Hiç iyi değilim

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
Aramızdaki problem dün başladı bu arada evliliğimizin yani nikah tarihimiz dündü ve eşim unuttu üste üstük özür de dilemedi surat yaptı açlığımı yakaladın burdan vur bir kere de sineye çeksen sorun yapmasan ne olur dedi ve bende sinirlendim doğal olarak. Aramızdaki gerginlik se bugüne yansıdı bve bugünde doğum günüm ve eşimle yine kavga ettik bende hüngür hüngür ağladım ne yapayım çok kırıldım üste üstük tatildeyiz bir ara toparlanıp gidiyoduk neredeyse daha sonra özür diledi ama içime sinmedi özürü. Yattı uyuyor şimdi ne yapayım ben doğum günüm tatilim evlilik yıldönümüm mahvoldu

Unutmasa iyiymiş ama ne yapalım sağlık olsun.
Oluyor bazen maalesef öyle aksaklıklar,özür de dilemiş.
Ne güzel tatildeymişsiniz,doğum günü de varmış,bence şimdi başlayın kutlamalara.

Unuttuysa bunu avantaja cevirip o zaman bana cok istedigim o filanca hediyeyi alacaksin deseydiniz. Küsüp kirilip kabugunuza cekilmek bazen daha da zora sokuyor iletisimi. Ustelik tatildeymissiniz, bosuna zehir ediyosunuz gununuzu.

Unuttuysa bunu avantaja cevirip o zaman bana cok istedigim o filanca hediyeyi alacaksin deseydiniz. Küsüp kirilip kabugunuza cekilmek bazen daha da zora sokuyor iletisimi. Ustelik tatildeymissiniz, bosuna zehir ediyosunuz gununuzu.
Malesef öyle oldu diyen vardır mutlaka ama ben hediyesinde değilim aklıma gelmedi bile öyle demek. Geçtim bugün doğum günüm ve çok ağladım özür diledi tekrar ama kalbim çok kırıldı

Unutmasa iyiymiş ama ne yapalım sağlık olsun.
Oluyor bazen maalesef öyle aksaklıklar,özür de dilemiş.
Ne güzel tatildeymişsiniz,doğum günü de varmış,bence şimdi başlayın kutlamalara.
Keşke pozitif olabilsem sizin gibi ama kalbim çok kırıldı çok ağladım nasıl düzelir içimde bu durum

Back
X