Hiç inanmadığım bir şey gerçek oldu sizede tavsiye ederim

nurten74

esrarlı gözler
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
221
2
116
Osmaniye
Bir arkadaşım bana sütü kaynat ve buharına otur tüpleri açıyor demişti kendisi öyle yapmış ve iki tane çocuğu var şimdi doktorlar benim sağ tüpün kapalı soldakide %40 kapalı demişti iki kez rahim filmi çektirmiştim çok inanmam ama denedim iki ay sonra tekrar tedaviye başlamak için filim çektirdim ve inanamadım her iki tüp te açık çok mutlu oldum

aaa çok ilginç Rabbim isteyip de olmıyanlara yardım etsin
neyden çare bulucağımızı bi Allah bilir

senin için çok sevindim nurten demek şu her şeye iyi gelen süt bunada iyi geliyormuş zararı yok sonuçta yapılabilir benim tıkanıklık yok ama ilerde ne olacağını bilemeyiz çok sağol paylaştığın için

kızlar merhabalar benim hamilelik konusunda başım dertte bu ay adatim 1 hafta gecikti hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan testi de 15.5 çıktı ve 1 gün sonra kanama başladı doktor sen yalnızca adet görüyorsun dedi düşük değil dedi kan testinde 4.5 oranına düşmüştü bana yardımcı olun bu testlere göre neden hamileyim .artık test yaptırmam siz ne dersiniz bu duruma herkese sevgilermirmirmirmir

merhaba shinox
normalinde adetin 1 hafta geçmişse değerinin 1000lerde olması gerekir bence sen kimyasal gebelik geçirdin doktor belkide farketmedi
hormonal bir yükseklikte olabilir ama bence çok düşük değerde olsa hamileydin inşallah daha güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…