- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
Suyle suyle :)))
ya şimdi aldatan erkeğe falan uygun benimkiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyle suyle :)))
yaşattıklarını yaşamalılar. yoksa başkalarına da yaparlar. sonra herkese yapabilirler. kendilerinde bu saçma gücü buluyorlar çünkü.Ya zaten bynlar hep safliktan oluyor. Sonra gun gelior bir bakmissin senin iyi niyetini kotuye kullaniyor insanlar. Gozun aciliyor ister istemez. Bide en guvendigin insanlardan darbe yiyince buz dolu bir kovaya kafani sokmuslar gibi oluyor. Cakralar aciliyor yani. Tabiki herkes bana kotuluk yapicsk bende onlardan intikam alcam kafasinda olmakta cok saglikli bir durum degil. Hala iyi insanlarinda var oldugunu biek ve buna guvenmek guc verior insana. Ama hakedene hakkettigi sekilde davranmassan, hakkini aramassan uzulen herzaman sen oluyorsun.
İntikam plan gerektiren, yorucu meşekkatli sinirleri geren ama aynı anda sakinlik gerektiren bi iş. Herşeyin kusursuz olması gerekiyor. Bu giriş kısmı.Size zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz
İntikam alınmalı mi, Allaha mi havale edilmeli diye sormuyorum =) alanlara soruyorum . Cevapları ona göre verirseniZ çok iyi olur
ay bayıldım sizeAldım. Büyük, küçük olmak üzere kategorilendirebiliriz.
Küçükler günlük hayatta, daha sıradan sayılabilecek şeyler için yaptığım şeytanlıklardır. Biri beni ekmişse, bir sonraki görüşmede ben de onu ekerim vs.
Büyükler ise daha geniş çaplı olanlardır, bunlar sayılıdır hayatımda. Çok sık gerçekleşmez, plan ve sabır gerektiren işlerdir. Eh soğuk yenen yemek diye boşuna söylememişler :) Herkes intikam alamaz bu sebeple, kimisi beklemekten sıkılır, modu düşer vazgeçer, kimisi insafa gelir, kimisi ondan ne farkım kalır masallarıyla avunup geri çekilir.
Bense alırım, fırsatım varsa asla affetmem. Elimden gelse kaç kişiye neler yaparım neler, ama her zaman fırsat olmuyor.
İçim soğur soğumaz, orası ayrı. Ama kendimi müdafaa etmem için bunu yapmam şart. Biri bana vurdu diyelim, diğer yanağımı çevirmem asla, o tokadı alır bir şekilde onun ağzına tıkarım.
Hiç de saklamam, kindar biriyimdir, asla unutmam, çok fena bir hafızam vardır, unutmak istediklerimi bile unutmuyorum.
Biri var ki, onu da asla affetmeyeceğim, kendi iyiliği için inşallah hayat boyu karşıma çıkmaz. Eğer görürsem, fırsatım da olursa, elimden kimse alamaz onu.Kendisi hayatımda ilk nefret ettiğim insan ödülünü gururla taşıyor. Şu an belki adımı bile unutmuştur, ama ben unutmadım.
Ben de hepsini perişan edemedim henüz, keşke uygun koşullar olsa da yapabilsem.ay bayıldım sizebende sizin gibi olmak isterdim. bana hayatı zehir edenler yüzünden üzülmektense sizin gibi olup onlara hayatı zehir etmek isterdim.
şuan iki ay önce canımı yakan ve son 8 yıldır hayatı bana eve aileme zehir eden kadından öyle intikam almak istiyorum ki anlatamam. ben de Allaha havale ettim çok rabbim alıyorda ahımı aslında benim canımı yaktı bir iki haftaya kalmadı hastanelere düştü. ama işte soğumuyor içim onun daha da mahvolduğunu görmeden de soğumayacak sanırım.Ben de hepsini perişan edemedim henüz, keşke uygun koşullar olsa da yapabilsem.![]()
Canımı yakanın canını yakarım, yapabiliyorsam yani. Ben çok da bayılma bana, intikam genelde çok hoş görülmüyor sanırsam.![]()
ewet gercekten ıntıkam aldı ben mutlu olarak alıyorum dıyenlerden degılım oyle bı aldım kı hemde benı onemsıyor havası bıle alamadı :)Size zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz
İntikam alınmalı mi, Allaha mi havale edilmeli diye sormuyorum =) alanlara soruyorum . Cevapları ona göre verirseniZ çok iyi olur
hahaha aldım aldımKızlar konu intikam alınmalı mi değil =) alanlara soruyorum
ben o kadar cok ıyı anlıyorum kı sızı ıntıkam konusunda bır alsan ıkı alsanda yetmıyomus gıbı gelıyo alıp ayagının altına cıgnesen gene sogumaz ınsanın ıcı yaEveet benim konum bu işte. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim. 1 ay çok zor bir süreç geçirdim çocuklar var boşanma diyen, biz kefiliz ona göz açtırmayız diyenler bir tarafta, bir tarafta incinen gururum yıkılan hayallerim ve hiç beklemediğim bir anda ve haketmeden yediğini kazık. Vurdum kırdım dövdüm sövdüm yok hıncımı alamadım. Bu arada ikimizde devlet memuruyuz, ikimiz de yöneticiyiz ama o kurumun ilçe müdürü. Olay ortaya çıkarsa başına geleceklerin de farkında. Ama hem suçlu hem güçlü hesabı pişmanlık yok.... Sadece lafta özür, ben erkeğim yaparım sen de kabullenirsin modunda. Birkaç gün bekledim baktım olmayacak karar verip yaymaya başladım yaptığı ahlaksızlığı. Seni o koltukta oturtmayacağım dedim, görevlendirmeydi kadro almasına az bir Zaman vardı, bana blöf yaptı alt kadroya tayin ister giderim demişti. Ben de gerekli çalışmaları yapınca ilçenin milletvekilleri bunu aforoz ettiler :)) ve paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı dediği gibi alt göreve başka şehre tayin istedi hem de bankoooo o adi kadının yaşadığı şehre. Ama yıkıldı o makam sevdalısı büyüklük kompleksli adam bir anda ani bir düşüş yaşadı. İntikamım acı oldu herkesin fikri bu. Ama benim içim soğudu mu hala soğumadı. Gebertsem yine soğumaz. Bu intikamı almasaydım çıldırırdım herhalde, bu kadar hırslı olduğumu da bilmiyordum ayrıca bu olayla öğrendim. Ona intikamım daha bitmedi ileride adam gibi bir adam çıkarsa karşıma inşallah direk evlenicem artı çocuklarım anlayacak yaşa geldiğinde yaptığı ihaneti anlatacağım. Bilsinler ve ona göre davransınlar. Bir de içimden geçen şu ki, o bir gün köpek olup kapıma gelecek ama o Zaman benden son bir tekme daha yiyecek
Nasıl aldıniz peki ? Su an yine bu konu gündemde benim için =)ben o kadar cok ıyı anlıyorum kı sızı ıntıkam konusunda bır alsan ıkı alsanda yetmıyomus gıbı gelıyo alıp ayagının altına cıgnesen gene sogumaz ınsanın ıcı ya![]()