Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediği kadar aşık olsa yaptığın her neyse geçmiş geçmişte kalmış der geçer gider bunu diyemeyen adamdan hiçbir halt olmaz bu güne kadar aşktan ölen de olmamış boşver gitsinMerhaba arkadaslar kafam okadar karisik ve bunalimdayim ki deli gibi sevdigim biri var karsilikli suana kadar tek bir yalan daha soylemedim fakat gecmisimde kocaman bir hata var malesef okadar bu konulara karsiyken hemde. Sevdigim sanirim bunu kabullenemicek soylemek ister gibi oldum o kadar cani yandi ki yapamadim kiyamadim. O kadar pismanim ki durumu anneme actim seviyorsa sorun etmeyebilir dedi o pisman halimi gorunce kizamadi tabiki ama oyle olmicak sanirim severken nasil ayrilicam bilmiyorum suana kadsr birbirimizi hic uzmedik asigim sana diyor ama malesef bir dakika gormesek ozluyoruz resmen ama dayanmak zorundayim. Bana bir yol gosterin lutfen. Nasil bir yol izlemeliyim bana kizmayin sadece onu uzmek istemiyorum keske pismanligimi gorebilse fakat zor duruyor boyle severken ayrilmak okadar ki insallah rabbim yardim eder cunku onu kandiramam![]()
Sevmediklerine dokunmuştur o haldeSevgilim biriyle birlikte olmamis biri oyle oldugunu dusunuyorum seni oyle seviyorum ki sana asla dokunamam diyor cunku
Asik oldugu ilk kadinmisin gerçekten ya bak hic acima uzulme sende uzuluyosun bak.. sadece kendini duusn.. ben anlattim bi sevgilime bana döndü insan namusu icin yasar sen bunu nasil yaptin dedi namussuz da oldum daha neelr neler.. kimse gecmismis hataymis demio tecrubeyle sahip yara alirsin..Soylemeye calistim gozleri doldu kalbim aciyor ilk asik oldugum kadinsin benim seni tanidiktan sonra bu kiz boyle birsey yapmaz demistim dedi tamam iste ben ayni benim dedim ama nafile sonrs durunu degistirdim hic sorgulamadan tamam dedi ayrilirsam bunu aciklayip daha fazla uznek istemem
O daha önce başka biri ile sevişti diye sen onu şuan terk eder misin? O neden seni etsin? En az sen kadar seviyorsa terk etmez. Bu nedenle seni terk edecekse etsin zaten ya. Siz kendinizi bir zar ile mi değerli görüyorsunuz! Kendinizin yaşadıklarınızın arkasında durun, giden gider kalan sizindir.Merhaba arkadaslar kafam okadar karisik ve bunalimdayim ki deli gibi sevdigim biri var karsilikli suana kadar tek bir yalan daha soylemedim fakat gecmisimde kocaman bir hata var malesef okadar bu konulara karsiyken hemde. Sevdigim sanirim bunu kabullenemicek soylemek ister gibi oldum o kadar cani yandi ki yapamadim kiyamadim. O kadar pismanim ki durumu anneme actim seviyorsa sorun etmeyebilir dedi o pisman halimi gorunce kizamadi tabiki ama oyle olmicak sanirim severken nasil ayrilicam bilmiyorum suana kadsr birbirimizi hic uzmedik asigim sana diyor ama malesef bir dakika gormesek ozluyoruz resmen ama dayanmak zorundayim. Bana bir yol gosterin lutfen. Nasil bir yol izlemeliyim bana kizmayin sadece onu uzmek istemiyorum keske pismanligimi gorebilse fakat zor duruyor boyle severken ayrilmak okadar ki insallah rabbim yardim eder cunku onu kandiramam![]()