Bir tahlil yaptırın derim ben. B12 eksikliği sebep olabiliyor unutkanlığa.
Test yapılırken tiroidlere de bakıldı birşey çıkmamıştıTiroid olabilir. Bir endokrinoloji randevusu alin derim ayni dertleri ben de yasadim
İlacın adı neydı acabaGeçen yıl ben de kullandığım bir ilaç nedeniyle bunu yaşadım. HATTA tüm günümü unutuyordum berbat bir durumdu.İlacı bıraktım düzeldi
Aynı böyle işte bianda herşey gidiyoben de geçen gün köpeğin hayvan olduğunu unutup iş arkadaşıma sordum ama inanmazsınız o an ki beyin boşluğunu anlatamam bir an da gidiyor bilgiler beynim boşalıyor sanki
Yeni mi baktirmistiniz? Vitamin eksikligini arkadaslar yazmis. B12 vitamini takviyesi de ise yarayabilir ama tabii doktorunuz karar verecektir buna da. Aman kendi kafaniza gore birsey kullanmayin. Bir de psikolojik olabilir son olarak konuyu o sekilde degerlendirmek lazimTest yapılırken tiroidlere de bakıldı birşey çıkmamıştı
Bana tatil lazım o zamanStres yorgunluk mutsuzluk da yapıyor.. kafanızı toparlayamadiginiz dönem beyin gereksiz şeyleri siliyor.. dinlenmek ve az stres lazım.. tabi tahliller yapılmalı bi eksiklik de olabilir..
Şeker hapiydı.Adını unuttumİlacın adı neydı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?