Hiç kimseye yazılmamış şarkı

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
33
31
Arkadaşlar altı aylık evliyim
Eşimle çok iyi anlaşıyoruz herşey yolunda

Biz sevgiliyken uzun uzun telefonla konuşurduk bir konuşmamızda bana bir şarkı söyledi

Her bir cümlesi öyle güzeldi ki hemen Google’da arattım bulamadım tabi şarkıyı .

Sonra ona. “Geçen gün söylediğin Şarkıyı aradım aradım bulamadım ismi neydi kim söylüyor şarkıyı diye sordum “

Güldü uzun uzun “bulamazsın ki tabi ben yazdım o şarkıyı” dedi
“ Ne zaman yazdın “diye sordum “eskiden yazdım üçbeş sene oluyordur” dedi

“kime yazdın”falan dedim ama ısrarla “kimseye yazmadım bir insanın şarkı şiir yazması için illa birine aşık olarak yazması mı gerekir” dedi

Her nedense o an çok üstüne düşmemiştim o konunun
Bugün evliyiz ve ben hamileyim sabah duş almıştı saçlarını kurularken o şarkıyı yine söyledigini duydum

Söylemeyeyim diye çok düşündüm ama gidip sordum “ben bir insanın aşık olmadan böyle yazabileceğini düşünmüyorum birini olan sevgini özlemini hayal etmeden böyle yazamaz bir insan”
dedim

o da “ne alakası var canım yazar gayet “ dedi acelesi vardı hemen giyindi çıktı .

biz tanışmadan bir iki önce uzun seneler süren bir ilişkisi olmuş tabi sonrasında da bir kaç kişi olmuş olur da zaten normal şeyler bunlar .

fakat aklıma takılıyor sizce haklı mı eşim ?

İnsan sevmeden de özlemeden biri hayatında kalbinde olmadan da yazabilir mi ?

haksızsa ve birine özel yazmışsa da nasıl hala dilinde o yazdıkları ? başka biriyle yaşadıkları hissettikleri hala içinde mi

Ve ben ona kahvaltı hazırlarken mi hatırlıyor bunları , yeniden dile geliyor sevgisi
Bu eğer öyleyse sizce büyük bir insafsızlık değil mi

Hamilelik duygusallığı diyemeyeceğim bu duruma , bu gerçekten ilginç bir durum

Çıkamıyorum içinden akıl verin lütfen 🙏🏻 😢

Canım bence sen hamileliğinin keyfini çıkar , boş yere kafanda birşeyler kurma .
Herkesin bir acısı vardır bu illa ‘aşk’ olmak zorunda da değil gerçekten . ☝🏻

Senden önce tabiki başkasını sevmiş olabilir. Önemli olan şu an kime söylüyor, sana. Bence boş yere huzursuzluk yaratmayın. Ayrıca başkasına yazmış olsa, o duygular bitmemiş olsaydı sana okuyamazdi. Bence stres üzüntü yapmayın. Bebeğinize yazık.

yazar neden yazmasin insan yeri gelir bir film izler etkilenir o konuyu dusunerek bile birseyler yazabilir ya da ne biliyim birilerinin askindan etkilenip yazar bi roman okur etkilenir yazar

Ben önceden ne sözler besteler yazardım illa birisi icin yazılmaya gerek yokki. Muzikle ilgilenen arkadaslarim benden kitabımı alıp şarkı yapmayı teklif etmislerdi olsaydı bende suan söylüyor olurdum ne var ki :)
Sizden once birileri olmustur illaki belki onun icin bile yazmis olabilir bence problem olmaması gerekir.

bazı insanlar hayatlarında biri olmasa bile sevgiyi, aşkı, böyle duyguları severek; gerçek bir aşkı arayarak şarkı-şiir yazabiliyorlar.
bence buna üzülmeyin. eğer başka şüpheleriniz yoksa eşinizden yana hamileliğinizin keyfini çıkarın :)

Çok şiir yazmışlığım var. Ama hiçbir zaman kişiye özel olmadı. Rahat ol. 🤩

Biz sevgiliyken uzun uzun telefonla konuşurduk bir konuşmamızda bana bir şarkı söyledi

Her bir cümlesi öyle güzeldi ki hemen Google’da arattım bulamadım tabi şarkıyı .

Sonra ona. “Geçen gün söylediğin Şarkıyı aradım aradım bulamadım ismi neydi kim söylüyor şarkıyı diye sordum “

“kime yazdın”falan dedim ama ısrarla “kimseye yazmadım bir insanın şarkı şiir yazması için illa birine aşık olarak yazması mı gerekir” dedi

Bugün evliyiz ve ben hamileyim sabah duş almıştı saçlarını kurularken o şarkıyı yine söyledigini duydum

Söylemeyeyim diye çok düşündüm ama gidip sordum “ben bir insanın aşık olmadan böyle yazabileceğini düşünmüyorum birini olan sevgini özlemini hayal etmeden böyle yazamaz bir insan”
dedim

o da “ne alakası var canım yazar gayet “ dedi acelesi vardı hemen giyindi çıktı .

biz tanışmadan bir iki önce uzun seneler süren bir ilişkisi olmuş tabi sonrasında da bir kaç kişi olmuş olur da zaten normal şeyler bunlar .

haksızsa ve birine özel yazmışsa da nasıl hala dilinde o yazdıkları ? başka biriyle yaşadıkları hissettikleri hala içinde mi

Ve ben ona kahvaltı hazırlarken mi hatırlıyor bunları , yeniden dile geliyor sevgisi

Şarkı yazmayı bilemem ama hayatımda hatta aklımda bile kimse yokken dinlediğim şarkıları duyanlar sırılsıklam aşık olduğumu zannediyorlardı hep :) belki düşündüğünüz gibi değildir. Şarkı sözlerini yazsanız aslında daha net cevaplar gelecektir

dedim

Hayatımda hiç şarkı yazmadım ama çok şiir yazdım ve hiç biri birine özel değildi, gebelik hassasiyeti değil diye düşünüyorsunuz ama hormonlarınız sizi kandırıyor bence, üzmeyin kendinizi

Bende ergenlik yıllarında şiir yazardım😆 ama kimseye değil, öylesine 🤷🏻‍♀️
Bence bunları kendinize dert etmeyin. Geçmiş geçmişte kalsın.
Şimdi ki huzurunuzu bozmayın derim. Sevgiler🌸

Okurken bunaldım ne kuruyorsun ya delirtirsiniz siz adamları

Ben de lise yıllarında şiir yazardım ama birisi için değil yani.
Bazen dinlediğim bir şarkı bazen okuduğum bir şiirden ilham alır yazardim.
Okuyanlar aşk acısı cektigimi sanabilirdi.
Ama siir, deneme, ya da öylesine günlük gibi yazmayı çok severdim.
Bu beni rahatlatirdi.
Birinci sınıfta bile öğretmenler gününde şiir yazmıştım da ogretmenim bayilmisti.:)
Bu bir yetenek bence.

İnsan bir şeyler yazabiliyor birisi olması şart değil. Eskiden şiir ve yazı yazardım sıklıkla... Yaş daha 16. Eşimle yeni tanıştık arkadaşız. Kime yazdın bunu dediği bir şiirim vardı. Hala der ki kime yazdın. :KK70: dur be adam küçücüğüz olsa bilirsin demi o yaşta arkadaşken.. Hayal gücü, duygular.. Yokken daha rahat yazıldığını düşünüyorum..
Velev ki başkasına yazmış olsun. Yıllar geçmiş sizinle evlenmiş bebek bekliyorsunuz bir hayat kurmuşsunuz.

Sair ve play boy babisim geldi aklima 🤣🤣bilinmez iki secenek var ya asik oldugu donemde yazdi yada oyle bir yetenegi var ya desecen kavga kiyamet kopacak yada kapatacan baska yolu yok yada bir klip cekin yayinlayin kliptede sen oyna ayyy evde cinnet geliyo zaten

Back
X