• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç iyi değilim ben :(

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
selam anneler; bdv daha aktıf dıye bıraya yazmak ıstedım.kusur ettıysem şimdiden özür dilerim.sinirlerım halay cekıyor resmen..iyice karamsar pessimist hale burundum.7 haftalık hamıleyım...eşimin yogun baskısı yuzunden anne olmaya karar verdım.tam hazır değildim.tamamen mantığa dayalı oldu :KK52:cok sukur rabbım uğrastırmadan verdı..ama benım geçmişte depresyona eğilimimden mi yoksa hormonlardan mıdır bılınmez;bişey anlatırken ağlama krızlerım sınırımı bozuyor.çabuk parlıyorum.hep negatif seyler dusunuyorum.eşim maşallah ınanılmaz ılgılı bı baba adayı.benı kımse cekmez 9 ay...7.haftalıkken buna kanaat getırdım...

kabızlık bir yandan kullandıgım progestan ılac bı yandan ;daha şimdiden falso verdım..çalışıyorum ve baş donmem sersemlik fena haldeyım....cocugum etkılencek dıye cok korkuyorum..

bitti mi?bitmedi....daha kendıme doktor bulamadım adam gıbı...özellıkle soruyorum gece dogum olsa gelebılecek doktor var mı?ki özele gıdıyorum.ama resmen egıtım arastırma hastanesındekı doktorların surat ıfadeleri...ben nasıl doktor bulacagım...istanbul avrupa yakasındayım.ki öyle aman aman takıntılarım yok..normal doguma meyıllı ve gece dogum olsa gelebılecek ınsan evladı doktor istiyorum sadece ...

uzattım baya ya :cry:
el atıverın bana ıyı değilim :KK42::KK42:

öncelikle doktor konusuna el atalım. Hangi semttesin ve özel sağlık sigortan var mı? A sınıfı bi hastaneyi kaldırabilir misin yoksa sgk anlaşmalı bir özel hastane mi tercih edersin? Bunlar hakkında fikir veririsen sana dr tavsiye etmemiz daha kolay olur.

Gelelim depresifliğine ilk üç ay azcık bunalımlı gözünün üzerinde kaş var deseler ağlarsın normal takma kafana. Eşinin isteğiyle karar vermişsiniz ama sanada silah dayamadı kimse herhalde artık hazır değilim vs kısmını düşünmeyi bırak. Bak ben dünyanın en planlı gebeliğini yaşamış bir insanım nerdeyse saatine kadar planladım ama ben bile çok af edersiniz ama iyi mok yedim hayatımın içine ettim diye düşündüğüm zamanlar oldu bunlar normal hormonlar insanı çileden çıkartır. Benim sana tavsiyem biraz relax ol derin nefes al ve bardağın dolu tarafını görmeye konsantre ol. İkinci üç ay muhteşem geçecek emin olabilirsin :)

bana kızmayın oldu mu görun sızden daha takıntılı ve hamıle kalmka ısteyen var dıye soyluorum:D

afedersınız ama sımdık kabız olmusum suratım patlıcan gıbı oldu sızde kabızmısınız ya lan yoksa hamılemıyım dıye gectı aklımdan :D:D:D

valla eşin sana destek oluyorsa yalnız bırakmıyorsa gerisi teferruat. hormonlarından dolayı bu hislerin hepsi geçer doktor da bulunur sen hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak

Ahh ahhh aynı benn bende depresif ruh haline çok çok meyilliyim hamilelikle iyice duygular karmakarışık oldu başta çektiğim mide bulantilarida psikolojimi iyice bozdu 2 günde bir muhakkak bişey bulup bazende nedensiz agliyorum esimde diyor yine gözyaşı birikmiş sende :)) neyse canım senin meselene gelirsek doktor illaki bulunur ona canını sıkma küçük yerde de değilsin secenek çok ruh halinin değişimi de şu an için hormonlarla açıklanabilir :) yine eşinin anlayışlı olmasi büyük şans

selam anneler; bdv daha aktıf dıye bıraya yazmak ıstedım.kusur ettıysem şimdiden özür dilerim.sinirlerım halay cekıyor resmen..iyice karamsar pessimist hale burundum.7 haftalık hamıleyım...eşimin yogun baskısı yuzunden anne olmaya karar verdım.tam hazır değildim.tamamen mantığa dayalı oldu :KK52:cok sukur rabbım uğrastırmadan verdı..ama benım geçmişte depresyona eğilimimden mi yoksa hormonlardan mıdır bılınmez;bişey anlatırken ağlama krızlerım sınırımı bozuyor.çabuk parlıyorum.hep negatif seyler dusunuyorum.eşim maşallah ınanılmaz ılgılı bı baba adayı.benı kımse cekmez 9 ay...7.haftalıkken buna kanaat getırdım...

kabızlık bir yandan kullandıgım progestan ılac bı yandan ;daha şimdiden falso verdım..çalışıyorum ve baş donmem sersemlik fena haldeyım....cocugum etkılencek dıye cok korkuyorum..

bitti mi?bitmedi....daha kendıme doktor bulamadım adam gıbı...özellıkle soruyorum gece dogum olsa gelebılecek doktor var mı?ki özele gıdıyorum.ama resmen egıtım arastırma hastanesındekı doktorların surat ıfadeleri...ben nasıl doktor bulacagım...istanbul avrupa yakasındayım.ki öyle aman aman takıntılarım yok..normal doguma meyıllı ve gece dogum olsa gelebılecek ınsan evladı doktor istiyorum sadece ...

Gebelik sırasında kabızlık çok normal. Ağlama krizlerin de büyük ihtimal şu anda hormonlarının vücudunda horon tepmesinden kaynaklı. Doktoru iyi araştır. Eğer maddi imkanınız varsa özel doktorlara bak. Onların zaten anlaşmalı oldukları hastaneler vardır. Allah başka sıkıntı vermesin.

benim kadar korkmamışsındır bence hamilelik ve doğum beni korkuturdu..fakat çok güzel bir şeymiş..tadını çıkar bence..bebeğin doğduğunda hareketlendiği dönem zor sadecee:KK66:

Gebelik sırasında kabızlık çok normal. Ağlama krizlerin de büyük ihtimal şu anda hormonlarının vücudunda horon tepmesinden kaynaklı. Doktoru iyi araştır. Eğer maddi imkanınız varsa özel doktorlara bak. Onların zaten anlaşmalı oldukları hastaneler vardır. Allah başka sıkıntı vermesin.
bol su iç ..stres yapma..

Eşim özel bir klinikte çalışıyor tüp bebek kliniği ama tanıdıkları güvendikleri doktorlar vardır doğum için...Bir sorayım kendisine...

Ilacini gunduz mu gece mi iciyorsun?
Bende kullandim ictikten yarim saat sonra inanilmaz basim donuyordu
Eger gunduz iciyorsan bide aksam yatmadan yada isten gelince ic hem sabaha kadar olumsuz etkiletide kalmaz
Ben muayene icin hep ozele(prof gittim)
Ama dogumu çapa da yaptim.eger bana yada bebege bisey olursa aninda mudahale edilir diye dusundum,cunku bazen ozeller yetersiz kaliyor ve baska hastabeye sevk ediyor buda sikintili olabiliyor hastane bulmak zor olabiliyor.bence sende dusunebilirsin ;)

Kabizlik icinde bana doktorum;kuru kayisi ve yesil salata onermisti bide cok su

özel çapa hastanesinde şifa hanıma devam ediyorum çok memnunum.Çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor tavsiye ederim...

Bahcelievler medicanada Duzgun Korkmaz bey var. Cok beyefendi ve iyimser biridir. Bence bir gidin. Ben anadolu yakasinda oturuyorum hem de kurtkoyde ama ona gidiyorum. Oglumun dogumunu yapmisti (2. Cocugum) simdi de 3. Hamileligim yine ona gidiyorum. Ben anlatmiyim siz gorun. Ayrica cocuklar cok guzeldir. Bu dunyaya bir melek getiriyorsunuz. Anne oluyorsunuz. Biraz iyi dusunun. O karar cok sahip olmayi isteyen var ki. Ne kadar sansliyiz bazen farkedemiyoruz. Sevgi herkesin ihtiyaci ve siz sizsiz bir hayat dusunemeyecek kadar sizi sevecek birini dunyaya getireceksiniz.

hatunlar Allah devlete dusurmesın zaten...ben özele gıdıyorum hep..özel saglık sıgortam yok ama...ermenı hastanesıne gıttım.duzenlı yakup çılıngır hastasıydım..ama nedense gebelık ıcın 2 kere gıttım.ikisinde de adam yuzume bakmadı.kı normalde de pek ıpleyen adam degılmış...

gece doğum olsa kım gelir ki..var mı öyle doktor.1.sınıf öyle acıbadem alman hastanesı falan malesef kotam dısında kalıyor..

medilife çapa'yı duyuyorum ama hıc gıtmedım

çok haklısınız ,eşden yana sıkıntı olmaması buyuk şans.burda ne öküz herifler var.hanımların burunlarından getırıyorlar. eşim değişmezse ben 2.de herseye ragmen doğururum:KK46:.eş çok çok önemli faktormuş...kabızlık sorunum ıcın bıle gozlerı doluyor adamın.sinirlerım bozuldu :mad:..

şu doktora emın olayım valla çok uslu anne olucam :KK52:

mrb..
öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş.
ben hamileliğimde önce sıradan bir özel hastaneye gittim.(İstanbul dışındayım) kadın dış gebelik olabilir dedi. ve bana dış gebelik hakkında bilgi bile vermedi. netten araştırdım ve hep korkunç bilgilere rastladım. sonra muayene ücreti her seferinde 200 tl olan bir doçente gittim. adam sallamıyordu bile beni. 3 soru sorunca hangi okula gideceğinide soracak mısın diyordu.
ve en sonunda anladım ki dr için normal olan bu gebelik süreci biz hamileler için olağanüstü bir durum :)
ama öyle değilmiş. öncelikle sakin ol. bence ilaçlarını akşam al. baş dönmen gündüz olmaz.
ha birde riskli bir gebelik mi progestoron kullanıyorsun??
ben doktorumu 8. haftada buldum. hemde muayenesi 25 tl. ve doğumum pazar günüydü geldi:) ebeler bir pazarı var onuda sana mı gelecek demelerine rağmen geldi.
şimdiden çok ileriyi düşünmeyin. önününüz de 33 hafta var elbet bulursunuz gönlünüze göre bir dr.
bu arada hamilelikte yaşam enerjim gitmişti sanki ama zamanla her şey yoluna giriyor. hareketlerini hissedeceksin, onun için ortam eşya hazırlayacaksın bunları düşün pozitif ol..

mrb..
öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş.
ben hamileliğimde önce sıradan bir özel hastaneye gittim.(İstanbul dışındayım) kadın dış gebelik olabilir dedi. ve bana dış gebelik hakkında bilgi bile vermedi. netten araştırdım ve hep korkunç bilgilere rastladım. sonra muayene ücreti her seferinde 200 tl olan bir doçente gittim. adam sallamıyordu bile beni. 3 soru sorunca hangi okula gideceğinide soracak mısın diyordu.
ve en sonunda anladım ki dr için normal olan bu gebelik süreci biz hamileler için olağanüstü bir durum :)
ama öyle değilmiş. öncelikle sakin ol. bence ilaçlarını akşam al. baş dönmen gündüz olmaz.
ha birde riskli bir gebelik mi progestoron kullanıyorsun??
ben doktorumu 8. haftada buldum. hemde muayenesi 25 tl. ve doğumum pazar günüydü geldi:) ebeler bir pazarı var onuda sana mı gelecek demelerine rağmen geldi.
şimdiden çok ileriyi düşünmeyin. önününüz de 33 hafta var elbet bulursunuz gönlünüze göre bir dr.
bu arada hamilelikte yaşam enerjim gitmişti sanki ama zamanla her şey yoluna giriyor. hareketlerini hissedeceksin, onun için ortam eşya hazırlayacaksın bunları düşün pozitif ol..

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

benim sağ yumurtalığımda 4 cm kist var hala gıtmedi o yuzden verdı.bir de her ıhtımale karşı iç sen çok hareketlısın dikkat etmezsın falan dıyerek verdı...içiyorum paşa paşa...keşke dememek için..

çok şanslıymışsın sahi pazar gunu doğum yaptıgına göre.maşallah.:KK66: ben 65 tl de verdim...yerı geldi 200 tl.ama inan doktorlara soru soramıyosun yahu?heycanlıyım aklımda kırk kurt dolaşıyor dınlesen ölür müsün benii... :mad::mad:
.inşallah bulurum bende.karakter olarak bişeyden emın olmadan o işten zevk alamıyorum.yani doktoru bulana kadar bu bebeğe yoğunlaşamıcam kahretsınki.:KK17:

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

benim sağ yumurtalığımda 4 cm kist var hala gıtmedi o yuzden verdı.bir de her ıhtımale karşı iç sen çok hareketlısın dikkat etmezsın falan dıyerek verdı...içiyorum paşa paşa...keşke dememek için..

çok şanslıymışsın sahi pazar gunu doğum yaptıgına göre.maşallah.:KK66: ben 65 tl de verdim...yerı geldi 200 tl.ama inan doktorlara soru soramıyosun yahu?heycanlıyım aklımda kırk kurt dolaşıyor dınlesen ölür müsün benii... :mad::mad:
.inşallah bulurum bende.karakter olarak bişeyden emın olmadan o işten zevk alamıyorum.yani doktoru bulana kadar bu bebeğe yoğunlaşamıcam kahretsınki.:KK17:

yok yok olumlu düşün iyi olsun. sanırım nisan da doğum yapacaksın. nisanda doğum yapacakların topiğine girip danışabilirsin. ya da diğer doğum yapacakların topiğinde. doktorundan fiyatından memnun olanlar eminim sana yardımcı olacaklardır.

hastalık içinde geçmiş olsun. bende kist vardı ama büyüklüğünü bilemiyorum dr hamilelikte normal olduğunu söylemişti. umarım seninki de normaldir de ilacı bıraktırır yani doktorun :)

yok yok olumlu düşün iyi olsun. sanırım nisan da doğum yapacaksın. nisanda doğum yapacakların topiğine girip danışabilirsin. ya da diğer doğum yapacakların topiğinde. doktorundan fiyatından memnun olanlar eminim sana yardımcı olacaklardır.

hastalık içinde geçmiş olsun. bende kist vardı ama büyüklüğünü bilemiyorum dr hamilelikte normal olduğunu söylemişti. umarım seninki de normaldir de ilacı bıraktırır yani doktorun :)

mizacım neşeli olsada olumlu düşünemıyorum hiç..:63:sağ kasıkda ağrı hıssedıyorum sürekli...ki bebiş solda..o yuzden verdı sanırım..inşallah bıraktırır doktor..zira çalışılmıyor bu şekilde.bakışlarım mala bağladıo_O

dilerim en yakın zmanda doktorumu bulurum...çok sağol tavsıyelerın için canım

zamanla düzelir hepsi ben inanıyorum. kistten mi bilmem ama benimde o ağrı ilk zamanlarda çok oldu o da geçti. hepsi geçicek biraz sabır.

sen de sağol canım ;)

Back
X