Hiç kimseye güven olmayacak mı

Asyamm91

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
5
0
1
34
Merhaba kızlar
Benim işyerinden çok yakın arkadaşım var şu an doğum iznindeyim.İse devam etmeyeceğim. Sıkıntım işyerindeki arkadaşım ve eşi orada çalışıyorlar biz çok iyi arkadaş olduk onlar haftada bir mutlaka gelirler ya da biz onlara gideriz. Arkadaşım eşi de abim gibidir bütün işyerindeki sıkıntılarımda yardımcı oldu.Buraya kadar herşey güzel. İki haftadır bu arkadaşım eşi cuma mesajları atıyor resimli ama içinde gizli gibi küçük harflerle gülüm yazılı dikkatli bakınca anlaşılıyor geçen haftaki attığı cuma mesajın içinde varmış bu hafta farkettim.değerlisin tarzı bi şey var. Tabi bunu farkedince içime öküz oturdu. Arkadaşımla evlilikleri çok iyi gitmiyor. Bunu zaten arkadaşıma diyeyim ama acaba ben mi yanlış anlıyorum fikir verin
Edit. Mesajın içinde yoktu hayırlı cumalar yazıyordu arkada ortasında siyah punto ile gülüm yazılmış

Son düzenleme:
Ne munasebet cnm cuma msji :) bende sevmiorum zorla cvp yolluorum bende :) birseyler olabilir bencede guvenme cvpta verme hatta gidip gelmeyi birak

Birileri buluyor bu yazilari bir yerlerden, digerleri de tanidiklarina iletiyor. Iskillenecek bir durum yok.

Bu cuma mesajlarina anlam veremiyor olmam da ayri bir konu. :kahve:

Merhaba kızlar
Benim işyerinden çok yakın arkadaşım var şu an doğum iznindeyim.İse devam etmeyeceğim. Sıkıntım işyerindeki arkadaşım ve eşi orada çalışıyorlar biz çok iyi arkadaş olduk onlar haftada bir mutlaka gelirler ya da biz onlara gideriz. Arkadaşım eşi de abim gibidir bütün işyerindeki sıkıntılarımda yardımcı oldu.Buraya kadar herşey güzel. İki haftadır bu arkadaşım eşi cuma mesajları atıyor resimli ama içinde gizli gibi küçük harflerle gülüm yazılı dikkatli bakınca anlaşılıyor geçen haftaki attığı cuma mesajın içinde varmış bu hafta farkettim.değerlisin tarzı bi şey var. Tabi bunu farkedince içime öküz oturdu. Arkadaşımla evlilikleri çok iyi gitmiyor. Bunu zaten arkadaşıma diyeyim ama acaba ben mi yanlış anlıyorum fikir verin

farketmeden atmış olabilir ama olmayabilirde şimdilik bişey söylemeyn kimseye ama dikkatli mesafeli olun

Bir soz var abi ayagi g.. ayagi diye zaten hep boyle basliyor hersey Siz mesafenizi derhal koyun. Tum illegal iliskiler ya arkadas ya abi seyiyle basliyor.Bende aldatildim Evime girip cikan sozde dost gorunumlu insan tarafindan

Bazı sayfalardan alınan mesajlarda, o görüntüyü oluşturan kişi kendi etiketini yazıyor. Mesela ben queen im, cuma mesajı resmi oluşturdum kenara queen yazıyorum kendi etiketim, oluşturduğum tüm resimlere. Sosyal medyada cogu sayfa yapıyor bunu. Bu derecede takıntılı olmayın. Yazık milletin evliliği, kolay itham değil. Ben cuma mesajlarını hiç bakmadan temizlerim o kadar cok geliyor ki. İncelemem bile.

Neden incelediniz ki resmi? Oradaki küçük yazıyı kendinize mi bağladınız? İnsanların evliliklerine bagladınız, garip. Eşinize de aynı tür mesaj geldi mi aynı kişiden? Yoksa meyil mi var? Küçücük bir anonim mesajdan anlam garip geldi. Normal mesaj da değil, resim yani. Adam tutup küçücük mesaj mı yazacak resme?

Merhaba kızlar
Hamilemisiniz? Evli ve hamile kadina cesatet istet boyle icinde gizli imalar bulunan mesajlar gondermek..belki siz yanlis anladiniz..yinede anlamamazliktan gelin

Adamın o detayı farkettiğini hiç sanmıyorum. Erkek aklı sonuçta öyle detayla fazla işleri olmuyor. Gereksiz yere kuruntu yapma

Back
X