• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç insanın kötü kardeşi olur mu?

Sanırım kişisel rütbeniz, nasıl bir yol takip etmeniz konusunda, sizi iyi ifade etmiş durumda... :delphin:

"Sevgi emek ister" değil mi gerçekten de...

Biraz daha sabredin, "kan bağı dediğimiz o mefhum " kardeşinizi de zamanla terbiye edecektir.

Unutmayın ki siz; aynı ana rahmine düşmüş, aynı kucakta uyumuş, aynı memeden süt emmiş insanlarsınız.
Gövdesi tek olan bir ağacın, ayrı iki dallarısınız... :kahve:

sürekli didişirdik sürekli tartışırdık bizde kardeşimle ama aramızda 4 yaş vardı ve o erkerkti eşimi kıskanırdı.. ve yinede ben üzgün olsam onunda içi yanardı sorardı üzülürdü...

sizin kardeşiniz de size birşey olduğunda üzülüp geri adım atıyor mu?

su damlası kardeŞİm allah sanada sabır versİn Çok kÖtÜ bazıları anlamazz boŞver

amin canımıniçiŞeniz haklısın arkadaşım öyle kardeşler varki kardeşlikten bile öte bağlarla bağlılar rabbim hiç bozmasın:nazar: böyle bir kardeşlik yaşamadıklarından veya görmediklerinden anlam veremiyorlar :1no2:

Canım benim ya satırları tek tek okurken içim cız etti resmen neler çekmişsin ben annesini 2.5 yaşında kaybetmiş birisi olarak gerçekten çok üzüldüm ...inan ne diyeceğimi şaşırmış bi durumdayım abinin yaptığına ne denir bilemiyorum sonuçta ikinizi de doğuran anneye karşı bu kadar ilgisiz pervasız sorumsuz ve duygusuz nasıl olunur ve bunun bi açıklaması var mıdır bilemiyorum...hastaneye o kadar yakınken hiçbişey yapmaması bende onun psikolajik problemleri olduğu hissini uyandırdı yoksa kimse annesine bu kadar büyük bi kötülük yapamaz diyorum
canım arkadaşım seni üzmek istemezdim başın sağolsun rabbim anneciğine ve bütün kaybettiğimiz değerlilerimize rahmet eylesin canım:Saruboceq: evet canım bana görede böyle davranan birinin psikolojik sorunu olmalı yoksa bu kadar kötü nasıl olunabilir! aeo kib a.s.

insanların kötüsü olduğu gibi kardeşinde olabilir
dedikodu hadi bir yere kadar ama iftiranın boyutu önemlidir benim içinn
rahatsızlık seviyesindeyse mesafe koymak yeterlii değil demekkii vazgeçmiyor ben olsamm ağzının payını verirdimm herkes haddini bilmelii bu kardeşte olsa

benim de bi teyzem var Allah düşmanıma vermesin.kavgacı,yalancı,dedikoducu.ailede zarar vermediği kimse kalmadı.ama yine de annem kıyamıyo vazgeçemiyo kardeşinden.Çok zor böyle insanlarla yaşamak.Sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun

ben de inanmazdım eşimin erkek ve kız kardeşini görene kadar en son kaynım herkesin içinde senin kocan bişeyden anlamaz dedi özel ders veriyor kaynımın öğrencisi de var kız döndü ne biçim konuşuyorsun kardeşin hakkında dedi düşünün artık ben de kıskançlığından diyor dedim napayım kaynıma da bişeyden anlamasa beni almazdı dedim
diyaloğa bakar mısınız hiç yakışıyor mu yav ölecek kıskançlığından üstelik de benim eşim ailenin çirkin ördek yavrusu resmen her konuda hakkı yenir her şeyin en kötüsü ona bırakılır felan eşim 16 yaşında çalışmaya başlamış babasının yanında 18 de de bütün işi ona bırakmışlar o da çalışıp kardeşlerini okutmuş, evlendirmiş üstelik de kaynımın evine 5 yıl o bakmış kaynım da çalışmadan yaşamış eşim artık bir baltaya sap olsun diye ona atölye açtı sonra da evlendiğimiz için para vermeyi bıraktı diye ondan kötüsü yok

ben de kan bağı var diye bir insanı zorla sevme zorunluluğum olduğuna inanmıyorum. sevmiyorsam sevmiyorumdur kardeşte olsa. bende sevmem açıkcası.

:oklava:çok kötü bir durum gerçekten bizde 4 kız kardeşiz yeri gelior sorun yaşayabilioruz sonuçta hepimiz farklı kişiliklere sahipiz hemen pişman oluyor ve birbirimizin gölünü alıoruz fakat senin anlattıkların çok kötü yani ne demek dedikodu iftira hiçmi utanmıyor kimin dedikodusunu yapıyor ve iftira attığı kim? hyr bunlar çok çirkin bence karşına al konuş derdi neymiş ve ne yapmak istiyor.aranızada mesafe koy bence:oklava:

yıllar onu terbıye eder burnunu surter korkma, bugun degıl ama yakın zamanda duzelır bence. hele bır ele karışsın, ailem ben sızın kıymetınızı bılemedım dıye başını taşlara vurur. yapmanız gereken aile sırlarınızı ayıplarınız herşeyınızıı ondan saklayın. onunla özel şeylerınızı paylaşmayın derım. ama cok ayıp bır şey ınsan ailesını kıskanır ele gune anlatır mı yaaa...ahhh bu olmamışlık ahhh bu olgunlaşmamışlık...uzuldum sızın için

Back
X