cnm beni aldatmış bir de kendin savunacak öyle mi?benim baba tarafı gürcü anne tarafı laz. sıkar biraz. tek yapabildiği ellerimi yakalayıp beni yere yatırmaktı. ben de kafa attım. yine ellerimi yakalayıp koltuğa sıkıştırdı. şakağını ısırdım (kızlar bu arada şakak bölgesi hiç aklınıza gelmez ama acaip etli oluyo, çok iyi ısırılıyo)daha bitmedi.
amonra sen bir harikasın.
bu arada gelelim benim intikam itiraflarının devamına. kızlar ben daha yeni aldatıldım. yani bu dayak olayı da yeni. ama devamı var tabi. bu benim cibiliyetsiz (ki bu arada 7 yıldır beraberdik ve evlilik hazırlığındaydık) askerlik durumunda dolayı riskli bir konumdaydı. alese filan sokup bunu (sınav sabahı zorla kaldırıp eline suyunu verip sınava sokmuştum) nihayet tam sınırda bir puanla geçti ALES'i. kızlar inanır mısınız bir kez bile kendine yüksek lisans bölümüne bakmadı, hep ben ilgilendim, kıbrıs'a kadar ben aradım ve nihayet bunu bir yl programına sokmayı başardım. tabi askerlik olayı da ertelendi, işinde ilerliycek, evlilik için hazır olucaz vs diye. ve dün ve ayrıca bugün ne oldu biliyo musunuz? bunun sınavları vardı, kalırsa yüksek lisanstan atılıyor dolayısıyla askere gitmek zorunda kalıyordu. şimdiyekadar herşeyini ben halletmişim. ben de bir güzel oradaki akademisyen arkadaşımı aradım, dedim böle böle cnm arkadaşım, öpüyorum seni ve yardımlarını bekliyorum. bütünleme sınavı olduğu için zaten affı yok. veeeeeeeeeeeee.... bizimki askere.
gel tezkere gel tezkere....ohhhhhhhhhhhhhhh, canım sağolsun, projesine kadar ben hazırlıycaktım, oy amaaaaaannnnn, oh ohhhhhhhhhhhh,şimdiorda yaz bakalım,oralarda yap bu işi. yandannnnnnnnnnnn....canıma değsin. hemmen askerlik şubesine ihbar........oyy oyyyyy oyyyyyyyyyyyy.