Hiç kilo almamışım kızlar

Elif016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
26
7
36
32
Merhaba arkadaşlar ben 38 kiloydum kesinlikle 40 a cikamiyordum sonra birden 42 kilo aldım eşime Allah nasip ederse bir bebeğimiz olsun dedim hazır kilo almışken şimdi 24 haftalik hamileyim 2 kilo aldım sadece 44 oldum daha alır mıyım benim kilo almayisim bebeğimi etkiler mi ?

Benim 25.haftam dolmak üzere hiç kilo almadım.Daha dün doktorumdaydim bebek bı hafta önde boyu da fazla uzun dedi.Hic kilo almadan hamileliğini tamamlayabilirsin sorun yok dedi.Kilo alımının bebekle ilgisi olmadığının kanitisin bak dedi.Doktorunuz sorun yok diosa problem etmeyin.

Sorun yok herhangibi sadece biraz gobuşu küçükmüş o da zaten iri bir bebeği taşıyamazsin senin gibi minyon olucqk dedi

Bebek senden alacağını alıyor. Sen mümkün olduğunca iyi beslenmeye çalış ki bebek de senden beslenebilsin, senin de vücudunun kan degerleri eksilmesin. Onemli olan cok yemekten ziyade gerekli ve onemli vitamin ve mineralleri iceren yiyeceklerden dengeli olarak yemek. Hamilelikte aldigin iki kilo zaten muhtemelen bebege, suyuna, plasentasına aittir.

Cok kilo. Almanıza gerek yok, bebek alır zaten 6, 7 kilo ile bitirseniz hamillginizi şahane. Doktorunuz söyler zaten aksi bir durum görünce ama ben 28 kilo aldım neeeeee yazıkki bebeğim 2.340 grm dı 5kilo doğmadı takmayın kafanıza.

Yaa teşekkür ederim içimi ferahlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…