• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic iyi degilim

esmaaaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
14
2
1
35
Merhaba,
gecen yaz cok sevdigim bi adamla sozlendim. Seneye de dugunumuz olacak. Nisanlim gecmiste cok iliskiye girmis. Ama ben onu boyle kabul ettim. Herkes hata yapabilir dusuncesiyle. Sozden once bi konu acildi ve bana dedi ki sen kiz olmamis olsaydin seni istemezdim dedi. Cok zoruma gitti acaip koydu hatta tartistik. Ama gecti daha dogrusu gecti sanmistim. Iki gun once bu konuyu gundeme getirdim. Evet bana kiz degilim deseydin suan sozlu olmazdik dedi. Bende agladim bi daha beni arama sorma dedim. Ben cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dusunceyle de yasamak istemiyorum. Ve eminim ki oda beni cok seviyor. Ne yapmaliyim :(

Merhaba,
gecen yaz cok sevdigim bmla. Ya neden ?! ozlendim. Seneye de dugunumuz olacak. Nisanlim gecmiste cok iliskiye girmis. Ama ben onu boyle kabul ettim. Herkes hata yapabilir dusuncesiyle. Sozden once bi konu acildi ve bana dedi ki sen kiz olmamis olsaydin seni istemezdim dedi. Cok zoruma gitti acaip koydu hatta tartistik. Ama gecti daha dogrusu gecti sanmistim. Iki gun once bu konuyu gundeme getirdim. Evet bana kiz degilim deseydin suan sozlu olmazdik dedi. Bende agladim bi daha beni arama sorma dedim. Ben cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dusunceyle de yasamak istemiyorum. Ve eminim ki oda beni cok seviyor. Ne yapmaliyim :KK43:
Erkekler neden boyle Yapacaklarini yapiyorlar sonra yapmamis bi kizla evlenmek istiyorlar Neden ?!

Erkek arkadasinizin bakis acisi mi sizi rahatsiz etti.bu yuzden mi aramaa beni vs dediniz?

Kendi her halti yemiş sende sineye cekmissin
Oda sana sen benim aynı durumuma gelsen sozlum olmazdi diyo
Te Allam yaaa ne diye bu kadar yureklendiriyosunuz bunları
Adama bak ben burdan ayar oldum

Merhaba,
gecen yaz cok sevdigim bi adamla sozlendim. Seneye de dugunumuz olacak. Nisanlim gecmiste cok iliskiye girmis. Ama ben onu boyle kabul ettim. Herkes hata yapabilir dusuncesiyle. Sozden once bi konu acildi ve bana dedi ki sen kiz olmamis olsaydin seni istemezdim dedi. Cok zoruma gitti acaip koydu hatta tartistik. Ama gecti daha dogrusu gecti sanmistim. Iki gun once bu konuyu gundeme getirdim. Evet bana kiz degilim deseydin suan sozlu olmazdik dedi. Bende agladim bi daha beni arama sorma dedim. Ben cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dusunceyle de yasamak istemiyorum. Ve eminim ki oda beni cok seviyor. Ne yapmaliyim :KK43:
Ayrılmalısın, ben de sözlüyüm, sözlüm de ben de birbirimizin ilki olacağız inşallah. Sözlenmeye karar verirken ilk dikkat ettiğim özelliği bu oldu, benden önce ilişkisi olmamış biriydi kriterim, çünkü ben öyleydim, nasıl siz de ilişki yaşamamış biriyseniz kendiniz gibi birisini hak ediyorsunuz, ayrıca sizi bir eşya gibi gören bu zihniyetten kaçın bir an önce. Kendinize saygınızı da kaybetmeyin, değerinizin farkında olun :KK24:

Back
X