Hic hamile kalmayanlar

Esimle az önce telde konustum diyor internette okudum kadinlara doktor diyormus cocugunuz olmaz

ve onlarda artik olmuyor diye o bebek düsüncesini kafalarindan attiktan sonra hemen hamile kalmislar

dedim biliyorum ama iste eldemi

tam benlik bir konu olmuş.bende 15 aydır hiç hamile kalamadım.her ay hayal kırıklığı..artık eşime adet olduğumu söylemekten utanır oldum.çevremde hep hamileler çocuklular.bizden sonra bebek düşünenlerin bile oldu ama bizde tık yok.inanın artık düşük yapanlara bile özenir oldum en azından hamile kalabiliyorlar diye.15 aydır bekliyorum ki bu 15 ayın bikaç ay önceside öyle tam bir korunma olmadı.Rabbim nasip etmedikçe olmuyor.ve maalesef bu konuda yapılacak bişey yok.bnmde bebek mağazalrını gördükçe içim gidiyor girip manyak gibi alışveriş yapmak istiyorum.hayaller kuruyorum bebeğim olsa şunu şunu alırdım diye.bikaç ay önce biyerden 5li zıbın takımı aldım.arada çıkarıp bakıyorum( nasp olmayacak heralde onu giydirmek.. sonunda birine hediye götürücem yada evimin en saklı yerinde buruk bir acı olarak kalacak...

Mrb bende 2 yıldır hamile kalamadım hiçbir sorun yok 2 ay klomen kullanmıştım geçen sene. yine başladım kullanmaya yarın kontrole gidicem hayırlısı insallah en kısa zamanda hamile kalırız arkadaşlar

benimde 2senem dolacak neredeyse hiçbişey yok ortada,bende istiyorum çift çizgi görmekkkkkkk

kızlar Allah hepinize anne olmayı nasip etsin isteyen özenen herkese kucağına bir bebiş versin anne olma özlemiyle yanıp tutuşanlar hep dualarımda bunu bilsinler

kızlar Allah hepinize anne olmayı nasip etsin isteyen özenen herkese kucağına bir bebiş versin anne olma özlemiyle yanıp tutuşanlar hep dualarımda bunu bilsinler

kızlar bizde iki yıldır istiyoruz ama hiç o çift çizgiyi göremedim Allahım inşallah isteyen herkese versin...Aslında bu ay umutluyum böyle karın ağrım falan var ama bilmiyorum ya başından geçen varsa bana yardımcı olabilirmi cuma günü hastalanıcam karın ağrım yumurtlama dönemimden beri hiç kesilmeden devam ediyo ve 2 gün öncesine kadar afedersiniz ama kokulu bi akıntım vardı ama şimdi kesildi ve kendimi çok yorgun hissediyorum bide hiç alakası olmaya bilir belki ama taaa yumurtlama zamanımın ilk başından beri böyle bi tuhaf oldum birisini yemek yerken görünce hemen ondan yemem lazım resmen gözüm kalıyo yemekte

offff ya 28 mayısta hastalanmam lazım ama ben 1 haftadır adet alacakmış gibi sancılarım var ya beklemek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…