Hiç iyi değilim durumum cok vahim...!

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Arkadaslar hıc ıyı değilim hiç.... Benım bir an önce kendıme bi uğras edinip bu evden cıkmam lazım yoksa cok az kaldı bu gidisle kafayı yıcem yanı kesın! Çok kötü bi dönemden geçiyorum psikolojim alt üst durumda..
Sabahtan aksama kadar evdeyım ve sürekli basımdakı problemleri düsünmekten ara ara ağlama krızlerıne girmeye kadar vardı bu durum..

Şimdi siz hemen kurslara git falan diceksınız vala piyasada o kadar alan var ben birine ilgi duyup da baslamak istemıyorum..Sanki beceremicekmisim gibi gelıyo..Aslında hıc bısey yapmak gelmıyo içimden ama bu da uzun süredir evde olmaktan kaynaklanıyor sanırım..

Ne olur yardım edın ya napıcam benn:((

neden beceremeyecekmişsin ki.... sıkıntın evde olmakmı kardeşim aynı dert bende de varrr. bir duş al.. söylee kendine bir kahve yap otur ve kendini dinle bakalım derdi neymiş.. kursa gitmek gerçekten kafanı dagıtmanı sağlar. yada çalışmak olmadı al eline kitap oku bugün... ve inşirah suresini oku sıkıntını keser..

Bunlar hep yaptığım seyler zaten, az da olsa rahatlatıyo... Ne bılım daha önce hic öle kurs deneyımım olmadı el becerisi gerektiren biseyı yapamıcam gıbı gelır hep el işi falan bılmem hic .. Bir de ınsanlardan o kadar bıkmısım kı ınsan ıcıne karısasım gelmıyo sanırım en büyük problem bu!

canim merhaba..

kurs vs canim hicbise istemiyor diyorsun belkide bi doktora gidebilirsin..psikiyatrristler gercekten de insanlarin en son basvurdugu yerler ama insan bi kez gdince neden daha önceden gitmemisimki diyor..belki de ciddi bi depresyondasindir bu tarz seyleri yakinen yasadigim icin söylüyorum..biraz olsun rahatlamaya baslayinca da emin ol kendiliginden insan icine karisip biseler arastiracaksin..bu benim tavsiyem tabi..

Uzun dönem evde kalmak, insani ister istemez asosyalestirir.
Baslamasi zor olsada bir yerden baslamak lazim, korkunun ecele faydasi yok.
Ama zamanla birseyler ögrendikce ne kadar mutlu olacagina, kendinle gurur duyacagina, özgüvenin artacagina emin ol.
Keske daha önce yapsaymisim, bosuna zamanimi bos bos gecirmisim diyeceksin.
Mutlulugun sirrida burada üreten, paylasan, ögrenen, merak eden mutludur. Miskin miskin evde oturmakla ömür gecmez.

Açıkcası psıkolojik destek almayı düsünmedim değil ama bu da maddıyat gerektıren bisey deli muamelesı görmek gıbı bı korkum olduğundan değil de ailem anlamaz kı bişeyın yok derler! Varsa da bütün suc sevgilime kalır onun yüzünden böle oldun dıye basımın etını yer dururlar..Eskıden 1 gün evde duramazdım cok sosyaldım ne oldu bana böyle ya:((

Açıkcası psıkolojik destek almayı düsünmedim değil ama bu da maddıyat gerektıren bisey deli muamelesı görmek gıbı bı korkum olduğundan değil de ailem anlamaz kı bişeyın yok derler! Varsa da bütün suc sevgilime kalır onun yüzünden böle oldun dıye basımın etını yer dururlar..Eskıden 1 gün evde duramazdım cok sosyaldım ne oldu bana böyle ya:((

ailende sendeki bu olumsuz degisimi farketmistir sana destek olacaklardir umarim..bi devlet hastanesine gidebilirsin belki onlar direkt ilac veriyo olabilirler ama denemekte fayda var bence..sevgilinle ilgili problemlerin varsada bunu onunla cözmelisn biselerin hayatini bu kadar kisitlamasina izin vermemelisin canim..saglikli günler dilerim snein icin.

Bunlar hep yaptığım seyler zaten, az da olsa rahatlatıyo... Ne bılım daha önce hic öle kurs deneyımım olmadı el becerisi gerektiren biseyı yapamıcam gıbı gelır hep el işi falan bılmem hic .. Bir de ınsanlardan o kadar bıkmısım kı ınsan ıcıne karısasım gelmıyo sanırım en büyük problem bu!

canım kurslar deneyimli insanları mı alıyor sadece sen oraya ögrenmeye gidiyorsun. bence yapmak istedikten sonra her işi yaparsın.. yakın arkadaşların felan yokmu

Sorun da bu işte su an doğru dürüst arkadasım yok bı zamanlar vardı ama ta kı cıkarlarını herseyın önünde tutana kadar.. 1-2 tane sağlam dostum var ama herkesınde ısı gücü var her gün görüsemıyoruz halıyle cok bunaldım cokkk...=((

okula gitmiyormusun?

ya da mezunsan işe neden gitmiyorsun?

kaç yasındasın bilmiyorum ama nickindeki 92 yasınla alakalıysa olman gereken yer okuldu

Back
X