- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
selam anneler; bdv daha aktıf dıye bıraya yazmak ıstedım.kusur ettıysem şimdiden özür dilerim.sinirlerım halay cekıyor resmen..iyice karamsar pessimist hale burundum.7 haftalık hamıleyım...eşimin yogun baskısı yuzunden anne olmaya karar verdım.tam hazır değildim.tamamen mantığa dayalı oldu
cok sukur rabbım uğrastırmadan verdı..ama benım geçmişte depresyona eğilimimden mi yoksa hormonlardan mıdır bılınmez;bişey anlatırken ağlama krızlerım sınırımı bozuyor.çabuk parlıyorum.hep negatif seyler dusunuyorum.eşim maşallah ınanılmaz ılgılı bı baba adayı.benı kımse cekmez 9 ay...7.haftalıkken buna kanaat getırdım...
kabızlık bir yandan kullandıgım progestan ılac bı yandan ;daha şimdiden falso verdım..çalışıyorum ve baş donmem sersemlik fena haldeyım....cocugum etkılencek dıye cok korkuyorum..
bitti mi?bitmedi....daha kendıme doktor bulamadım adam gıbı...özellıkle soruyorum gece dogum olsa gelebılecek doktor var mı?ki özele gıdıyorum.ama resmen egıtım arastırma hastanesındekı doktorların surat ıfadeleri...ben nasıl doktor bulacagım...istanbul avrupa yakasındayım.ki öyle aman aman takıntılarım yok..normal doguma meyıllı ve gece dogum olsa gelebılecek ınsan evladı doktor istiyorum sadece ...
uzattım baya ya
el atıverın bana ıyı değilim

kabızlık bir yandan kullandıgım progestan ılac bı yandan ;daha şimdiden falso verdım..çalışıyorum ve baş donmem sersemlik fena haldeyım....cocugum etkılencek dıye cok korkuyorum..
bitti mi?bitmedi....daha kendıme doktor bulamadım adam gıbı...özellıkle soruyorum gece dogum olsa gelebılecek doktor var mı?ki özele gıdıyorum.ama resmen egıtım arastırma hastanesındekı doktorların surat ıfadeleri...ben nasıl doktor bulacagım...istanbul avrupa yakasındayım.ki öyle aman aman takıntılarım yok..normal doguma meyıllı ve gece dogum olsa gelebılecek ınsan evladı doktor istiyorum sadece ...
uzattım baya ya

el atıverın bana ıyı değilim