Hic iyi degilim :(

Sevgilim biriyle birlikte olmamis biri oyle oldugunu dusunuyorum seni oyle seviyorum ki sana asla dokunamam diyor cunku

Merhaba arkadaslar kafam okadar karisik ve bunalimdayim ki deli gibi sevdigim biri var karsilikli suana kadar tek bir yalan daha soylemedim fakat gecmisimde kocaman bir hata var malesef okadar bu konulara karsiyken hemde. Sevdigim sanirim bunu kabullenemicek soylemek ister gibi oldum o kadar cani yandi ki yapamadim kiyamadim. O kadar pismanim ki durumu anneme actim seviyorsa sorun etmeyebilir dedi o pisman halimi gorunce kizamadi tabiki ama oyle olmicak sanirim severken nasil ayrilicam bilmiyorum suana kadsr birbirimizi hic uzmedik asigim sana diyor ama malesef bir dakika gormesek ozluyoruz resmen ama dayanmak zorundayim. Bana bir yol gosterin lutfen. Nasil bir yol izlemeliyim bana kizmayin sadece onu uzmek istemiyorum keske pismanligimi gorebilse fakat zor duruyor boyle severken ayrilmak okadar ki insallah rabbim yardim eder cunku onu kandiramam :KK43:
Dediği kadar aşık olsa yaptığın her neyse geçmiş geçmişte kalmış der geçer gider bunu diyemeyen adamdan hiçbir halt olmaz bu güne kadar aşktan ölen de olmamış boşver gitsin

Soylemeye calistim gozleri doldu kalbim aciyor ilk asik oldugum kadinsin benim seni tanidiktan sonra bu kiz boyle birsey yapmaz demistim dedi tamam iste ben ayni benim dedim ama nafile sonrs durunu degistirdim hic sorgulamadan tamam dedi ayrilirsam bunu aciklayip daha fazla uznek istemem
Asik oldugu ilk kadinmisin gerçekten ya bak hic acima uzulme sende uzuluyosun bak.. sadece kendini duusn.. ben anlattim bi sevgilime bana döndü insan namusu icin yasar sen bunu nasil yaptin dedi namussuz da oldum daha neelr neler.. kimse gecmismis hataymis demio tecrubeyle sahip yara alirsin..

Hiç sağlıklı bulmadım ne hayatınızdaki adamı ne de ilişkinizi.Kendisinden önce yaşadığınız bir şeyi , çok ta doğal olan bir şeyi neden suçluymuş gibi itiraf etme ve kabullendirme çabasındasınız ? Ayrıca , tecavüz olsa kafana kakarak kabullenirim ama kendi rızanla yapmışsan kabullenmem , bu nasıl bir zihniyettir , tecavüze uğrasanız daha mı hoşuna gidecekti yani?Mide bulandırıcı. Daha önce hayatından geçmiş biriyle cinsel ilişki yaşamış olman seni kötü ya da yanlış biri yapmaz ve suçlu falan da değilsin.Adamlarla iletişiminizi bu şekilde tuttuğunuz , size bu şekilde davranan adamlara karşı böyle sus pus olduğunuz sürece hayatınıza aldığınız bu adam bozuntusu insanlar sizi böyle aşağılamaya devam eder .

Bende boyle olsun istemezdim gerçekten bana karsi okadar masum ki bi okadsr da inatci . Cok zor zamanlar gecirmistik 1 sene ayri kaldik gene beklemisti beni tabi benim bu olayim onu hic daha tanimadan once yani ayriyken degil

Merhaba arkadaslar kafam okadar karisik ve bunalimdayim ki deli gibi sevdigim biri var karsilikli suana kadar tek bir yalan daha soylemedim fakat gecmisimde kocaman bir hata var malesef okadar bu konulara karsiyken hemde. Sevdigim sanirim bunu kabullenemicek soylemek ister gibi oldum o kadar cani yandi ki yapamadim kiyamadim. O kadar pismanim ki durumu anneme actim seviyorsa sorun etmeyebilir dedi o pisman halimi gorunce kizamadi tabiki ama oyle olmicak sanirim severken nasil ayrilicam bilmiyorum suana kadsr birbirimizi hic uzmedik asigim sana diyor ama malesef bir dakika gormesek ozluyoruz resmen ama dayanmak zorundayim. Bana bir yol gosterin lutfen. Nasil bir yol izlemeliyim bana kizmayin sadece onu uzmek istemiyorum keske pismanligimi gorebilse fakat zor duruyor boyle severken ayrilmak okadar ki insallah rabbim yardim eder cunku onu kandiramam :KK43:
O daha önce başka biri ile sevişti diye sen onu şuan terk eder misin? O neden seni etsin? En az sen kadar seviyorsa terk etmez. Bu nedenle seni terk edecekse etsin zaten ya. Siz kendinizi bir zar ile mi değerli görüyorsunuz! Kendinizin yaşadıklarınızın arkasında durun, giden gider kalan sizindir.

Zaten kabullenmez askimdan olurum diyor derdim severken vazgecmek zorunda kalmak . Bu forumda okudum nasil soylemem gerekir diye acmaya calistigim zaman sert sekilde soyledim bizi maffettin , bir hicmissin nasil boyle bir hata yaparsin sen gibilerinden konustu sonra benden baska kime guvenebilirisn anlat dedi yani kafazi bayagi karisti onunda sanirim o an

Tabiki etmem ona da soyledim ihaneti kabul edemem fakat ben yokken yaltigin seylerden hesap soramam dedim bende sormam diyor ama birliktelik olunca konu bundan kasetmedim diyor .

Neymiş annene söylebildiğin,hatta onay alabildiğin,ama senin deyiminle aşık olduğun adama söyleyemediğin mesele??ya huu yüzleşemeyeceğiniz şeyler yapmayınn..!

Olmaz bu adamla kesip atmaya bakın bi an evvel. Yarın kan gelmedi diye muayeneye de götürür sizi, bakire olmadığınızı öğrenince de ailenizin evine yollar.

Tecavüzü bile başa kakarmış. Yapmayın bunu kendinize sevmeyin şöyle adamları..

Bunun farkinda olsaydim yapmazdim zaten malesef bir is yaparken sen bunu kaldiramazsin diue bildirim gelmiyor

Adamligindan birakirmis oyle bi durumda...

ben ne anlattınızda sonra konuyu değiştirdiniz onu anlamadım... şaka yaptım falanmı dediniz ... Ne olursa olsun söyleyin kabul ederse eder etmezse yol verin gitsin...

Saka degil de tepkini merak ettim gibilerden sorgulamadan kapatti zaten

Ne yaptiysan arkasinda dur. Cik anlat. Sen kendini suclarsan, yok hata yaptim yok şöyle böyle dersen insanlar da seni suçlar. Seviştiysen seviştin canın istemiş yapmışsın niye yaptıklarının arkasında durmuyorsun?

Tecavüzü de başa kakarmış yani yanlış okumadım değil mi?
Bu insan müsveddesinin neresi sevilir allasen. Şaka gibi konu ya.

Mantik olarak baktigim da farkindayim cogu seyin ama malesef duygusal baktgim icin dogru kararlar veremiyorum.

Bence söyleyin bir an önce. Geçmişinizden sadece siz sorumlusunuz, başka kimseyi ilgilendirmez. Bu yüzden bitecekse yol yakınken bitsin. Yoksa ileride daha çok üzülürsünüz.

Tecavüzü başınıza mı kakarmış?
Sevilmez bu adam.
Söyleyip ayrılacaksanız bir daha düşünün sırf canı yandı diye sizi zor durumlara sürüklemesin sonra.

Back
X