Hiç içimden gelmiyor

Yanlış biliyorsunuz
Eşinize babasından kalan miras boşanma aşamasında ikiye bölünmüyor yarısı sizin olmuyor

Ta buraları hesaplamakta ama yani

Tabii ki öyle diyecek ya ne diyecek
Biraz açın gözünüzü
Hiç karışmamalı tek kelime etmemeliydi
Bilmiyorum
Eksi puan

Yanlış biliyorsunuz
Eşinize babasından kalan miras boşanma aşamasında ikiye bölünmüyor yarısı sizin olmuyor

Ta buraları hesaplamakta ama yani
Eşinn Babası hayatta daha . Biz evlendikten snra ölürse ne olacak peki ?

Tabii ki öyle diyecek ya ne diyecek
Biraz açın gözünüzü
Hiç karışmamalı tek kelime etmemeliydi
Bilmiyorum
Eksi puan
İyi de ne olursa olsun o hak sahibi olamaz ki bekarken bana geçti ev. Evlenmeden önce alınan yada mirastan kalan mal mülk kişinndir evlendikten snra alınan geçen ortaktır diye biliyorm.. benm evim kalsa kalsa çocuklarıma kalır

Miras ile geçen mallar değil
Evlilik birliği içinde edinilen mallar ortak
Boşanma halinde size yarısı verilecek olan
Siz evliyken alınan maldır
Araştırın isterseniz
Sıkıntı yok olmasa da olur her türlü benm malda mülkte gözüm yok.. o zaman o da benmkne dokunamaz bende onnkine daha ii . Her ikimzde satmadıgımız sürece

Mesele hak sahibi olması değil zaten yaklaşımı
Yani misal çalışan bayan maaş kartını kocasına veriyor adam hak sahibi mi onun maaşında? Değil! Ama ...
Ya neyse siz beni anlamayacaksınız
Bir kaç yıl sonra anlarsınız

Benim için nişanlının bu konuya taraf olması sana bu konuda cümle kurması bilmiyorum eksi puan diyeyim sen anla

Anladım sizi merak etmeyin yaklaşımna akıl vermesine taktınz o da kimsem yok diye bana destek olmaya çalıştgı için söyledi tabiki niyetini bilemem yaklaşımı yanlış ama son zamanlrda o kadr üst üste geldi ki hersey üzüldüm vs istenmediğim için evden evin tek kızıyım ama yenge hnmn üzerime gelip istememsi o kadr çok maskeler var ki etrafmda halam yengem abim. Aile yapıyo el in yaptgı koymuyor die düşünüyorsn.

Bu süreçte kesinlikle aile sorunlarınıza eş adayinizi dahil etmeyin. Nişan yapıldıktan sonra öyle mıy mıy mıh değil net bir şekilde ben böyle böyle bir karar aldım diye açıklayın. Kibarca kabalasmadan sakince

Canım benim bak küçük ve tecrübesizsin
Aileni kötüleme
Her şeyi nişanlına anlatma
Aileni atma
İnan et tırnaktan ayrılmaz
İnan bunlar başına kalkılır
Bak beni dinle pişman olmazsın
Evde yaşanan evde kalsın bilmesin nişanlın

Kusura bakmayın ama eşiniz saçmalamış. Öz be öz babanızdan kalma mirası size de babanızın torunlarına da haram etmeye hakkı var mı? O zaman siz de kayınpederden bir şey kalırsa haram edin eşinize almasın.

Evden falan geçtim, miras cart curt anlamam ben onları bir avukata danışırsınız. Nişanlınız niye bu kadar işin içinde, hiç hoş değil. Şimdiden bu kadar karıştırırsanız evlenince hayatınızın her alanında söz sahibi olmaya kalkar. Kendi kök aile meselelerinizi kök ailenizle halledin, eşiniz dahi olsa bu kadar dahil etmeyin. Sizin aileniz, onun ailesi değil.

Tamam size bir daire miras kaldı anladım orayı da, evlenince esinizin babasini öldürdünüz daireleri paylastirdiniz herkese daire dustu burdan da pay aldınız.bosaninca nolcaga kadar gittiniz. Az yavaşlayan bu ne hız. Ne biliyorsunuz eşinizin babası ölmeden evleri satacak belki? Belki uzun seneler yaşayacak. Bu hesaplar çok ayıp geldi bana. Evliliginizde odaklanın. Bırakın malını mülkünün hesabını yapmayı. Madem çalışın kendiniz yapın daireleri görün kolay mi aliniyomus bı daire

Sizin koca da ne macoymus. Miras helal derler hadi diyelim tapu vs istemedi ama ne güzel dusunmussunuz o parayla babanizdan hatira bileklik kolye vs yaptirmayi baktikca anardiniz. Esinizi nasil savunuyorsunuz anlayamadım. O sizin babanız ve kararlar sizin olmaliydi. Tapulu malı gibi talimat karsisinda hareket etmissiniz sadece.

Sanırım en güzeli konuşmak yada bi konuyu açarsa uygun bi dille söylemek.

Sanırım haklısın anlatmamak en iyisi bilemezsin. Ailemi atmıyorm atamam ki sadece hakkım olanı güzellkle almaya çalışacağım hepsi bu. Eger güzellkle olmuyorsa yapacak bşyde kalmıyor son çare..
işin ilginci bu adam kendi ailevi miras sorununu da bana anlatıyor annesinn memleketten ev durumu war mahkemelikler bakalım.. sonra mesai parasını bana verecek hesabna yatr biriktirelim dedi belkide bnlardan dolayı bende kendm açıldım

bende aynı seyı dusundum. Bu da karısmaktr mesela.. Babamn parasının alıp almayacagına neden karısıyor? ki.. sonucta miras haktır ve torunlarına harcayacak. Acaba eşinzn babanızla ilgili problemi vardı?

aslında dahil etmedim bu zamana kdr . bu dönem boşluktaydım sureklı uzuluyordum dayanamadm.. ondan anlatmıştm hataydı evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…