- 9 Ağustos 2017
- 208
- 224
- 18
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Ne bileyim yazdiklarinfan oyle anlamamistim,vicdani sizlasin istiyorum fln demistin neyse bence once yuzyuze acik acik konus,olmuyorsa isine gucune bak,hayirlisi olsunBen asla bu kanida olmadim zaten ben hatasizim demedim ama siz karsimdakileri anlatnissiniz biz kesinlikle 0 hata tamamen kotu sensin diyorlar bana.Vicdani sizlasin diye bisey yapmiyorum elimdeb gekdigince guclu durmaya calisiyorum bu zorlarina gidiyor is aradigimi duyup calisirsa hersey biter diye haber yolluyor bana yani anlatmaya calistigim neresinden tutarsam hayati elimde kaliyor
Vicdani sizlasin kismini bosanma kisminda bisey istemiyorum almicam kul hakkim kalsin ustunde vicdani sizlasin istiyorum diye yazmistimNe bileyim yazdiklarinfan oyle anlamamistim,vicdani sizlasin istiyorum fln demistin neyse bence once yuzyuze acik acik konus,olmuyorsa isine gucune bak,hayirlisi olsun
Zaten donmesi icin ugrasmiyorum onceki kesajlarimi okumadiniz sanirim kimsenin acimasina da ihtiyacimyok sadece ortada bir belirsizlik var bu sıkıyor canimi kisacasi bosanma davasini acsa ki ac dedim acmadi o da kabulum ama ne onu yapiyor ne de geliyorYahu istemeyen adama zorla kendinizi sevdirecek değilsiniz, iş bakın kendi düzeninizi kurmaya çalışın. Adam diyelim ki acıdı döndü, mutlu olacak mısınız?
Evet aynen oyle yalnizim kimseyle girusmuyorum adam istiyoki yooke varmis gibi davranayimİşe girersen herşey biterden kastı ne acaba. Bu durumda siz zaten yalnızsın eşiniz ve aileniz kimseyle gorusmuyorsunuz sanırım şuan.
eşinizden ayrıldığınız için ölmeyi istememenizin nesi garip ki. gayet normal. açın dava kurtulun.Tek dostum siz oldnuz kk uyeleri. Esimle bir suredir problemliyim ve evi terketti kaynanamin yuzunden (tabi bunu labul etmiyor baska bahaneler sunuyor).ne bosanma davasini aciyor ne de geliyor her konusmasinda kalbimi parcaliyor ve ben bu surecte iyice tahammulsuzlestim kimseyi gormek duymak konusmak istemiyorum ailem dahil. Bu belirsizlik beni kahrediyor sadece yalniz kalmak istiyorum yemek yemek vs hicbisey istemiyorum garip ama olmeyi de istemiyorum butun reflexlerim alinmis gibi korku yok fiziksel aci hissetme yok aclik hissetmek yok hicbiseyim yok aglamak bile istemiyorum boyle de bi garip haldeyim istene yapayim nasil kurtulayim bu durumdan nolur bana yardim edin
Vicdan azabı çekecek olsa seni bu halde bırakmazdıKendisinin acmasini bekliyorum ki en azindan o vicdan muhaeebesine varsa vicdani o dussun diye
Eee köle mi olacakmışsın? Koca eve gelmiyor, boşanmıyor, iş de bulamazmışsın, hee şey bitermiş. Şu anda her şey devam mı ediyor? Böyle mi sindirecekler seni? Ben de bir boşanms yaşadım beş kuruş param yoktu, anam babam da destek çıkmadı mecbur çalıştım. Sağlık güvencen bile yok ne biçim adam o? Paran da yoktur. Böyle adam sevilir mi?Ben asla bu kanida olmadim zaten ben hatasizim demedim ama siz karsimdakileri anlatnissiniz biz kesinlikle 0 hata tamamen kotu sensin diyorlar bana.Vicdani sizlasin diye bisey yapmiyorum elimdeb gekdigince guclu durmaya calisiyorum bu zorlarina gidiyor is aradigimi duyup calisirsa hersey biter diye haber yolluyor bana yani anlatmaya calistigim neresinden tutarsam hayati elimde kaliyor
Ben de böyleyim ama ağır travma sonrası ..Babamı kaybettim ..Tek dostum siz oldnuz kk uyeleri. Esimle bir suredir problemliyim ve evi terketti kaynanamin yuzunden (tabi bunu labul etmiyor baska bahaneler sunuyor).ne bosanma davasini aciyor ne de geliyor her konusmasinda kalbimi parcaliyor ve ben bu surecte iyice tahammulsuzlestim kimseyi gormek duymak konusmak istemiyorum ailem dahil. Bu belirsizlik beni kahrediyor sadece yalniz kalmak istiyorum yemek yemek vs hicbisey istemiyorum garip ama olmeyi de istemiyorum butun reflexlerim alinmis gibi korku yok fiziksel aci hissetme yok aclik hissetmek yok hicbiseyim yok aglamak bile istemiyorum boyle de bi garip haldeyim istene yapayim nasil kurtulayim bu durumdan nolur bana yardim edin
Bu gidisle ben acicam zatenBen de böyleyim ama ağır travma sonrası ..Babamı kaybettim ..
Senin bir kaybın yok ..git bir boşanma davası aç bak nasıl rahatliyorsun. . Böyle bir adam beklenmeyi haketmiyor .. nefes almak için ,hayata dönmek için ,kendin için. .bir adım ..hayal kırıklığının mimarı bu adamın inşa ettiği mutsuzluğa ilk balyozun boşanma dilekçen olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?