Hiç iyi değilim

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar yaşamak istemiyorum.iğrenç bir evliliğim var.Artık herşeyi zorla yapıyorum.Ailem uzakta bu şehirde yakınım yok.Sinirlerim bozdu iyice,çok yıprandım.Bir psikoloğa gidip ilaçlarla yaşama isteğimi ve sinirlerimi toparlamak istiyorum.çünkü iki küçük yavrum var.onlara da arada bağırıp,üzülüyorum.Doktor inşallah iyi gelir.yoksa intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum.çocuklarım için bu isteğin önüne geçiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...

Boşanmayı düşünmüyor musun,artık bu kötü evlilikten çocukların da etkilenmeye başlamış,lütfen çocuklarım için boşanmıyorum deme

Beni daha iyi anlamanız için eski konularına bakın lütfen.desteğe ihtiyacım var...

Hayatini sonlandirmak yerine seni bu hale getiren evliligini neden sonlandirmiyorsun? Bu kadar mutsuz oldugun yerde neden duruyorsun? Hem kendine hem cocuklarina eziyet.

1) igrenc evlilige iki çocuk neden?
2) yaş kac?
3) çocuklar yaş kac?
4) çalışıyor musunuz?
5) elle tutulur sebepler neler?
Ailem uzak ölmek istiyorum gibi olmuş konunuz

Yaa gülüm neden bu kadar kafaya takıyorsun intihar etmek falan filan postalarsın kocani gidersin ailenin yanına cocuklarinla beraberr ohh missss yaşamanın hayatın tadını çıkar. Ne o oyle intihar falan.hele 2 çocuklu bir anneye hic yakıştıramadım. Sen.çocuklarını dusunmuyorsun galiba

eski konularınızı bilmiyorum,
ama ne olursa olsun 2 evladınız için köşe başında duran intihara bi ..... demeniz şart

hadi diyelim intihar ettiniz, ne olucak , ne değişicek
size yaşatılanlar, yada yaşatanların hiççç umrunda olmayacak
vicdanları olsa zaten sizi bu noktaya getirmezlerdi..

silkelenip kendinize gelin, bizler anneyiz ve evlatlarımız için her türlü zorluğa göğüs gerebiliriz.
piskiatırla konuşup nasıl bir yol izleyeceğinize karar verin.

hiç bişii sizden değerli değil...

Ekonomik ozgurlugun varsa bosan.Yok yapamam diyosan degisim icin cabala.Bazen kotu giden iliski bakis acimizdan kotu gorunebiliyo,biraz yenilikle degisebiliyo.Sen yeter ki bi saril hayata

bir gün bunları hissetmeyeceksin, meğer ne zor günler atlatmisim diyeceksin, çocuklarına sarilip gelecekte sukredeceksin. sadece biraz antidepresana, hayatını yoluna koymana ve zamana ihtiyacin var. her seyden zevk almak, hayati doya doya yasamak senin de hakkın, lütfen savaş..

Kızlar ben yazdıklarınızı okuyorum ama ağlıyorum cevap yazamıyorum

bu kocan olacak beygir senin kafani yumrukluyordu dimi..
simdi bide diger konularina baktim,canim sen neden 3. ye hamile kaldin bu ayidan?
bosanamam diyorsun ama intihari dusunuyorsun,hangisi daha iyi cocuklarin icin bi dusun Allahini seversen.
Ailemin destegi yok diyordun bi onceki konunda,detayli biliyorlar mi nasil siddet gordugunu?

Kızlar ben yazdıklarınızı okuyorum ama ağlıyorum cevap yazamıyorum
ne zaman istersen o zaman yazarsin, eski konuna da baktim siddet görüyormussun, bir cesaret darp raporu alip, maddi manevi süründürürsün o adamı ama cesaret lazım canım

Hamilelik yok

Evliliğiniz neden kötü?
Boşanma şansınız Yok mu?
Mutlaka tedavi olun ve lütfen intiharı düşünmeyin çözüm değil !
2 yavrunuz var onları düşünün
Ben 14 yaşındayken intihar etmiştim 2 hafta yoğun bakımda kalmıştım ölümden dönmüştüm
Çok pişman olmuştum tam ergenlik zamanlarım
Çok acı çekmiştim
Lütfen kendinize bu acıyı yaşatmayın

+1

İntihar hiçbir şeyin çözümü değil. Geride kalan evlatlarınızı düşünmeniz lazım. Doktora gidin belki tedavilerin sise faydası olur.

Shinox sakin ol ve dua et... sağlığına, çocuklarının sağlığına şükret.... kimse yoksa ben varım demiş Allah, Allah kuluna yetmez mi? Ağlama lütfen, güzel kardeşim, dualarımdasın. Allahıma emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…