Hiç huzurum yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mahi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
35
0
86
İçel Mersin
Arkadaşlar yeni bir eve taşındım eşimin işi nedeniyle lojmanda kalıyoruz.Karşımda da lojman var.Kapı komşum başta bana o kadar iyi davrandıki çok sevinmiştim iyi bir komşum oldu diye.Bana hep benim yerimden çıkan komşuyu anlattı o hiç gelmezdi beni gördüğü zaman kapıyı kapatırdı hiç selam vermezdi diye çok şaşırmıştım.Meğer kadın en doğrusunu yapmış.Gel zaman git zaman komşumun nasıl bir insan olduğunu anladım.Kadın resmen her yeri parsellemiş.Çok titiz bir kadın,iyi hoş bende severim temizliği ama bu başka.Evimde ne soba yakabiliyorum ne çamaşır asabiliyorum.Çamaşırlarını çatıya asıyor ama kendi üstüne değil benim üstüme çünkü kendisi soba yakıyormuş çamaşırları kirleniyormuş.İyi tamam ama ben yakmayacakmıyım.Bir gün koştur koştur gelmiş mahiiiiiiiiiiiii sobaya ne attın diye.Tövbe yarabbim sana ne ne atarsam atarım.Çıldıracağım sürekli bizi gözetliyor farkediyoruz kafasını.Kötü olmak istemiyorum mesafeyi koydum ama o yine aynı.Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Benim annemde böyle kötü biri insanları gözetliyor sürekli dedikodu felan yapıyor sürekli rahatsız oluyorum

bence muhakkak mesafe koyulması gereken bir insan sonuçta yetişkin insanlarsınız kendinizi ezdirecek değilsiniz ya.bence canınızı sıkmasına izin vermeyin,sizin haklarınıza engel olmasına müsade etmeyin derim ben.arkadaşlığınızı da kesmenizi tavsiye ederim.böyle insanlarla muhattap olmaya değmez!

[/I]bende lojmanda oturuyorum.bizim herkes mesafelidir.kimse gidip gelmez.sadece selamlaşılır.baştan çok bozulmuştum insan olarakta samimiyeti severim ama sonra birkaç şey yaşayınca en doğrusuymuş dedim.
gelir gelmez sana gideni kötüleyen biri zaten samimiyete değer değildir bunu unutma.mesafeli ol,selamını kesme ama,yüzde verme.lojman ortamları çok tehlikelidir valla,ben korkarım:51::51:

Arkadaşlar yeni bir eve taşındım eşimin işi nedeniyle lojmanda kalıyoruz.Karşımda da lojman var.Kapı komşum başta bana o kadar iyi davrandıki çok sevinmiştim iyi bir komşum oldu diye.Bana hep benim yerimden çıkan komşuyu anlattı o hiç gelmezdi beni gördüğü zaman kapıyı kapatırdı hiç selam vermezdi diye çok şaşırmıştım.Meğer kadın en doğrusunu yapmış.Gel zaman git zaman komşumun nasıl bir insan olduğunu anladım.Kadın resmen her yeri parsellemiş.Çok titiz bir kadın,iyi hoş bende severim temizliği ama bu başka.Evimde ne soba yakabiliyorum ne çamaşır asabiliyorum.Çamaşırlarını çatıya asıyor ama kendi üstüne değil benim üstüme çünkü kendisi soba yakıyormuş çamaşırları kirleniyormuş.İyi tamam ama ben yakmayacakmıyım.Bir gün koştur koştur gelmiş mahiiiiiiiiiiiii sobaya ne attın diye.Tövbe yarabbim sana ne ne atarsam atarım.Çıldıracağım sürekli bizi gözetliyor farkediyoruz kafasını.Kötü olmak istemiyorum mesafeyi koydum ama o yine aynı.Siz olsanız nasıl davranırdınız?
cnm bence gördügün yerde selam ver ama cok fazla da muhatap olma kendisinden hoslanmadigini da belli etme

bence gayet keskin ve sert koy tavrını. insan kimseyi kırmak istemez ama herkes de haddini, sınırını bilecek. şimdiden tavır koymazsan bu işin sonu daha büyük kavgalara gider.

ayyy tam dayaklık kadın valla :1:
araya büyük mesafe koy...
eğer şikayet edebileceğin bir yer varsa şikayetinizi bildirin yada evinizi de değiştirebilirsiniz..başka çare yok canım..edepsizle uğraşılmaz ki..

mesafeni koru tavrını koy ya
böylelerine yüz verdikçe tepene çıkar

hay Allahım ya, yurdun her köşesinde var demek ki böyle cins insanlar!
aman kötü olmayayım diye düşünüp kendinizi ezdirmeyin arkadaşım, ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın taviz falan vermeyin, yüz verdikçe astar ister bunun gbler!

o titizlik hastası değil ruh hastası bence:19::19:

Bir de şu var ki beni küçük görmeye çalışıyor hava atmaya falan çalışıyor.Sürekli kıyafetlerini gösteriyor sanki benim yok gibi.Benim oğlumu görünce ay namahrem var deyip kaçıyor ki oğlum daha çocuk sayılır. İyi tamam belki dinini yaşamaya çalışıyordur ama bunların bi komşusu var sürekli karı koca onlarla beraber yiyip içiyorlar onlara gelince namahrem yok mu anlamadım gitti.

Benim annemde böyle kötü biri insanları gözetliyor sürekli dedikodu felan yapıyor sürekli rahatsız oluyorum

selam arkadasim annenle ilgili yazini okudum seni cooook iyi anliyorum..bende hicbir zaman annemle anlasamadim,ama seninkisi kadar kotu deildi benimkisi sadece anlasilmasi ve konusulmasi imkansiz bir insandi,bende kendimi ondan soyutlamak icin okulumu bitirdim,guzel bir ise girdim vesadece aksam dan aksama gorusur olduk,sonrada yurt disina evlendim gitti,,simdi istedigim zaman ararim konusrz oda iki dk.ama benim sansim yaver gitti sen evlenmeyi(eger yasin kucukse) ve evden kacmayi falan sakiin dusunme yagmurdan kacarken doluya tutulursun meslegini eline al bence sonra basinin caresine bakarsin kafanada takma hepsi geciyor,ben hep cok ozenirdim,annemle cok iyi anlasiyorsuz,annemi cok seviyorum diyen arkadaslarimi napalim bizimkilerde boyle sans(((((

aman aman evlerden irak...arkadasim sen biran once selami sabahi kes yoksa o hayat sana zindan olur valla komsunun kotusu hic cekilmez mesafeni hemen koy bence

Back
X