hic iyi degilim.....

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar su iki haftadir yasadiklarimi yazsam neden iyi olmadigima hak vereceksiniz....hersey ust uste geldi kardesimle dertlesmek icin aramistim onuda kendi problemleri varmis bana patladi esim yine is stresi yuzunden bana baski yapiyor psikolojik baski....buyuk oglum beni hic dinlemiyor onun bana kafa tutmasi artik patladim her hareketim kocamin gozune batiyorve artik iyi degilim kimsede arayip sormuyor buna ragmen ne ailem nede kimse....

Anlat canım..Biz dinleriz seni

canım valla dert bitmiyorki
allah yardımcın olsun
herkesin stres topu biziz sanki
dertleşmek anlatmak istersen dinlerim...

Dök içini, biz dinleriz seni; eşin, oğlun,kardeşin üst üste gelmiş sanırım. Bazen iyi gelir yazmak, anlat dertleşelim

kendinize yüklenmeye ve haksız davranışlara maruz kaldığınızı farketmeye ne zaman başladınız?
yani bu durumun ilk olarak rahatsızlığını ortaya çıkartan ve tetikleyen olay ya da ortam, sahipleri kimler idi?

zaman zaman herkesin böyle dönemlerden geçtiği oluyor. senin de atlatacağından eminim.

aman sakın içini buraya dökeyim deme en ufak bir açığında topa tutulursun burada.

Allah yarımcın olsun. oğlun ergenlikte ise fazla üzülmemeye çalış, geçiyor iki erkek kardeşimden biliyorum.

aman sakın içini buraya dökeyim deme en ufak bir açığında topa tutulursun burada.

Allah yarımcın olsun. oğlun ergenlikte ise fazla üzülmemeye çalış, geçiyor iki erkek kardeşimden biliyorum.

valla içimi okumuşsun ben yazıcaktım :)))

bir pikolog havası sezdimmm

ah be yavrum sen hiç iyi olmadın ki zaten.eşin zor,çocukların yaramaz,yabancı bir ülkede yalnızsın..
arada gelip içini döküp gidiyorsun[forumu uzun yıllardır takip ediyorum,yeni üye oldum],ama hiç çabalamıyorsun da sanki.hayatını iyi yönde değiştirecek güzel şeylere yönelsen,denedim ama olmadı demek bile boş boş oturup şikayet etmekten iyidir.. haydi bakalım bir şeyler yap,gel burada paylaş.biz de destek olalım elimizden geldiği kadar..

geç kaldın,kk da herkes zekiyim in sıkıntılarını çok iyi biliyor

eşinde bir değişiklik yok mu canım.çocuğunu takma kafana.çocuk işte.sonuçta herkesin çocuğuyla belli sıkıntıları oluyor.

hayir cabalqarim var ama yazdiklarinizda haklisiniz....farkettiyseniz uzun zamandir konu acmiyorum cok yol katettik aslinda ama bu son yasananlar beni cok uzudu...tekrar yazma ihtiyaci hissettim diger arkadaslar gibi...hic iyi olmadin derken yanilgiya dusmussunuz....inanin iyi oldugum zamanlar cok

eşinde bir değişiklik yok mu canım.çocuğunu takma kafana.çocuk işte.sonuçta herkesin çocuğuyla belli sıkıntıları oluyor.

valla canim onun degisikligi zor heralde kendi isini kurdugu icinsen iyiysen esinde iyi cocuklarinda iyi yalanmiyim arkadaslar....özunde ailesine cok duskun bir insan cocuklarina karsi mukemmel bir baba aslindamasaallah deyim bana karsida cok cömert ama iste bazan tikaniyoruzgecen esimle konustum bana diyorki yemin ederim sana karsi art bir niyetim yok insan esinin mutsuzlugundan nasil mutlu olabilir diyor ama bazi seyleri dusunemiyormu anlayamadim kiben agladim hickira hickira neden hep cocuklarinla ilgileniyorsun da beni kenarda birakiyorsun diye amA arkadaslar inanin cok kotu birsey bunu yasayaniniz varmi bilmiyorum ama gercekten erkekleri hic anlamaya calismayacaksin hee hee deyip bildigini okuyacaksin yaa bu konuda tecrubeli olan arkadaslar yazsin lutfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…