Arkadaşlar annem ben beş yaşındayken öldü. Babam iki ay sonra evlendi. Üvey annem de bana yidiğimin içtiğimiz hesabını yapardı. Para istemek için sabahın köründe uyandırırdı. Ben baba evinde hep fazla oldum. Evlendim şimdi de koca evinde fazlayım. Babam da 2 sene önce öldü. Kimsem yok. Gidecek yerim yok. Öğretmenlik diplomam var ama eşim yıllar önce bıraktırdı. Arkadaşlarımı sildirdi. Yıllardır duvarlara anlattım derdimi. Ama artık kimsesizlikten bıktım. Sevgisizlikten yoruldum.
Eşimden ayrılırsam gidecek kimsem yok. Daha önce sokakta hiç yatmadı. Korkuyorum. Sığınma evi benim durumumdaki birini kabul eder mi sizce? İş bulamazsam diye çok korkuyorum. Malum işsizlik aldı başını gidiyor.
Hiç kimsesi olmadan ayakta kalan arkadaşlar, lütfen bana nasıl başardığınızı yazın.
Eşimden ayrılırsam gidecek kimsem yok. Daha önce sokakta hiç yatmadı. Korkuyorum. Sığınma evi benim durumumdaki birini kabul eder mi sizce? İş bulamazsam diye çok korkuyorum. Malum işsizlik aldı başını gidiyor.
Hiç kimsesi olmadan ayakta kalan arkadaşlar, lütfen bana nasıl başardığınızı yazın.