İngilizce öğretmenliği. Çeviri yaparak para kazanıyorum az az. Ama hayatımı idame ettirmeye yetmez bu para. Sınava hazırlandığımı anlarsa kıyamet kopar.
Ama bu size saygisizlik ayrica psikolojik şiddet
Çalışmanızı istememesi icin sebebi ne?
Valla bransiniz harika ben yillar önce birkac puanla kaçırmıştim dilim de vardi hala var da baska bölüm okudum
Bence hayatınızı her turlu idame ettirirsiniz bosansaniz nafaka alirsiniz
Sonrasinda da halk egitime bile basvursaniz sinif acabilirsiniz, bu konularda öncelik branş öğretmenlerinin. Ben bile yabancı dil puaniyla başvurabiliyorum ki siz isin uzmanisiniz.
Yasaminiz kolay gecmemis belli ki
Bakin ben 8 yildir yalniz yasiyorum hemen hemen yasitiz ben de 35 olacağım birkac aya :)
Evli de degilim ha issiz kalsam ailemin yanina gider miyim, gidebilirim elbette ama istemem. Bu ailemi istemedigim, sevmediğim icin degil; kendi düzenini kurmuş bir birey oldugum icin.
Hatta şayet bosandiniz diyelim başlangıç olarak oda arkadasi arayanlarla birlikte bile yasayabilirsiniz, kendinizi toplayana kadar.
Yani şu an sadece karar vermeniz gerekiyor, ayrilma konusunda net misiniz? Bosan demek bana düşmez malum bekara demesi kolay :) ama siz karar verirseniz emin olun ummadığınız yerden o kapilar açılır merak etmeyin.
Evet elbette başlangıçta zor olacaktır, inanın ben şu an bile nelerle uğraşıyorum ama hayat böyle biraz da
Emek olmadan yemek olmuyor. Bir yerden baslamak lazim.
Sinav icin de esinizine caktirmadan da calisabilirsiniz, cok mu kontrolcu yani defter kitaplarinizi arastirip bulur mu?
Ya da sizi cok mu kısıtlıyor ne bileyim bir defter alıp kütüphaneye gidip oradaki kaynaklardan calisarak, notlar alarak da hazirlanirsiniz.