Hiç iyi değilim bir akıl veren olur mu

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
Oğlum bir yaşına girdi bugün yaklaşık iki üç haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor birden bire değişti tanıyamıyorum resmen o kadar düzenli bir bebekti ki anlatamam birdenbire ne oldu anlamadım yemiyor içmiyor oyuncaklar oyunlar hiçbir şey ilgisini 5 dk dan fazla çekmiyor en kötüsü uyumuyor mesela 9 da uyudu şuana kadar iki üç kez uyandı sürekli sallanmak istiyor asla huyu değildi sallamak. eşimde karantinadan dolayı izinde iki kişi bir çocuğu memnun edemiyoruz gece ben bakıyorum gündüz eşim bakıyor uykusu sonra değiştiriyoruz sırayı ama daha çok eşim bakıyor.

hasta mı acaba diye doktora da götürdük birşeyi yok dedi. Kendi çocuğumun sesinden başım kulaklarım heryerim ağrıyor. Dışarı çıkıp havada alamıyoruz annemle kızkardeşimle çok güzel vakit geçiriyordu ben işteyken malum onlarıda göremiyor işe de gidemiyoruz zaten doğum iznine ayrılacaktım bir hafta sonra normal şartlarda. Allahını seven bana bi yol çare söylesin kulaklarım resmen fiziken ağrıyor gözlerimi açamıyorum. Virüs kaygısı işe gidememek bitmeyen ev işleri vücudum error vermeye başladı. Oğlum böyle değilken işten gelsem bile zinde olurdum çok rahattım noldu böyle anlamadım

Oğlum bir yaşına girdi bugün yaklaşık iki üç haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor birden bire değişti tanıyamıyorum resmen o kadar düzenli bir bebekti ki anlatamam birdenbire ne oldu anlamadım yemiyor içmiyor oyuncaklar oyunlar hiçbir şey ilgisini 5 dk dan fazla çekmiyor en kötüsü uyumuyor mesela 9 da uyudu şuana kadar iki üç kez uyandı sürekli sallanmak istiyor asla huyu değildi sallamak. eşimde karantinadan dolayı izinde iki kişi bir çocuğu memnun edemiyoruz gece ben bakıyorum gündüz eşim bakıyor uykusu sonra değiştiriyoruz sırayı ama daha çok eşim bakıyor.

hasta mı acaba diye doktora da götürdük birşeyi yok dedi. Kendi çocuğumun sesinden başım kulaklarım heryerim ağrıyor. Dışarı çıkıp havada alamıyoruz annemle kızkardeşimle çok güzel vakit geçiriyordu ben işteyken malum onlarıda göremiyor işe de gidemiyoruz zaten doğum iznine ayrılacaktım bir hafta sonra normal şartlarda. Allahını seven bana bi yol çare söylesin kulaklarım resmen fiziken ağrıyor gözlerimi açamıyorum. Virüs kaygısı işe gidememek bitmeyen ev işleri vücudum error vermeye başladı. Oğlum böyle değilken işten gelsem bile zinde olurdum çok rahattım noldu böyle anlamadım
Sakin olun. Çocuğunuzun düzeni değişmiş ve sizin stresiniz ona geçmiş belli ki. Azı dişi çıkarıyor da olabilir. Bir de neden gündüzleri eşiniz bakıyor onu anlayamadım?

Diş çıkarıyordur muhtemelen onun huysuzluğu. Arada 1 kaşık ağrı kesici verebilirsiniz. Uyku saatini de erken yatırmayın zorlamayın yani. Ne zaman uykusu gelirse uyur. Boylece gece sürekli uyanmaz.

Sakin olun. Çocuğunuzun düzeni değişmiş ve sizin stresiniz ona geçmiş belli ki. Azı dişi çıkarıyor da olabilir. Bir de neden gündüzleri eşiniz bakıyor onu anlayamadım?
Çünkü gece sabaha kadar mız mız ağlıyor uyumuyor sabahın 5 inde falanda ayakta tamamen eşimle dönüşümlü bakıyoruz mecburen yoksa uykusuzluktan migrenim tutuyor

Diş çıkarıyordur muhtemelen onun huysuzluğu. Arada 1 kaşık ağrı kesici verebilirsiniz. Uyku saatini de erken yatırmayın zorlamayın yani. Ne zaman uykusu gelirse uyur. Boylece gece sürekli uyanmaz.
Doktor görünürde diş yok dedi fazla bir dişide yok zaten alt yan kesicilerin çıkma zamanıymıs ama bu kadar da ağlayacak ağrı olmaz dedi ağrı kesici verdik değişen birşey olmadı kabızlık yok idrarda baktılar bişey çıkmadı doymuyor desem mama da içiyor

Diş olabilir, hemen uç vermemiştir ama baskısı bile huzursuz eder. Allerji ilacınız varsa sadece bşr iki gün yarım ölçek gece yatmadan verirseniz, kısmen rahatlatır. Diş jeli de sürün. Burnunu da açın yavaş yavaş. Diş ağrısı bazen kulakta da ağrı yapabilir. Yavaş yavaş geçer, merak etmeyin. Gündüz yormanız lazım ç. Çocukla beraber hoplayıp zıplayın, fiziksel yorulun.

Eve tikilip kalmak etkilemistir belki onuda duzeni de bozulmus birde donem donem cocuklarda boyle huysuzluk oluyor sonra kendiliginden geciyor ben kendi oglumdan biliyorum bazen bir hafta on gun surer geceleri uyumaz falan sonra duzelir sabredin belki oyle bir donemdedir yapacak bisey yok malesef

Buyuk ihtimalle dis çıkarıyor
Benim kizimin dis zamanlari korkunc gecerdi , surekli aglardi , sabahlara kafar otururduk, son gunlerinde artık çıkmasına yakin 40 derece ates yapardi
Bana dis gibi geldi sorununuz , sabirli olmaniz lazim , hamilesiniz ama cocugunuz da henuz bebek , en zor zamanları geliyor , mumkun mertebe esinizden yardim isteyin

Sizin stresiniz de bebege gecer.
Gunduz neden siz bakmiyorsunuz? Baba tabiki baksin ama gunduz siz de bakin. Hatta mumkunse gunduz siz gece baba seklinde bolusun.
Siz hamilesiniz gece uykunuz onemli.

Oğlum 1 yaşında yine sizin önceden uyuyormuş bizim doğalı böyle çocuk yatırım 1 saat geçmeden uyanır genellikle bende 3 çocuk yine sizin eş yardım ediyor bizim ki çocuk hariç her iş yapar ama iş çocuğa geldı mi hiç dokunmaz ne gündüz ne gece uyayamiyorum gündüz 2 yaş ve 5.5 yaş kızlarım var onlarla ilgilendiğim için benim de çıldırmama ramak kaldı 😔

Back
X