hic iyi degilim...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar epeydir yazmiyordum ama karar verdim yazmaya ben de artik patlamak uzereyim paylasacagim kimsede yok en iyisi buraya yazip rahatlamak diger arkadaslar gibi...esimin surati hep asik hep asik...iki lafinin basi isinin cok stresli olusu...dogal olarak bende cok bunaliyorum esimle oturmak dahi istemiyorum:47:cok sIkIyor adami....yapacagi sorumluluklari yapmasi bazan iki yili buluyor:27:önceden böyle degildi evlilik gercekten cok zor olmaya basladi...hayir surda ailem olsa gidip kafa dagitabilecegim bir yer olsa oda yok:ssz::ssz::ssz:eee haliyle birde iki erkek cocugu kardeslerin problemlerine hic girmeyeyeyim:53::53:eeee bugun konsoloslukta isimiz vardi cuzdanim calindi iki yil oldu:53::53:ancak diye diyeeee bugune kismetmis:4:ayyyyyyyyy aman Allahim adam da cit yok yol da uzun SIkIlmamak elde degil...neyse hep ailesinden bahsediyor iste turkiyede kendi ailesine yxakin yerden ev aldi benim aileme yakin yerden ev almadi beyefendimiz:43::43::43:hayallerini anlatiyor su gelir bu gelir...kavga cikmasin diye hee hee diyorum...ama tam arabadan indik uzak bir yere parketmis arabayi yuru yuru birden fenalastim....:43:

Çok sinirleriniz bozulmuş.. Belli ki çok yalnız bırakmış sizi.

Türkiye'ye dönüş ne zaman ? Bu kadar hayal kuruyorsa ilk başlarda çekeceğiniz var. :)

birden bire icim daraldi carpinti ama kalbimde SIKISTI....öluyorum zannettim...birde bugun acayip karisik ruyalar gormustum...aglama nobetine girdim...esim kiziyor yuru diye benim hastalandigimi farketmedi galiba...dedim hic iyi degilim keske evde dursaydim falan aglamaya basladim gidemem falan neyse uzatmayim...konsolosluga gittik acayip kalacbalik hayir hickirarak aglamak istiyorum...elalem ne deri biraktim aglayabildigim kadar agladim cunku bir kez kendimi baskilamistim hastanelik olmustum...arkadasim biri demisti aglamaya calis iste doktor icine atma falan demisti....

agladim agladim ama hickira hickira gorseniz yani agliyorum ama bir yandan da icimi cekiyorum omuzlarim titriyor yani kendimi biraksam bagira bagira aglayacagim:43::43::43:doktor esime demisti anlayisli ol su bu sagolsun cok anliyor:47::47::47:neyse uzatmayim biraz aglayinca acilmaya basladim....geldik uyumaya calistim...iki uc saat sonra yemek yiyemedim yine fenalastim esimi aradim dedim iyi degilim cocugu okuldan alamam...neyse kotu oldugumu farketti ayarladi kendi aldi cocugu neyse...arkadaslar icimde bir öfke var gecmiyior....

Niçin kadınlar sadece yanlarında sevdikleri erkeği isterken bir erkek sevdiği kadınla yapacağı planlarını aile çevresini düşünerek onlara en yakın yerde gerçekleştirmek isterler anlamış değilim :((

Cok gecmis olsun Canim.Aslinda esinin de ailesinin dibinde olmaktan cok hosnut olacagini sanmam.Sadece yurt disinda yasayanlar vekalet yoluyla islerini halletmek durumunda kaldiklari icin ailesi alacagi eviyle ilgilensinler,eksigine,gedigine,odemelerini,kiraci,kontrat v.s ilgilensinler diye birinci derece yakin nazlari gecebilecek kisilere yakin ev aliyorlar.Bunu yakin aile dostlarimdan biliyorum.Cunku teyzem yillarca Kanadada yasadi esi ailesinin yaninda ev almisti ama Turkiyeye kesin donus yapinca o evi satip sahil kentlerine yerlesti.Malum insan mutlu olmak istiyor.Size tavsiyem "Olaylari,kisileri degistiremezsiniz ama bakis acinizi degistirebilirsiniz."

zekiyim senin dertlerini az çok hatırlıyorum zaten memlekete gidince kayınvaldenlerle sıkıntıların oluyordu sanırım.eşin de anlayışlı değildi.sanırım oraya taşınacak olma fikri sen de bir anda patlama yarattı.sakin ol.belki oraya gidince arada bir ailenle de görüşebilirsin biraz iyi gelir ne bileyim kendini çok yıpratma artık

Back
X