• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç istemesem de taşınmak zorundayım:(

Arkadaşlar ben bir yıllık evliyim bi tanıdığın evinde kiracıyız normalde komsularımız bin lira kira veriyolar ancak ev sahibimiz eşimi cok sevdigi için beş yüz liraya oturuyoruz. Ev saray gibi jakızisi bile var salon kadar mutfagı var normal şartlarda böyle bi evde oturmamız mümkün degildi. Düğünden önce taşınırken yan komşumuz cok sacma bi sebepten kavga cıkardı eşime fiili saldırıda bulundu eşim de makemeye verdi. Cünkü eşim kaba kuvvetten hoşlanmayan meseleleri hukuki yönden halletme yanlısı bi insandır. İk ay önce mahkeme sonuçlandı ve yan komşumuz ceza aldı ayrıca aynı iş yerindeler. Bu ceza olayı cıktıktan sonra eşim evde olmadığı zamanlarda(görevlere gidiyor ya da nöbetleri oluyor) özellikle gece üçte beşte (apatmanın sadece daireler arası kullanılan telefonu var ) telefon calmaya başladı acıyorum ses seda yok mesela esim markete cıkıyor 5 dk snra tel calıyor o derece yani bu böyle bir ay devam etti bunun yanında yine geceleri cok şiddetli bi sesle uyanıyoduk duvara vuruluyo gibi. En donunda bi gece eşim görevdeyken gece birde kapım caldı. O kadar korktum ki gurbette yaşıyoruz burda kimse gece birde kapımı calmaz hiç bi komşuyla da muhabbetim yok zaten ailemden ya da akrabamdan da kimse yok ben de hemen polisi aradım cünkü sabrım taştı artık hece 4 e kadar ifade verdim herseyi anlattım ve apartman kameralarının incelenmesini istedim. Ertesi gün polisler geldi ve kamera kayıtlarına göre kapıyı calanın eşimin mahkemelik oldugu adam oldugunu söyledi. Kapı caldıktan bir dakika sonra adam apartmandan cıkıyor. Eve polisler gifip geldigi için telefon calmadı duvara vurulması kesildi artık. Adam 45 yaşında liseye giden kızı var evli barklı yani şok oldum nasıl bu kadar sacmalayabiliyo diye. Artık hiç huzurum kalmadı apartmana girip cıkarlen ödüm kopuyo ne olcagını bilemeyiz hergün haberlerde izliyoruz bu adam bana ya da eşime bi zarar verir diye korkuyorum sürekli ber gazıyla geziyorum büyüklerimiz taşınmamızı tembihleyip duruyolardı biz de lojmana cıkmaya karar verdik ama lojman da cok küçük üç tane mutfak dolabı ya var ya yok eşyalarım sığmayacak bbu şartlarda başka bi eve de taşınmamız mümlün degil borçlarımız var en kötüsü de bugün eşime telefon geldi o adamın en yakın dostu ne zaman cıkıcaksınız diye sordu biz cıkınca onlar taşınacakmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gerekeni
yapmışsın
sen değil o korksun bence
maçoluk yapıp yeni evli bir kadını rahatsız edip korkutmak bu kadar kolay değil
bence son şikayetten sonra
birdaha cesaret edemeyecektir
pire için yorgan yakma derim ben
otur sevdiğin ve yaşamak istediğin evde
:34::34::34::34:

İki dava var şimdi biri bi sene önce eşimle ondan ceza aldı para cezası sanırım bi de iş yerini değiştirdiler. İkincisi de rahatsz ettiği için ben sikayetçi oldum onun davası da ekimde evde gece yalnız oldugum için polisşer konuyu cok önemsedi savcı da aynı sekilde eğer hakim de bu konuda hassassa cok başı agrır diyolar ki inşallah agrısın yani

Şurda Ekim'e ne kalmış ki... Sabredin birazcık daha... Hele bi dava sonuçlansın... Ama ben her halükarda hayati tehlikeniz olduğunu düşünüyorum. Allah korusun bi cinnet anında çıkar sizi ya da eşinizi yakalar asansörde bi yerde keser biçer... Neler görüyoruz, Allah korusun. Sonra ister kamera kaydı olsun ister adalet... Gidenin ardından fayda etmez...

Şurda Ekim'e ne kalmış ki... Sabredin birazcık daha... Hele bi dava sonuçlansın... Ama ben her halükarda hayati tehlikeniz olduğunu düşünüyorum. Allah korusun bi cinnet anında çıkar sizi ya da eşinizi yakalar asansörde bi yerde keser biçer... Neler görüyoruz, Allah korusun. Sonra ister kamera kaydı olsun ister adalet... Gidenin ardından fayda etmez...

Ayy inan güldürdün beni trajik ama komik oldu:)) şaka bi yana ben de bunun derdindeyim işte haberlerde izliyoruz neler neler oluyo adam zaten dengesiz yani çocuk gibi zile basıp kaçabilcek kadar mantıksız hareketleri var yarın öbür gün olan olduktan sonra ceza almış ya da almamış insanın umrunda mı olur benim derdim daha fazla belaya bulaşmadan kurtulmak annemin bi lafı vardır pisligin üstüne basarsan kokusu peşinden siner gelir en iyisi etrafından dolaşmak der hep

Taşınma diyen arkadaşlarım inanın ben de o kadar cok direndim ki ama eşime en ufak zarar gelme ihtimaline bile dayanamıyorumm kafayı yicek gibi oluyorumm işin kötüsü eşimde artık sakınmıyo inceldigi yerden kopaun demeye başladı önceden sükunetine güvenirdim ama şimdi emin olamıyorum ya sabrı taşarsa diye korkuyorum çareyi uzaklaşmakta buldum.. Bi de apartmanda olayı bilenler de bu adam zaten cok dengesiz keşke en başta taşınsaydınız falan dedikce iyice cesaretim kırıldı

Herkes şikayetçi olsun o adam tasinsin. Apt sakinleri bir olursa yapabilirler

Malesef adam ev sahibi ve bizim apartmandaki insanlar cok degişik bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar selam bile vermezler ki yardımcı ya da destek olucaklarını sanmıyorumm

merhaba canım ınan sok oldum ne ınsanlar var ayrıca bu adamın derdı eşinle yanı neden eşinin olmadıgını bıle bıle gece 1 de senın kapını caldı bence bunda art nıyet vardı allah korusun ben ce ev konusunda guvenlı olsunda uc dolaplı olsun korkudan ıyıdır benım evımde ufak ama cok guvenlı esım yokken korkmam yanı bnce kafaya takma ılerde ımkanın olunca genıs eve cıkarsın

merhaba canım ınan sok oldum ne ınsanlar var ayrıca bu adamın derdı eşinle yanı neden eşinin olmadıgını bıle bıle gece 1 de senın kapını caldı bence bunda art nıyet vardı allah korusun ben ce ev konusunda guvenlı olsunda uc dolaplı olsun korkudan ıyıdır benım evımde ufak ama cok guvenlı esım yokken korkmam yanı bnce kafaya takma ılerde ımkanın olunca genıs eve cıkarsın

Cok dagol cnmm ya taşınma diyen arkadaşlarıma da teşekkür ederim yorumları için fakat coktan kararımızı verdik cok düşündük cok zorlandık ama bu saatten sonra içimin rahatlatılmasına cok ihtiyacım var dua ediyorum inşallah yeni eve içim ısınır da bu sıkıntıları unuturum o yüzden böyle içimi rahatlatan yorumları okuyunca seviniyorum

Bu güne kadar yakın cevremde böyle bişeye hiç şahit olmadım bi derdi varsa gecsin eşimin karşısına gerekiyosa kavga etsin en azından gururuyla dikildi hesap soruyo derim ama bu yaptığı şahsiyetsizlikten başka bişey degil ne kadar kanı bozuksa beni korkutmak için elinden geleni yaptı şu an resmen aileye tacizden davamız var dua edin de adalet yerini bulsun

Ne sorunlu insanlar varmış hayret birşey. Kaç yaşına gelmiş adamın yaptığı çocukluğa bak

Son düzenleme:
Back
X