- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.306
- 198
Arkadaşlar ben bir yıllık evliyim bi tanıdığın evinde kiracıyız normalde komsularımız bin lira kira veriyolar ancak ev sahibimiz eşimi cok sevdigi için beş yüz liraya oturuyoruz. Ev saray gibi jakızisi bile var salon kadar mutfagı var normal şartlarda böyle bi evde oturmamız mümkün degildi. Düğünden önce taşınırken yan komşumuz cok sacma bi sebepten kavga cıkardı eşime fiili saldırıda bulundu eşim de makemeye verdi. Cünkü eşim kaba kuvvetten hoşlanmayan meseleleri hukuki yönden halletme yanlısı bi insandır. İk ay önce mahkeme sonuçlandı ve yan komşumuz ceza aldı ayrıca aynı iş yerindeler. Bu ceza olayı cıktıktan sonra eşim evde olmadığı zamanlarda(görevlere gidiyor ya da nöbetleri oluyor) özellikle gece üçte beşte (apatmanın sadece daireler arası kullanılan telefonu var ) telefon calmaya başladı acıyorum ses seda yok mesela esim markete cıkıyor 5 dk snra tel calıyor o derece yani bu böyle bir ay devam etti bunun yanında yine geceleri cok şiddetli bi sesle uyanıyoduk duvara vuruluyo gibi. En donunda bi gece eşim görevdeyken gece birde kapım caldı. O kadar korktum ki gurbette yaşıyoruz burda kimse gece birde kapımı calmaz hiç bi komşuyla da muhabbetim yok zaten ailemden ya da akrabamdan da kimse yok ben de hemen polisi aradım cünkü sabrım taştı artık hece 4 e kadar ifade verdim herseyi anlattım ve apartman kameralarının incelenmesini istedim. Ertesi gün polisler geldi ve kamera kayıtlarına göre kapıyı calanın eşimin mahkemelik oldugu adam oldugunu söyledi. Kapı caldıktan bir dakika sonra adam apartmandan cıkıyor. Eve polisler gifip geldigi için telefon calmadı duvara vurulması kesildi artık. Adam 45 yaşında liseye giden kızı var evli barklı yani şok oldum nasıl bu kadar sacmalayabiliyo diye. Artık hiç huzurum kalmadı apartmana girip cıkarlen ödüm kopuyo ne olcagını bilemeyiz hergün haberlerde izliyoruz bu adam bana ya da eşime bi zarar verir diye korkuyorum sürekli ber gazıyla geziyorum büyüklerimiz taşınmamızı tembihleyip duruyolardı biz de lojmana cıkmaya karar verdik ama lojman da cok küçük üç tane mutfak dolabı ya var ya yok eşyalarım sığmayacak bbu şartlarda başka bi eve de taşınmamız mümlün degil borçlarımız var en kötüsü de bugün eşime telefon geldi o adamın en yakın dostu ne zaman cıkıcaksınız diye sordu biz cıkınca onlar taşınacakmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gerekeni
yapmışsın
sen değil o korksun bence
maçoluk yapıp yeni evli bir kadını rahatsız edip korkutmak bu kadar kolay değil
bence son şikayetten sonra
birdaha cesaret edemeyecektir
pire için yorgan yakma derim ben
otur sevdiğin ve yaşamak istediğin evde