geçmesini özlüorsun sadece:))
Hiç dert bile etme ye iç gez toz :D sende iyi vakit geçirdin ohh tamam bu kadar:))

çık gez toz eğlen arkadaslarınla vakit geçir ailenle vakit geçir bak yaz zamanı denie git ooohh mis hayat sana bu yaşta güzel canım yüzünü görmediğin biri bu sonuçta sadece bağımlık...

Seninki bağımlılık bir alışkanlık. O kişiden gelen mesajları okumaya ve onunla konuşmaya alışmışsın. İnsan alıştığı her hangi birşeyden veya kişiden kolay kolay vazgeçemez. Bende gecen yıl böyle birşeyi yaşadım benimki 2 ay sürmüştü ama ben kendisini görmüştüm ve annemle tanışmaya gelmişti evimize. Geldiği gunün akşamı ayrıldık. Beni arayıp olamayacağını söylemişti ve hayatında basarılar dilerim cümleleri ile başlayarak son mesajini yazmıştı. Bense hiç cevap yazmadım öfkeli kızgın oldugum halde yazmadım sadece Allah'a havale ettim. Oysa biz aynı ülkede aynı şehirdeyiz aramızda 15 km mesafe olmasına ve çalıştığı iş yerin adresini bilmeme rağmen hiç umursamıyorum. İlk başlarda çok zor olur bilirim, insan kabul edemez zoruna gider. Alıştığından vazgeçemez insan. Sana tavsiyem yalnız kalma ailenle kardeşlerinle vakit geçir, gez dolaş arkadaşlarınla ve onu Allah'a havale et, zamanla unutursun.

Back
X