Neden ? Açsanız biraziğrenç bir evliliğim var.A
Kızlar yaşamak istemiyorum.iğrenç bir evliliğim var.Artık herşeyi zorla yapıyorum.Ailem uzakta bu şehirde yakınım yok.Sinirlerim bozuldu iyice,çok yıprandım.Bir psikoloğa gidip ilaçlarla yaşama isteğimi ve sinirlerimi toparlamak istiyorum.çünkü iki küçük yavrum var.onlara da arada bağırıp,üzülüyorum.Doktor inşallah iyi gelir.yoksa intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum.çocuklarım için bu isteğin önüne geçiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...
Kızlar yaşamak istemiyorum.iğrenç bir evliliğim var.Artık herşeyi zorla yapıyorum.Ailem uzakta bu şehirde yakınım yok.Sinirlerim bozuldu iyice,çok yıprandım.Bir psikoloğa gidip ilaçlarla yaşama isteğimi ve sinirlerimi toparlamak istiyorum.çünkü iki küçük yavrum var.onlara da arada bağırıp,üzülüyorum.Doktor inşallah iyi gelir.yoksa intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum.çocuklarım için bu isteğin önüne geçiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...
ne zaman istersen o zaman yazarsin, eski konuna da baktim siddet görüyormussun, bir cesaret darp raporu alip, maddi manevi süründürürsün o adamı ama cesaret lazım canımKızlar ben yazdıklarınızı okuyorum ama ağlıyorum cevap yazamıyorum
Hamilelik yokbu kocan olacak beygir senin kafani yumrukluyordu dimi..
simdi bide diger konularina baktim,canim sen neden 3. ye hamile kaldin bu ayidan?
bosanamam diyorsun ama intihari dusunuyorsun,hangisi daha iyi cocuklarin icin bi dusun Allahini seversen.
Ailemin destegi yok diyordun bi onceki konunda,detayli biliyorlar mi nasil siddet gordugunu?
Hamilelik yok
Shinox Allah güç versin ama intiharı kafanızdan çıkarın. 2 küçük çocuğunuz varmış siz olmasanız ne yaparlar? Babaları da bakmaz vallahi yetimhaneye düşerler. Boşverin kimin evliliği iyi ki zaten, siz evlatlarınıza yoğunlaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?