Hiç insan kızını hamile haliyle gecenin 23.30 nda evinden kovar mı?

Sanırım daha önce eşini şikayet ettin ama evlilik işte gün olur ağlarsın gün olur gülersin annelirin en büyük yanlışı aile sırlarını ulu ortada deşifre etmeleri menopozdan mı? Yoksa şeker hastalığındanmı yoksa onlarında dertlerden bıkmış olmaları mı?

ah işte gelde anlat daha öncede bi sünnet vardı dayımın oglunun o günde eşimin ailesi taşınacaktıı ve eşimin ailesinin kimseleri yok 2-3 aileler istanbulda ve birtek ogulları olarak eşimin nolursa olsun yanlarında olması gerekiyor deilmiii?allahda biliyorki bu böyle.NEYSE.o günde söylemesi ayıp çeyrek 103 lira ve biz maddi olarak çok sıkışıgız çocuk günler önceden beni aile ortamında mahçup olmayım diye buldu buluşturdu borç istedi yaniiiii ve çeyrek aldı bana verdi benide annemlere bıraktı annenlerle gidersiniz birlikte diye,kendisi ev taşıyacak bu arada,
ve evde annemin kardeşleri onların gelinleri vs. baya kalabalık dedim eşim bıraktı hepsini içinde başladııı o kimkii senin akrabanın sünnetine gelmiyorr??anne dedim ev taşıyorlar... yok seni adam yerine koysa gelirrrr allahın topluma giremeyen cahiliiii,,gerçi allahın .....lusu gelse nolur gelmese nolurrrrr o günde baya bagırdımm anneme ve bi süre konuşmadım.....yani yaptıgının hata oldugunun farkında bile deil inanın bende yoruldummmmmm

kiii başkası olsa eminim borç çeyrek bile bulmak için ugraşmazdıı durumları en iyi olan kuzenlerim bile 50 taktııı biz o durumda çeyrek taktık niye eşim benim çevreme gerçekten deger veriyor ve inanın kendi tarafından daha öncelikli davranıyorrrr.buna ragmen annem böylee...... offfff

Son düzenleme:
bende bi anneyim kızım küçük ama büyüdüğü zamanı hayal edebiliyorum o doğduğundan beri dünya sadece ve sadece onun etrafında dönüyo bizim için onun için elimden geleninn en iyisiin yapmaya çalışıyorum ben ölene kadarda bu böyle devam edecek ama senin annenin yaptığı şey hoş deyil ha şuda var sen anneni tanıyosun ve baktınki tartışma çıkacak müsade isteyip ben biraz uzanayım diye ortamdan ayrılsaydın keşke üstüne gideceyine onunda canı yanmışki söylemiş misafirler gittikten sonra oturup bunu yapma söyleyeceksende başkalarınının yanında söyleme diye uyarırdın ama olan olmuş bazı insanlar o sinir anında ağzından çıkanı bilmezler bunu biliyorum benim çevremdede vvar ama sonra ben ne dedimki derler o senin annen ama eşine bana bunları yaptı diye söyleme inan bana en ufak bi tartışmada yüzüne vurulur

offff off arkadaşlar işyerindeydim mesai bitti çıkmak zorundayım yazdıklarınızı tek tekokuycam tekrar saolun görüşmek üzre...

anneniz çok büyük kabahat işliyor sizi kendinden soğuttuğu gibi bi de insanların gözünde değeri azalıyor şahsen ben sevmem başkasının hakkında ağır ithamlarda bulunanları nerden bileyim belki aynısını bana da yapar.. sizin yapacağınız şey olabildiğince annenizle paylaşımlarınızı azaltmanız bir sıkıntın, derdin olduğunda annene açma çünkü nerden nereye getirir lafı şaşarsın... kendisi konu açmaya kalkınca 'haklısın anne! tamam! 'deyip lafı ağzına tıkayın yada ortamdan uzaklaşın.. anneniz olmasa farklı davranın diyeceğim ama anne işte ne büyük hakkı var üzerinizde inşallah hatasını anlarda geç olmadan kendine gelir.. allah yardımcın olsun :teselli:

ne olursa olsun anneniz o eve böyle gitmemeniz gerektiğini düşünmeliydi hamilesiniz bunu yapmamalıydı bence kötü olmuş

Evet anneniz boşboğazlık etmiş...gereksiz bir konuşma olmuş...Sizin problemlerinizi komşuların bilmesine gerek yok...Siz kocanız ile olan problemlerinizi annenizle paylaşmışsınız ..Kocanız ne olursa olsun milete ne.. onların bilmesine ne gerek var.....Durup dururken komşuların akşam 5 çayı muhabbetine dedikodu konusu çıkarmış....Sinirle heralde ne söyleyeceğini bilemedi diyorum yoksa bir anne istermi millet kızının evliliğini konuşsun...Milletin diline düşürsün...Ama komşularınızda gerçek komşu ise siz gittikten sonra zaten annenizi uyarmışlardır....

Annene hayret ettim,ama işte bu da yapı meselesi.Ne yazık ki onu öyle kabul edeceksin.Olan olmuş..Her ne yapsa da annen,hakkı var sende.En güzeli arkadaşların da dediği gibi ne eşinle ilgili sorunlarından annene bahset ne de annenin yaptıklarından eşine bahset.Anlatıp rahatlayayım derken üzülen yine sen olursun.Eşinle her ne sıkıntı olursa olsun gün gelir geçer,konuşursun,darılırsın,barışırsın.Bir ömür Allah izin verirse onunla yaşayacaksın.Hem anneni kırma hem eşinle huzurlu ol.Bunun dengesini kurmak senin elinde..

üzücü bi durum :gitme: hamile bi bayan gecenin bi yarısı tek başına
anneniz neye dayanarak sizi kovdu hadi kovdu diyelim sonra peşinize nie düşmedi..
ben olsam sizin yerinizde o beni arayana kadar asla aramazdım..şurda kaç ay sonra doğum yapacaksınız
yazıktır günahtır bee bide komşu yanında mafoldumben siz anneyle barışırsınız da komşu kısmı unutmaz kafamçokkarıştı
haklısın kardeşim sonuna kadar..ezdirme kendini kocanla mutluysan gerisini boşver..
annende beklesin evliliğinizin sonunu tövbe yarabbi...:Saruboceq:
ayy annem bana böyle yapacak ne yapardım kim bilir o sokağa giremezdim bi daha heralde..
allah yar ve yardımcın olsunn

Sebep ne olursa olsun, siz dünyanın en büyük hatasını yapmış olsanız bile annenizin davranışı çok yanlış.
Kol kırılır yen içinde kalır.
Sizin sorunlarınız da kendi aranızda konuşulmalıydı.
Anneniz eşiniz hakkında doğru şeyler söylemiş olsa bunu başkalarının yanında yapmamalıydı.
Yalnız ben tüm bunlar olurken o komşular ne yaptılar, orasını anlamadım.
Müdahele etmediler mi, anneni engellemediler mi?
Orta oyunu seyreder gibi seyretmemişlerdir sanırım.

millete de seyir olsun boşversene...
kimseye rezil olmuş değilsin herkes kendi işine baksın...
bende annemle bir gece böyle bir olay yaşamıştık,saolsun dayımın kızı sadece seyretti,üzerine gaz verdi...
annenin yaptığı ayıp,kendini hiç üzme hatasını anlamaz.
bebeğin ve eşinle mutlu ol...

her zmn her yerde her sekılde aynıdır bence annenın yaptıgı gercekten cok üzücü ve ayıp ! keske esınle arandakılerı anlatmasaydın sen anlattıgın ıcın eşini kötu bilmiş ve onu sevmemiş . senın anlattıgından sonra hep kötü bilmiş . sende anlattıklarından sonra eşinden yana çıktıgın için seni cezalandırmış . madem kötü die anlatıosun neden koruosun onu gibilerinden . keşke anlatmasaydın . ama herseye ragmen eşini suclamaya hakkı yok sonucta karı kocasınız sen gidip derdını anlatmışsın böle yapmaması lazımdı . ve senı o halde evden kovması affedılcek bir şey değil . ben olsam hayatta duygusal davranmazdım öz annem olsa dahi affetmezdim .

canım annende olsa öz gözünde olsa herkese haddinden fazla değer vermeyeceksin.ayrıca da hayat senin eleştirmek o şekilde annen de olsa ona düşmez.gerçek bir anne evladının ayıbı yüzüne vurmaz kapatır.ben senin yerinde olsam hatasını anlayana kadar o anneyle görüşmem.yüreğim de sızlamaz.demek ki eşinizden ayrılsanız falan hiç sizi o eve sığdırmayacak arkanızda olmayacak.siz yine evliliğinizin kocanızın peşine düşün.

sizin adınıza çok üzüldüm.büyükler sorun her ne olursa olsun yapıcı davranmalılar.fakat anneniz yaşına rağmen olgun bır hanım değil anladıgım kadarı ile.sabırlı yapıcı ve olgun davranmak size düşüyor bu durumda.belkı sınırlerınız yatıstıgı zaman sakınce karsılıklı tansıyonu yukseltmeden konusabılırsınız annenızle.anneniz onaylamasa da kendı kararınız olan bır evlılık yaptıgınız ıcın saygılı olmasını isteyebılırsınız.çunku et tırnaktan ayrılmaz arkadasım.atsan atamazsın satsan satamazsın.kavga gurultu hıc bır seyı çözmez.çözüm odaklı düşünün.

yanlış anlamayın sakın,sizin adınıza gercekten cok uzuldum.

başkalarının yanında seni rencide etmasi gerçekten üzücü hele sen şuan hassas bi dönemdeyken boşver üzülme bebeğinde üzülür onuda strese sokma annen yaptıklarından pişman olacaktır

senin önceki konularını biliyorum ama annen pek de haksız sayılmaz eşine olan davranışlarından ötürü söylüyorum tabi
annenin hatası şu seni hamile demeyip evden kovması üstelik öz kızısın.

canim bak esin yine iyi bir damatmiski herseye ragmen seni annenlere gönderiyor en önemlis hala annenin yaptilarina ragmen saygisini koruyor ama bu 1 olur 2 olur 3 olur bir yere kadar yani. esininde bir sabir noktasi vardir. sen sakin nen olursa olsun annenin dediklerini esine anlatmaki kin beslemesin sonra bi bakarsin annnenle aran iy olur ama esin göndermez birdaha ondanda olursun . yani sen sen ol ne annenin lafini esine tasi, nede esinin lafini annene!

Annen haksiz!
Ne olursa olsun milletin icinde üstelik sen iki canda iken böyle polemiklere girmemeliydi.

Benim bir tanidigmin anneside öyledir, illaki o kizin kalbini kiracak, illaki kocasi hakkinda laf sokacak! Evliligni elesitrecek.

Zamaninda yasadigin problemleri ona anlatmanin ceremesini böyle cekmen gercekten cok üzücü, insan annesi ile dertlesmeyecekde kimle dertlesecek?

Annenin simdi bunlari sana koz olarak kullanmasi hic yakismiyor!

Bence bir müddet uzak dur, mesafeli ol, annede olsa insan biraz hatasini anlamali.

Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Üzülme Siz Anne kizsiniz, bugün kavga edersiniz yarin yine öpüsüp koklasirsiniz

çok üzüldüm.annenin karekterimi değilmi sen daha iyi biliyorsun eğer öyleyse alışık olman lazım.ama hamileyken hormanlar gereği ister istemez insan daha bi duygusallaşıyor.belkide annenin psikolojisi bozuktur.her açıdan düşün ama mantıklı ol kendini boş yere üzme bebişini düşün canım..

annen de hamile heralde , ne bu gereksiz alınganlık afra tafra canım..
büyükler küçükleri idare edicekleri yerde küçükler büyükleri hoşgörüyo günümüzde
hayır olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…