- 28 Mart 2025
- 982
- 527
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
-
Genelde hafta sonları yapıyoruz onlariAaa Adanada mısınız? Benim ailem de Adana da yaşıyor:))
Adana sıcağı yüzünden başlı başına depresyon sebebi. Eşiniz evdeyken başbaşa dışarı çıkın. Akşamları kanal boyu bicibiciciler var bicibici yeyin)
İnsan arıyor birileriniBenim arkadaşlarım var sanıyordum. Kuvvetli kanser şüphesi olduğu ve ameliyat olmak zorunda olduğum bilgisini aldığımda yalnızdım. Hastane bahçesinde tek başıma ağladım. Dertleşmek için aradığım arkadaşım çok yoğunum sonra konuşuruz dedi. Sonra kimseyi aramadım. Sonraki safhalarda kendi başıma ağladım zırladım, ameliyat oldum vs vs. Doğarken ve ölürken zaten yalnızız. Arada hayatımıza girip çıkan insanlar oluyor işte.
Çok geçmiş olsun. Peki şimdi nasılsınız? Doktor ne söyledi?Benim arkadaşlarım var sanıyordum. Kuvvetli kanser şüphesi olduğu ve ameliyat olmak zorunda olduğum bilgisini aldığımda yalnızdım. Hastane bahçesinde tek başıma ağladım. Dertleşmek için aradığım arkadaşım çok yoğunum sonra konuşuruz dedi. Sonra kimseyi aramadım. Sonraki safhalarda kendi başıma ağladım zırladım, ameliyat oldum vs vs. Doğarken ve ölürken zaten yalnızız. Arada hayatımıza girip çıkan insanlar oluyor işte.
Boşa bir arayış bu. Sıfır beklenti, sıfır üzüntü, sonsuz mutluluk.İnsan arıyor birilerini
Çok çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum sıkıntılı kısımlar alındı. Şimdi 6 ayda bir kontrolle devam ediyorum. Sıkıntı yok çok şükür.Çok geçmiş olsun. Peki şimdi nasılsınız? Doktor ne söyledi?
Boşa bir arayış bu. Sıfır beklenti, sıfır üzüntü, sonsuz mutluluk.
Aramicam.artik annemi bile sildim bu saatten sonraBoşa bir arayış bu. Sıfır beklenti, sıfır üzüntü, sonsuz mutluluk.
Silmeye lüzum yok. Kin beslemek bile enerji harcar. Unutun salıverin gitsin.Aramicam.artik annemi bile sildim bu saatten sonra
Şunu diyorum kendime rabbimin imtihani bu geçecek inaniyorumSilmeye lüzum yok. Kin beslemek bile enerji harcar. Unutun salıverin gitsin.
Geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasinÇok çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum sıkıntılı kısımlar alındı. Şimdi 6 ayda bir kontrolle devam ediyorum. Sıkıntı yok çok şükür.
Sanki mutfakda tarçınlı kurabiye yapiyon gibi geldiBen evde tek kalsam hıc sıkılmam hadışarı çıkmayı da sevmıyorum . Kitap oku cay yap kendıne tarçınlı bi elmalı kurabiye yap ayy nası iştahlandım
Yok valla kahveyle cekırdek işliyorumSanki mutfakda tarçınlı kurabiye yapiyon gibi geldi
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Allah bidaha yasatmasin
Buna tamamen katılıyorum benim de çocukluk arkadaşım bildiğim kişi bile hastalık durumumla ilgilenmedi. Arada bir nasılsın yazar ama en ağır ameliyatlardan birini geçirmişim insan bi ne durumdasın diye sorar ama yok. Bu hayatta gerçekten de yalnızız aile yaşlanır eşle sevgiliyle ne olur bilinmez kendimize iyi gelmeliyizBenim arkadaşlarım var sanıyordum. Kuvvetli kanser şüphesi olduğu ve ameliyat olmak zorunda olduğum bilgisini aldığımda yalnızdım. Hastane bahçesinde tek başıma ağladım. Dertleşmek için aradığım arkadaşım çok yoğunum sonra konuşuruz dedi. Sonra kimseyi aramadım. Sonraki safhalarda kendi başıma ağladım zırladım, ameliyat oldum vs vs. Doğarken ve ölürken zaten yalnızız. Arada hayatımıza girip çıkan insanlar oluyor işte.
Allah daha iyi etsin inşallah umarım çok daha iyi olursunuzÇok çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum sıkıntılı kısımlar alındı. Şimdi 6 ayda bir kontrolle devam ediyorum. Sıkıntı yok çok şükür.
Ben hiç yakinmam hastalikdan hastanede bile açmam tlfnlari bilmesindirler diyeİnsanlara sürekli sağlıktan şikayet ediyorsan umursamaz oluyorlar ciddiye almıyorlar onun dışında evde durma çalışıyor musun? İşe gir kursa git yüksek lisans yap spora başla bi şekilde uğraş bul
Yemek yiyorumYok valla kahveyle cekırdek işliyorumsen Napıosun Azcık sohbet edem senle
Amin iyiyim şükür çok teşekkür ederim. Rabbim tüm hastalara şifa versin.Allah daha iyi etsin inşallah umarım çok daha iyi olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?