Hiç görüşmemek mi lazım ?

+1

Zaten sorunlarınız var, kardeşinize ve annenize dolmuşsunuz. Böyle pasif agrasif tepkilerle bir yere varılmaz. Neye kırıldıysanız o anda onun üzerinden konuşursanız kötü duruma düşmezsiniz. Küsmekle, surat asmakla, biriktirip biriktirip alakasız bir şeye patlamakla problem çözülmez. Bu huyumu değiştiremem diyorsanız o zaman evet görüşmemeniz lazım, hem kendinizi hem karşı tarafı huzursuz ediyorsunuz.
Ben uyuyamadığımı söylesem karşımdaki de kendi şikayetlerini anlatsa, şimdi daha rahatsındır dediğimde saçma sapan bir tepki alırsam doğurmadan bana mı sordun derim.
Tepkilerinizi doğru yerde ve şekilde koyamadığınız için haksız durumuna düşüyorsunuz

uyanip uyanmadigini nerden biliyor esinle mi konusuyorlar belki ortamda bi kere oyle soylemistir akilda kalmistir ama dogurmasaydin ne demek cok donuk bi cumle gereksiz bi cikis

Ah ablam beni iyi affetmiş o zaman, ben ne dangalak laflar ettim ona kendim bekar ve çocuksuz iken... Seni de görürüz dedi o kadar. :)

Annen sana hiç yardım etmemiş ama kardeşine ben yardım ederim sana mı diyor hem de senin yanında diyor öyle mi bunu? Sen annenden hiç yardım talep etmiş miydin yoksa talep etmeden yardım etmesini umdun mu ?
Eğer yardım talep ettin ve annen yardım etmediyse bir sebep yokken ama şimdi kardeşine ben yardım ederim diyorsa sen orada lafı çaksaydın keşke bana yardım etmedin anne kardeşime yardım mı edeceksin deseydin keşke

Çok mu çocuktan yana dert yanıyorsunuz. Bir ikiden sonra çok şikayet ediyorsan doğurmasaydın o zaman da denir yani
Hayır şikayetçi olan biri değilim yardım beklemiyorum yada sızlanmıyorum laf olsun diye söylenmiş bir şey

Annemler ben doğum yaptığımda başka bir şehirdeydi o yüzden yardımları olmadı talep etmeme rağmen yapmadı ki her hafta sonu buraya geliyorlardı

Alınganlığın böylesi.Benim bebeğim var herkesden çok ben uykusuzum,ben doğurdum ,ben yorgunum , ben,ben,ben......

Bir sey dendiginde kendinin derdinin daha buyuk oldugunu/asıl seyin kendisinde oldugunu söyleyen insanlar gerçekten bir noktadan sonra cekilmiyor. Hep boyle yapiyorsaniz kardesiniz de size dolmustur.
Rahmetli babannem böyleydi,bir yerim ağrıyor dedin mi hemen başlardı resmen hastalık yarıştırırdı,bazen baktı altta kalıyor ben yakında ölürüm Azrail yanımda geziyor derdi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…