ayyyynen kendimi gördüm. panik, garantici, akışına bırakamayan insan.
ben 7.aya kadar eve tek bir bebek badisi bile sokmadım. değil ki bebek arabası bakmak. bakma bence de. hamileliğin ilk 4 ayının zor olduğunu unutma sonrası öyle değil çoğu zaman istisnalar hariç. ayrıca sen annelerin, halaların hikayelerini boşver. benim suyum yolda patladı. yolda yürürken. ben de hep gece doğuracağımı sanıyodum. şimdi gece bile doğursan İstanbul gibi yerdesin, arabayla hastanedesin. anında müdahale ediliyor. korkutma kendini
ahaa kendım gibi biri..valla bende 7.aya kadar hıc bsy almayı dusunmuyorum..hatta cocuk sağlıklı olana kadar hıc hayal bıle kurmuyorum.eşim bu huyumdan nefret edıyor.sevgılıyken " evlenemıcez evlenemıceeezz" dıye beynını yedım.dugun akşamı "hayal kurma hele bı evlenelım " dedım.oyle de problemlı bırıyım

.eşim bu defa hayal kurmama engel olamazsın dıyor.haklı...boyle de psikopatça gerçeklık ıle hayattan tad alınmıyor..
bılıyomuusn bazen avm de gezerken doğururum heralde dıyorum..yanı tek dılegım mesaı saatını gecmeden trafıgın olmadıgı saaat efendı efendı dogurmak (dermişim)