• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık "Hiç kafama takmayınca hamile kaldım" dünyanın en saçma sözü gelirdi... Şimdi buraya bakın kızlaaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
küçük bir Bilgi vereyim dedim :KK66: canın ister fln Sucuk salam sosis ve türevleri iyice pişmiş olacak. Çiğ et bebeğe çok zararı varmış. Ve sabahları haşlanmış yumurta bebişe yararı varmış :KK58: bugünde bilgilendik çok şükür :KK70::KK70:
:))))canim benim allah razi olsun elimden geldiğince yemeye clisorm ama bulantidan bisi yiyemiorm arada gidip serum takviseyi yaprtiorm

Allah razi olsun canim benimde butun istyenlere duam darisi sana ve butun isteyenlere
Amin canım sıramız varmış demek bakalım ne zaman olacak .:mapus: Bu ay Erken adet oldum ve ilk defa geldiği için üzülmedim. Sanırım ya testler beni bu duruma alıştırdı yada ben artık oluruna bıraktım.
Ben şok :confused:

Amin canım sıramız varmış demek bakalım ne zaman olacak .:mapus: Bu ay Erken adet oldum ve ilk defa geldiği için üzülmedim. Sanırım ya testler beni bu duruma alıştırdı yada ben artık oluruna bıraktım.
Ben şok :confused:
Vala belli bi sure sonra dalga geciosun amannn diosunn zevkine test ypiosunn cikmasada boswer sende ole yap takma bi bakalim:))))))

Vala belli bi sure sonra dalga geciosun amannn diosunn zevkine test ypiosunn cikmasada boswer sende ole yap takma bi bakalim:))))))
Ne yapalım öyle yapsak olmuyor böyle yapsak olmuyor bu ay takmamaya çalışıcam bakalım ne olacak : )
.... başaramadı :KK70:kısmet be gülüm Hamişlerin duası kabul olurmuş bi et de dua belki tutar :KK70:

2 yıllık evliyim artık çocuk istedik ve 6 aydır başlamıştık çalışmalara. İlk önce doktora gittim her şey yolundaydı adetlerim düzenliydi. İlk aylar hemen olacak sanıyordum sonra yumurtlama ovulasyon vs öğrenince incirler mi yemedim, ovulasyon testleri içinde mi kaybolmadım. Pekmez mi içmedik neler neler yaptık 6 ay boyunca. Herkes takmazsan olur diyordu. Bana en saçma gelen şeydi bu insan çok istediği bir şeyi nasıl düşünmeden durabilir ki herkes hemen olsun ister. Benim dünyanın en takıntılı en detaycı en sabırsız insani olduğumu çevremdeki herkes bilir. Gecen ayda adet olunca o kadar sinirlendim ki. Düşünsem de ne yapsa da Allah ol demedikce olmuyor bende hiçbir çaba gostermicem dedim. Adet günümü not almadım. Ovulasyon bakmadım. Takip ettiğim tüm gebelik sayfalarini takipten çıktım çocuğa dair hiçbir şey görmedim cunku kendi kendime engel olmanın bir anlamı yoktu. İnat ettim ve 2 kez beraberlik oldu sadece kendimiz istediğimiz için hesap kitap yaparak değil. Okul tatil olunca öğretmenim ailemin yanına gittim gezdim tozdum aklıma bile gelmedi adet tarihimi şuan bile hatırlamıyorum. Sadece ayın ilk günleriydi galiba onu biliyorum. Bugün hala adet olmayınca test yaptım ve kırmızı çizgi patladı resmen. Yani ben bile kafama takmamayi başardiysam hepiniz yapabilirsiniz demek istedim :)
Çok güzel anlatmışsınız bende sizin gibi aceleci tez canlı biriyim her ay adet olduğumda oturup ağlıyorum sizin yaptığınızı başaramadım ben malesef

Back
X