Hiç içimden gelmiyor

siz en başta hakkınızı abinize devretmekle hata yapmışsınız. Bekar olabilirsiniz bu paraya ihtiyacınız olmadığı anlamına gelmez. Paranızı biriktirip yatırım yapardınız. Zamanında hakkınızı alsaydınız bugün hakkınızı alabilmek icin uykularınız kaçmazdı. Abinizde hiç saf filan değil kusura bakmayın. Size düşen evin kirasını aldığı halde nişanınızda size bir çeyrek takmaya aciz.

Benimde babam abilerimle bana ev verdi, abilerim babamın verdikleri evde oturuyorlar bende bana verilen evin kirasını alıyorum babam hayatta olduğu halde. Benimde çocuklarım var şimdi neden kendi çocuklarımın hakkını abilerime devredeyim.

ben zaten suan verdiğime pişmanm zamannda zannettımki benm abime yaptgm gibi abimde bana yapar karısınn halann gazına gelip ağzına bakıp hareket etmez ama arkamdan konusulunları duyunca nişanmın bitmesini bekliyorum. yine abimle kotu olmak istemıyorum. nişanımın bitmesini beklememin sebebi nişanda olay çıkarmasınlar çünkü abimden isteyecekler beni.. nişandan snra başbaşa konusup butun içimi güzellkle dökeceğim hem dertleşme hem hakkımı isteme. eger yok vermem fln derse de o saatten snra kbakma diyeceğim ben kötu olmak istememiştım ama demekki olmak gerekıyor sen beni dusunmezsen ben seni hiç dusunmem derim ve gerekeni yapacagım..

İyi kötü aileniz varsa hiç arayı açmayın. Bir kavgada vs. Ailenize sıgınacaksınız çünkü.

Evi satıp ilerde yen bir ev alırsanız o evde payı olur ama eşinizin.
evet ii kötu bir ailem var ama ben o kdr kırgınım ki şuan bile konusmak istemıyorum hala ile abi ile yenge ile sadece geçiştiriyorum. . küs değilim ama çok kırgınım çok. .

ne olur yadırgamayın beni sadece çok kırgınım bu yuzden rahatlamak için yazıyorum ii geliyo yazmak. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…