- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen...noluyor rehberin dindarı mi seciliyorsun nedir yaniBirileri buluyor bu yazilari bir yerlerden, digerleri de tanidiklarina iletiyor. Iskillenecek bir durum yok.
Bu cuma mesajlarina anlam veremiyor olmam da ayri bir konu.![]()
Öyle mesajın içinde değildi işte arka tarafına siyah punto ile yazılmıştı sinir oldum silmiştm resmi keşke silmeseydm Anlatamadım buradaAynen...noluyor rehberin dindarı mi seciliyorsun nedir yani![]()
Asla söylemem zaten. Ekleme de dediğim gibi arkada mesajdan ayrı yazılmış siyah punto ile gülüm yazıyordu. Diğerinde sen degerlsn tarzı laf vardı aynı şekilde o da siyah punto ile yazılmıştı mesajın içineBence siz önce o icinizdeki öküzü ordan cikarin evlikikleri iyi gitmiyor diye adamin günahina girmeyin. Hem abi gibiydi bana yardimci oluyordu diyorsunuz.emin olmadiginiz bir konuyu arkadasiniza söyleyip yuvasini tamamiyle yikmayin.
Tövbe tövbe ya durduk yere insanların yuvasına çomak sokacaksınız bende o tarz cuma mesajları atarım toplu halde değerliler seviliyorsunuz vs biride cıkıp demedi bana mı asılıyorsunMerhaba kızlar
Benim işyerinden çok yakın arkadaşım var şu an doğum iznindeyim.İse devam etmeyeceğim. Sıkıntım işyerindeki arkadaşım ve eşi orada çalışıyorlar biz çok iyi arkadaş olduk onlar haftada bir mutlaka gelirler ya da biz onlara gideriz. Arkadaşım eşi de abim gibidir bütün işyerindeki sıkıntılarımda yardımcı oldu.Buraya kadar herşey güzel. İki haftadır bu arkadaşım eşi cuma mesajları atıyor resimli ama içinde gizli gibi küçük harflerle gülüm yazılı dikkatli bakınca anlaşılıyor geçen haftaki attığı cuma mesajın içinde varmış bu hafta farkettim.değerlisin tarzı bi şey var. Tabi bunu farkedince içime öküz oturdu. Arkadaşımla evlilikleri çok iyi gitmiyor. Bunu zaten arkadaşıma diyeyim ama acaba ben mi yanlış anlıyorum fikir verin
Edit. Mesajın içinde yoktu hayırlı cumalar yazıyordu arkada ortasında siyah punto ile gülüm yazılmış
Yaomayin boyle seyler ya ahahhahahahahahahCuma Mesajındaki Şifreler - Ömer Çelakıl![]()
Ne kadar komiksiniz ya .dalga geçin beğeni alırsınız belki