- 27 Aralık 2017
- 413
- 257
- 23
- 38
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
-
Öyle olur o işler ben de engellendimPeki karşımda beni asla dinleyen kimse yoksa?
Söylemek çok istiyorum çok bilemezsiniz.
Tek duam,adam kapımı çalsın ne iş diye sorsun,üzerime yürüsün veya arasın.
1 adım atsalar susmayacağım zaten.
Kadın ve adam heryerden engellediler beni.
Bu kadar uzun yıllar sürmez umarım ama,Bana da zamanında biri iftira atmıştı ki birçok insanla zaman içinde aram bozulmuştu maalesef
Hala da arkamdan söylenen bazı söyledigi şeylerden haberim yok ki üzerinden yıllar geldi geçti. Hepsi inanın unutuluyor ama elbet bekledigim bir hesap günü var..
İnşallah seni de acıttıkları yerden acırlar...Canım benim ah ah benim konularımı oku.benden ala seni kimse anlayamaz diyemem ama çok acı çektim ben.bu iftira yüzünden inanmak istedikleri seyler yüzünden.ben yıkıldım beni ezdiler ciğerimi söktüler lakin direndim direniyorum Allaha havale ettim sen de et bolca dua et Rabbim kimsenin yanına bırakmaz bırakmayacak o öyle bir güç ki...Bana yapılan pislik elbet çıkacak lakin o gün geldiğinde ben görür müyüm mühim değil.Acını kalbine al bunda da var bir ders almam gereken de.
Benim dogrulugum maalesef ortaya çıkacagını sanmam zaten unutuldu gitti..Bu kadar uzun yıllar sürmez umarım ama,
Sizin de doğruluğunuz ortaya çıkar inşallah.
Kanuni bir durum yok ama,Bu dünya da çıkmazsa bile toprağın altı var güzel kardeşim, illa gerçekler ortaya çıkmalı diye şartlanma ama inşaallah çıkar, kanuni ya da başka bir şekilde aklanma ihtimalin varsa uğraş ama yoksa ALLAHA dualar et, illa ki acısı fena çıkacak emin ol.
Ben de senin gibiydim burnunu öyle sürtüyor ki insanlar.bana bunu yaşatan benim herkesle aramı bozan çok yakın arkadaşım emek ettiğim insandı zatenİnşallah seni de acıttıkları yerden acırlar...
Aldığım dertler hepsi birbirinden farklı.
Ama aldığım ders hep aynı..
Kimseye evini açma.!
Kimseye ‘emek’verme!
Kimsenin iyiliği için çırpınma.
Ama hep aynı hataya düşüyorum.
İki Güler yüze seriyorum ne varsa..
Annem çok öfkeli bana.Ben de senin gibiydim burnunu öyle sürtüyor ki insanlar.bana bunu yaşatan benim herkesle aramı bozan çok yakın arkadaşım emek ettiğim insandı zaten
Bana da çok kızdılar.haddinden fazla emek.hatta ben de yeni bir konu açtım.ders almak lazım sadece içten bir şekilde ama emin olRabbim görüyorAnnem çok öfkeli bana.
Arkadaş diyor arka-taş aslında..
Bugün tam bunu söyledi bana.
Allah a havale et öyle bir çıkıo ki.Esi bosuyor git diyor tüm iç yüzü ortaya çıktı gidemiyor daha bir hafta oldu eşi gene biriyle basıldıBende yaşasın istiyorum.
Evimi öyle etkiledi ki anlatamam..
Eşim bana acıyırak bakıyor,ben ona..
Er ya da geç çıkar doğrular canım bende çok yılan besledim öyle koynumda. Ne iftira attı pekiMerhaba hanımlar.
Genelde derdimi tam anlatabilen,içimi dökebilen biri olmadım hiç.
Keşke uzun uzun anlatıp,ağlayıp rahatlayabilsem bende diğer insanlar gibi.
Ama işte hep boğazımda bir düğüm...
Değişik,kötü çok kötü bir iftiraya uğradım.
Hani öyle uzaktan biri de değil.
İlgilendiğim,çok yardımcı olduğum 6 ay sırtımda taşıdım desem tam ifade etmiş olurum.
Pek umrumda olmazdı hani ama,
Ekmek kapımı etkiliyor/etkileyecek.
Öyle bişeyler.
Henüz tam belli değil ama etkileyecek gibi duruyor.
Bunu yapan bir kadın.
Evladı olan benim gibi bir kadın işte.
Oysa ben ona nasıl destek vermiştim.
Nasıl aptal yerine konmuşum.
Kimseye anlatamıyorum.
Boğazımda düğümle geziyorum.
Yemek yerken,su içerken sürekli gözümden süzülen yaşlar.
Yazarsam rahatlar mıyım acaba? Dedim.
İftiraya uğramak kötü,yalan olduğunu,kendini ifade edememek çok daha kötü..
Ne dersiniz hanımlar gerçekler ortaya çıkar mı?
Yoksa yapanın yanına kâr mı kalır?
Teşekkür ederim okuyan herkese.
İyi dileklerinizi esirgemeyin olur mu
Şuan en çok buna ihtiyacım var..
Amin canım benim öyle sorunlar vardı ki sabrederek hepsini aştık senin de güzel haberlerini buradan duyacağız yürekten inanıyorumBen çok teşekkür ederim.
Tanımadığım insanlar tarafından dua almak,
Bana çok iyi hissettirdi.
O yüzden buraya yazıyorum.
Yazdıkça rahatlıyorum.
İyi insanlar hala var..
Ben İşimi Allah’a bıraktım.
O neylerse güzel eyler. Dedi annem.
İçim huzur doldu.
Oysa 2-3 saat öncesine kadar susa,susa ağlamaktan,
Boğazım düğümlenmişti.
Çok sağol duaların için şimdiden çok sağol.
Ne diliyorsan,10.00 katını versin allah sana
Lezbiyen olmayı ayıp ve utanılacak bi şeymiş gibi lanse etmenizi yanlış buluyorum. gayet doğal bir şey ama tabi ki olmadığınız bir şeyi öyleymişsiniz gibi göstermeleride yanlış,lezbiyen değilim demeniz yeterli olmalıydı. Galiba o arkadaşlarınız cahil ve bağnaz kimseler bunu dalga konusu yaptıklarına göre. Bende lezbiyen değilim ama eşcinsellerin bu denli ötekileştirilmesine çok karşıyım belirtmek istedim.Hayatım bana lezbiyen damgası vurdular ,ki alakam yoktur öyle bir haltla. Çok masumane söylediğim bir lafı dolandırıp beni ortamda dalga malzemesi ettiler. Ben aylarca insanların yüzüne bakamadım, utandım, çok ağladım. Hep içimde bir soru kaldı acaba hala öyle düşünüyorlar mı benim hakkımda diye, zira ben kendimi ifade etmiştim. Şuan sözlüyüm umarım o şırfıntılar yanıtlarını aldılar.
Maalesef böyle 1 cümle kurmakla yeterli olmuyor.Lezbiyen olmayı ayıp ve utanılacak bi şeymiş gibi lanse etmenizi yanlış buluyorum. gayet doğal bir şey ama tabi ki olmadığınız bir şeyi öyleymişsiniz gibi göstermeleride yanlış,lezbiyen değilim demeniz yeterli olmalıydı. Galiba o arkadaşlarınız cahil ve bağnaz kimseler bunu dalga konusu yaptıklarına göre. Bende lezbiyen değilim ama eşcinsellerin bu denli ötekileştirilmesine çok karşıyım belirtmek istedim.
İnşallah dilerim öyle olur.Amin canım benim öyle sorunlar vardı ki sabrederek hepsini aştık senin de güzel haberlerini buradan duyacağız yürekten inanıyorum ♥♥♥♥
Allah senin hakkını,bebeklerinin rızkını korusun kollasınEspiri için özür dilemişti sonrasında.
Çünkü hala benim yanımdaydı ve sırtımdan geçiniyordu.
Gözümün içine baka baka yanlış yere çekmek ağır gelmişti ona.
Ne zaman işi bitti ve gitti.
Planını yapmış güzelce oynadı.
Keşke o olay olsaydı.
O kadar masum bir espiriydi ki.
Kameralardan görüp o kadına kızmasınlar diye,
Ben ve x kişisi bunu yaptık haha diye eşime anlatmıştım.
Kendimi de içine koyarak hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?