Tam olarak sorununuzu anlamadım ama toparlamaya çalışayım..
Problemli bir evliliğiniz var,anneniz bunu biliyor ve evliliğinizi sürdürdüğünüz için size kızıyor,sonra kavga ediyorsunuz,sizi evden kovuyor,yanlışsam siz düzeltin..
Eğer doğru anlamışsam evliliğinizdeki sıkıntıları ailenize anlatmakla bişey elde edemezsiniz.. Eğer bitirmeyeceksiniz hiç kimseye anlatmanın gereği yok,sağdan soldan laf duydukça siz üzülürsünüz. Belki eşinizle aranız çok iyidir şu anda ama hiç kimselere inandıramazsınız ve insanları susturamazsınız..
Hayırsız evlattan kasıt neydi onu anlamadım?
Sorun ne olursa olsun bir anne hamile kızına o saatte nasıl defol der?
Evleriniz yakın mıydı,normalde gece tek başınıza çıkıp çıkıp gidim geliminiz olur muydu?
Ona mı güvendi acaba da sinirine hakim olamayıp kovdu? bilmiyorumkismile
sinirlerine hakim olamadıgı dogru evet ama nolursa olsun beni kahrettiii aramız gene minibüslük mesafe nasıl diyeim 2 durak var aramızda
akannehirakannehir inanılmaz, hamile halinle
hem madem sizin evliliğinizi eleştircek neden bunu başkalarının yanında yapıyor, ana-kız olsanız he de geç diyeceğim, sanırım senin koptuğun noktada başkalarının yanında olmasıydı
anenin karakteri o demekki, demekki kendini herkesten üstün görüyor o yüzden kocanı aşalıyor, bunu önlemenin pek bi yok yok bence, evde başka misafirler varsa görüşmeyin, en azından başkalarına rezil olmayın diyeceğim
galiba eşinle arandaki sorunları annene anlatma hata etmişsin, dertleşmek istemişsin belli ki ama bundan sonra anlatma
sinirlerine hakim olamadıgı dogru evet ama nolursa olsun beni kahrettiii aramız gene minibüslük mesafe nasıl diyeim 2 durak var aramızda
bu arada hayırsız evlattan kastıı ona karşılık vermem yanlışının yanlış oldugunu söylememdiii(
sana tavsiyem ne eşin için anneni kır ne de annen için eşini
ne eşine annen hakkında negatif konuş, ne de annene eşin hakkında negatif konuş
sanırım iki türlüsüde kavga anlarında senin önüne konacak, baştan dikkatli olmanda fayda var.
evet en büyük hatam oo ama insan kaygılarını acılarını kimle paylaşabilirkiii başkaaa kimlee....çok canım yanıyorrr tüm mahalleye rezil oldummm ...herkes özelimi ögrendi o da yetmiyormuş gibiii o saatde aglayarak çıkarakda ayrıca bi rezilliktiiii eşime karşı bile ço mah.çup oldum beni karşısında görünce şok oldu hani kalacaktınnn geceee?neoldu?neyin varrrr sorunneee ne oldu da bu saatde babanın evinden böyle dönüyorsun diye tepk verdi?tek kelime konuşmadan uyudum
haklısın canım ama bence anlatma annene, eşler arasında olanlar annelere anlatılırsa onlar pek tarafsız düşünmüyo malesef, sadece dinlemekle yetinmiyolar yani
bence sen bu olayı unutmaya çalışın, senin üzgün olman bebeğine yaramaz biliyosun, hormonal olarak oda etkileniyo, sen sadece bebeğine odaklan, boşver çevrendekileri bi süre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?