hemmen yazıyorum...:)
1) Aldatıldım, gittim dayak attım. makasla kıyafetlerini, perdelerini, yattığı çarşafı gezdim. özellikle yüzüne tırnaklarımı geçirdim, işe gidemesin,herkes anlasın bir kızdan dayak yediğini ve dolayısıyla nedenini diye.sonracığıma viledayla dövdüm. barda attım. kültablasını tam şakağına isabet ettirdim.daha neler neler, inanaın yarısından çoğunu hatırlayamıyorum sinir krizinden, yavaş yavaş aklıma geliyor.
2) ark çok önem veririm. ünv. yakın arkd yurttaki oda ark problem yaşamıştı. ben de gizlice onunla yurda girip odadaki tuvalet kağıdının üzerine aseton dökmüştüm. kuruyup bişey belli olmadığı için zannımca hepsi kadın hastalıklarının yolunu tutmuştu. tabi ama aynı gün ark yurttan çıkarmıştım.
3)arkadaşımı aldatan erkek arkadaşının arabasını birçok kez ihbar etmiştik polise.
4)ağbilerimin birinin gıcık kaptığım bir kız arkadaşı vardı. kimse sevmezdi. ben de ağbimin bekar evinin anahtarını alıp, kendi takılarımdan bazılarını yerleştirmiştim. neolur buna kızmayın çünkü kız anneme saygısızık etmişti. ama şansa bakınki o gün ayrılmadılar ama iki ay sonra ağbimi aldattı ne yazık ki.
şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazarım