arkadaslar su iki haftadir yasadiklarimi yazsam neden iyi olmadigima hak vereceksiniz....hersey ust uste geldi kardesimle dertlesmek icin aramistim onuda kendi problemleri varmis bana patladi esim yine is stresi yuzunden bana baski yapiyor psikolojik baski....buyuk oglum beni hic dinlemiyor onun bana kafa tutmasi artik patladim her hareketim kocamin gozune batiyorve artik iyi degilim kimsede arayip sormuyor buna ragmen ne ailem nede kimse....
arkadaslar su iki haftadir yasadiklarimi yazsam neden iyi olmadigima hak vereceksiniz....hersey ust uste geldi kardesimle dertlesmek icin aramistim onuda kendi problemleri varmis bana patladi esim yine is stresi yuzunden bana baski yapiyor psikolojik baski....buyuk oglum beni hic dinlemiyor onun bana kafa tutmasi artik patladim her hareketim kocamin gozune batiyorve artik iyi degilim kimsede arayip sormuyor buna ragmen ne ailem nede kimse....
aman sakın içini buraya dökeyim deme en ufak bir açığında topa tutulursun burada.
Allah yarımcın olsun. oğlun ergenlikte ise fazla üzülmemeye çalış, geçiyor iki erkek kardeşimden biliyorum.
kendinize yüklenmeye ve haksız davranışlara maruz kaldığınızı farketmeye ne zaman başladınız?
yani bu durumun ilk olarak rahatsızlığını ortaya çıkartan ve tetikleyen olay ya da ortam, sahipleri kimler idi?
aman sakın içini buraya dökeyim deme en ufak bir açığında topa tutulursun burada.
Allah yarımcın olsun. oğlun ergenlikte ise fazla üzülmemeye çalış, geçiyor iki erkek kardeşimden biliyorum.
hayir cabalqarim var ama yazdiklarinizda haklisiniz....farkettiyseniz uzun zamandir konu acmiyorum cok yol katettik aslinda ama bu son yasananlar beni cok uzudu...tekrar yazma ihtiyaci hissettim diger arkadaslar gibi...hic iyi olmadin derken yanilgiya dusmussunuz....inanin iyi oldugum zamanlar cokah be yavrum sen hiç iyi olmadın ki zaten.eşin zor,çocukların yaramaz,yabancı bir ülkede yalnızsın..
arada gelip içini döküp gidiyorsun[forumu uzun yıllardır takip ediyorum,yeni üye oldum],ama hiç çabalamıyorsun da sanki.hayatını iyi yönde değiştirecek güzel şeylere yönelsen,denedim ama olmadı demek bile boş boş oturup şikayet etmekten iyidir.. haydi bakalım bir şeyler yap,gel burada paylaş.biz de destek olalım elimizden geldiği kadar..
eşinde bir değişiklik yok mu canım.çocuğunu takma kafana.çocuk işte.sonuçta herkesin çocuğuyla belli sıkıntıları oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?