Hiç hoşlanmadığınız insanlarla bir araya gelmek

reyhan 2004

...Men Dakka Dukka...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
936
1.306
113
Ankara
Arkadaşlar gerçekten yıldızınızın hiç barışmadığı, sohbetini sevmediğiniz ama mecburen zaman zaman bir araya gelmek zorunda kaldığınız insanlarla gerilmeden nasıl aynı ortamda kalıyorsunuz?
Benim hayatımda var böyleleri. İyi insanlar, hiç bir kavgam tartışmamız olmadı ama yanlarında kendimi çok rahatsız hissediyorum. Kırk yıl görmesem dahada görmek istemem.
Bana bir akıl lütfen. Yaş olmuş 36 ama ergen gibi bu tripler. Kendime kızıyorum

Kimseyle bir araya gelmek zorunda değilsiniz ki? Neden mecbur hissediyorsunuz kendinizi?
Bu insanlarla birebir olmuyordur görüşmeleriniz diye tahmin ediyorum. En azından o ortamda konuşmaktan görüşmekten keyif aldığınız insanlar varsa onlarla muhabbet eder diğerleriyle merhaba hoşçakal kıvamında kalırsınız

Kalmıyorum ne gerek var sinir strest olmaya.
Öyle tiplerle işi olanlarlada olmuyorum kafam rahat.

Kimseyle bir araya gelmek zorunda değilsiniz ki? Neden mecbur hissediyorsunuz kendinizi?
Bu insanlarla birebir olmuyordur görüşmeleriniz diye tahmin ediyorum. En azından o ortamda konuşmaktan görüşmekten keyif aldığınız insanlar varsa onlarla muhabbet eder diğerleriyle merhaba hoşçakal kıvamında kalırsınız
Çok teşekkürler. Öyle yapıyorum ama çok baskın karakterler kendimi ezik gibi hissediyorum yanlarında

Kendinizi ezik hissetmeyin madem mecburen görüşeceksiniz rahat olmaya çalışın, kimse sizin kendinizi ezik hissetmenize sebep olacak kadar kiymetli değil

Ezik hissetmek niye ki? Siz baskalarini ezer misin, hayir di mi o zaman baskalari da sizi ezemesin. Yani onlar belli ki sizi ezmek icin bisey de yapmiyor siz boyle hissediyorsunuz. Aura dediginiz sey ozguvense siz de ozguvenli olun belki onlar da ezik hissedip bi daha sizinle gorusmek istemezler boylece kurtulursunuz :)))

Arkadaşlar gerçekten yıldızınızın hiç barışmadığı, sohbetini sevmediğiniz ama mecburen zaman zaman bir araya gelmek zorunda kaldığınız insanlarla gerilmeden nasıl aynı ortamda kalıyorsunuz?
Benim hayatımda var böyleleri. İyi insanlar, hiç bir kavgam tartışmamız olmadı ama yanlarında kendimi çok rahatsız hissediyorum. Kırk yıl görmesem dahada görmek istemem.
Bana bir akıl lütfen. Yaş olmuş 36 ama ergen gibi bu tripler. Kendime kızıyorum
Kadinlar kendi hislerine güvenmeli bence

Ezik hissetmek niye ki? Siz baskalarini ezer misin, hayir di mi o zaman baskalari da sizi ezemesin. Yani onlar belli ki sizi ezmek icin bisey de yapmiyor siz boyle hissediyorsunuz. Aura dediginiz sey ozguvense siz de ozguvenli olun belki onlar da ezik hissedip bi daha sizinle gorusmek istemezler boylece kurtulursunuz :)))
Kadın olan arkadaş vakti zamanında hazırcevap ve zekiyim edalarında bozardı insanları benide tabii. Yaşça benden büyük. O zamanların mı kırgınlığı bilmiyorum, yüzüm hep düşük modda onların yanında.

Normalde esprili, güler yüzlü bir insanım onlar varken hep soğuğum.

Yamyam olmadiklarina göre cok samimiyet kurmadan, kendi alanlarina ve haklarina sahip cikarak, karsilikli saygi çercevesinde medeni bir sekilde gorusulur diye dusunuyorum.işin sırrını vereyim.Hoşgörmeye gerek olmayan,seni rahatsiz eden hicbirseyi hoşgörmemen gerekli.

Back
X