- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
Oğlum bir yaşına girdi bugün yaklaşık iki üç haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geliyor birden bire değişti tanıyamıyorum resmen o kadar düzenli bir bebekti ki anlatamam birdenbire ne oldu anlamadım yemiyor içmiyor oyuncaklar oyunlar hiçbir şey ilgisini 5 dk dan fazla çekmiyor en kötüsü uyumuyor mesela 9 da uyudu şuana kadar iki üç kez uyandı sürekli sallanmak istiyor asla huyu değildi sallamak. eşimde karantinadan dolayı izinde iki kişi bir çocuğu memnun edemiyoruz gece ben bakıyorum gündüz eşim bakıyor uykusu sonra değiştiriyoruz sırayı ama daha çok eşim bakıyor.
hasta mı acaba diye doktora da götürdük birşeyi yok dedi. Kendi çocuğumun sesinden başım kulaklarım heryerim ağrıyor. Dışarı çıkıp havada alamıyoruz annemle kızkardeşimle çok güzel vakit geçiriyordu ben işteyken malum onlarıda göremiyor işe de gidemiyoruz zaten doğum iznine ayrılacaktım bir hafta sonra normal şartlarda. Allahını seven bana bi yol çare söylesin kulaklarım resmen fiziken ağrıyor gözlerimi açamıyorum. Virüs kaygısı işe gidememek bitmeyen ev işleri vücudum error vermeye başladı. Oğlum böyle değilken işten gelsem bile zinde olurdum çok rahattım noldu böyle anlamadım
hasta mı acaba diye doktora da götürdük birşeyi yok dedi. Kendi çocuğumun sesinden başım kulaklarım heryerim ağrıyor. Dışarı çıkıp havada alamıyoruz annemle kızkardeşimle çok güzel vakit geçiriyordu ben işteyken malum onlarıda göremiyor işe de gidemiyoruz zaten doğum iznine ayrılacaktım bir hafta sonra normal şartlarda. Allahını seven bana bi yol çare söylesin kulaklarım resmen fiziken ağrıyor gözlerimi açamıyorum. Virüs kaygısı işe gidememek bitmeyen ev işleri vücudum error vermeye başladı. Oğlum böyle değilken işten gelsem bile zinde olurdum çok rahattım noldu böyle anlamadım