Hic kimseyi gormek istemiyorum bu normal mi

Ne bileyim yazdiklarinfan oyle anlamamistim,vicdani sizlasin istiyorum fln demistin neyse bence once yuzyuze acik acik konus,olmuyorsa isine gucune bak,hayirlisi olsun

Ne bileyim yazdiklarinfan oyle anlamamistim,vicdani sizlasin istiyorum fln demistin neyse bence once yuzyuze acik acik konus,olmuyorsa isine gucune bak,hayirlisi olsun
Vicdani sizlasin kismini bosanma kisminda bisey istemiyorum almicam kul hakkim kalsin ustunde vicdani sizlasin istiyorum diye yazmistim

Yahu istemeyen adama zorla kendinizi sevdirecek değilsiniz, iş bakın kendi düzeninizi kurmaya çalışın. Adam diyelim ki acıdı döndü, mutlu olacak mısınız?

Yahu istemeyen adama zorla kendinizi sevdirecek değilsiniz, iş bakın kendi düzeninizi kurmaya çalışın. Adam diyelim ki acıdı döndü, mutlu olacak mısınız?
Zaten donmesi icin ugrasmiyorum onceki kesajlarimi okumadiniz sanirim kimsenin acimasina da ihtiyacimyok sadece ortada bir belirsizlik var bu sıkıyor canimi kisacasi bosanma davasini acsa ki ac dedim acmadi o da kabulum ama ne onu yapiyor ne de geliyor

İşe girersen herşey biterden kastı ne acaba. Bu durumda siz zaten yalnızsın eşiniz ve aileniz kimseyle gorusmuyorsunuz sanırım şuan.

İşe girersen herşey biterden kastı ne acaba. Bu durumda siz zaten yalnızsın eşiniz ve aileniz kimseyle gorusmuyorsunuz sanırım şuan.
Evet aynen oyle yalnizim kimseyle girusmuyorum adam istiyoki yooke varmis gibi davranayim

eşinizden ayrıldığınız için ölmeyi istememenizin nesi garip ki. gayet normal. açın dava kurtulun.

Eee köle mi olacakmışsın? Koca eve gelmiyor, boşanmıyor, iş de bulamazmışsın, hee şey bitermiş. Şu anda her şey devam mı ediyor? Böyle mi sindirecekler seni? Ben de bir boşanms yaşadım beş kuruş param yoktu, anam babam da destek çıkmadı mecbur çalıştım. Sağlık güvencen bile yok ne biçim adam o? Paran da yoktur. Böyle adam sevilir mi?

Eminim ki şimdi anacığının dizi dibinde seni çekiştiriyorlardır. Standart erkek. Cezalandır onu. Böyle kimse sana acımaz, üzülmez. Daha da ezerler. Yaşadım biliyorum.

Bu arada boşanma davası açmakla vicdan sorgulanmaz. Zaten seni evde başıboş bırakarak vicdan sınırınu göstermiş. Sen dava açarsan kendi vicdanını sorgular eşin. Ne yaptım da bu noktaya geldi diye. Acil silkelen. Boşver anne babayı, onlar bile güçlü olmazsan seni umursamıyorlar.

Ben de böyleyim ama ağır travma sonrası ..Babamı kaybettim ..

Senin bir kaybın yok ..git bir boşanma davası aç bak nasıl rahatliyorsun. . Böyle bir adam beklenmeyi haketmiyor .. nefes almak için ,hayata dönmek için ,kendin için. .bir adım ..hayal kırıklığının mimarı bu adamın inşa ettiği mutsuzluğa ilk balyozun boşanma dilekçen olsun ..

Bu gidisle ben acicam zaten

Adamın boşanmaya niyeti yok..boşanmaya niyeti olan gider davayı açar..annişkosu "oğluşum arama sorma burnu sürtsün bak nasıl adam oluyor" diye doldurmuşta olabilir..sevgili konu sahibi kaynana değişmeyecek,koca "anam canım anam" demeye devam edecek..böyle idare ederim, umurumda olmazlar dersen devam..yoksa bitireceksin..umarım herşey iyi olur bundan sonrası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…