• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic kimseyi gormek istemiyorum bu normal mi

rosebeauty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
394
194
33
Tek dostum siz oldnuz kk uyeleri. Esimle bir suredir problemliyim ve evi terketti kaynanamin yuzunden (tabi bunu labul etmiyor baska bahaneler sunuyor).ne bosanma davasini aciyor ne de geliyor her konusmasinda kalbimi parcaliyor ve ben bu surecte iyice tahammulsuzlestim kimseyi gormek duymak konusmak istemiyorum ailem dahil. Bu belirsizlik beni kahrediyor sadece yalniz kalmak istiyorum yemek yemek vs hicbisey istemiyorum garip ama olmeyi de istemiyorum butun reflexlerim alinmis gibi korku yok fiziksel aci hissetme yok aclik hissetmek yok hicbiseyim yok aglamak bile istemiyorum boyle de bi garip haldeyim iste:( ne yapayim nasil kurtulayim bu durumdan nolur bana yardim edin

Kalk ayağa önce git boşanma davasını sen aç.öyle erkek mı olur yahu gitsin gelmesin boşanma davası da acmasin.oldu canım :63: gidip boşanma davasını aç ve kuaföre git.saçlarının rengini değiştir bir de spor salonuna yazil.herifin de biraz tutuşsun

Yarın ilk işiniz ailenizi arayarak durumu anlatmak ve fikir danışmak olsun.
Sonra da kendinizi dışarı atın, kahvaltınızı dışarıda yapın; kapanmayın eve.
Kendinize ufaktan, yol çizmeye başlayın.

Konu nedir, neden bu hale gelindi bilmiyorum ancak, sizi zerre kadar umursamayan, evi terk edip ardında kalan karısı mıymış, kimmiş, ne yaparmış gözü görmeyen biri için, kendi sağlığınızdan olmaya değmez.

Kalk ayağa önce git boşanma davasını sen aç.öyle erkek mı olur yahu gitsin gelmesin boşanma davası da acmasin.oldu canım :63: gidip boşanma davasını aç ve kuaföre git.saçlarının rengini değiştir bir de spor salonuna yazil.herifin de biraz tutuşsun
Saclarimin rengi degisik spora yazilamam bu surec icinde cok zayifladigim icin vitaminsizlikten kafami kaldiramiyorum bosanma davasini ben acmak istemiyorum o vicdan azabini o ceksin istiyorum

Agir depresyon hali..
Acil olarak esinle konusmalisin.
Sonrasinda hemen bir psikiyatrist.
Sonuc ne olursa olsun bu sureci hafif atlatmanizi saglar alacaginiz ilaclar.

Yarın ilk işiniz ailenizi arayarak durumu anlatmak ve fikir danışmak olsun.
Sonra da kendinizi dışarı atın, kahvaltınızı dışarıda yapın; kapanmayın eve.
Kendinize ufaktan, yol çizmeye başlayın.

Konu nedir, neden bu hale gelindi bilmiyorum ancak, sizi zerre kadar umursamayan, evi terk edip ardında kalan karısı mıymış, kimmiş, ne yaparmış gözü görmeyen biri için, kendi sağlığınızdan olmaya değmez.
Ailemin durumdan haberi var hepsine kirginim bu surectw bana verdiklero yogun! Destektem oturu. Kimseyle konusmuyorum bu yuzden keske yuregime soz gecirebilsem keske :(

Agir depresyon hali..
Acil olarak esinle konusmalisin.
Sonrasinda hemen bir psikiyatrist.
Sonuc ne olursa olsun bu sureci hafif atlatmanizi saglar alacaginiz ilaclar.
Saglik guvencem yok psikyatriste gidemedim bu yuzden .konusmayi denedim her seferinde daha beter kirdi kalbimi diyo bitti diyor ama hal ve hareketi oyle demiyor ailesinin etkisinde bidi bidi konusuyorlae surekli kardesleri annesi teyzesi

Bence de depresyon. Geçer. Sana yardımcı olan samimi biri yoksa yakınında kimse ile görüşmek istemezsin tabi. Kimseden birşey bekleme. Hayat maalesef acımasız. Umarım eşin ile Aran düzelir. Ama ilerisi için önlemini al. Gidebilir demek ki. Mutlaka kendi ayakların üzerinde dur.

Bence de depresyon. Geçer. Sana yardımcı olan samimi biri yoksa yakınında kimse ile görüşmek istemezsin tabi. Kimseden birşey bekleme. Hayat maalesef acımasız. Umarım eşin ile Aran düzelir. Ama ilerisi için önlemini al. Gidebilir demek ki. Mutlaka kendi ayakların üzerinde dur.
Severek evlendik ama ailesinden bazi tipler bi rurlu musade etmedilee mutlu olalim o da hep onlarin aklina uydu canim cok yaniyor kimseden bisey beklememem gerektigini anladim kardes gibi sevdigim dedigim insanlar bile bana sirt dondu kotu gunumde

Tek dostum siz oldnuz kk uyeleri. Esimle bir suredir problemliyim ve evi terketti kaynanamin yuzunden (tabi bunu labul etmiyor baska bahaneler sunuyor).ne bosanma davasini aciyor ne de geliyor her konusmasinda kalbimi parcaliyor ve ben bu surecte iyice tahammulsuzlestim kimseyi gormek duymak konusmak istemiyorum ailem dahil. Bu belirsizlik beni kahrediyor sadece yalniz kalmak istiyorum yemek yemek vs hicbisey istemiyorum garip ama olmeyi de istemiyorum butun reflexlerim alinmis gibi korku yok fiziksel aci hissetme yok aclik hissetmek yok hicbiseyim yok aglamak bile istemiyorum boyle de bi garip haldeyim iste:KK43: ne yapayim nasil kurtulayim bu durumdan nolur bana yardim edin
Boşanma davası açın.

Severek evlendik ama ailesinden bazi tipler bi rurlu musade etmedilee mutlu olalim o da hep onlarin aklina uydu canim cok yaniyor kimseden bisey beklememem gerektigini anladim kardes gibi sevdigim dedigim insanlar bile bana sirt dondu kotu gunumde
Çalışmalısın. Onun dışındakiler onun ailesi ,senin ailen günlerce konuşulur. Ama sonuç şu olur. Çalışmalısın.

Buna ne gucum ne cesaretim var inanin ki. Kendisinin acmasini bekliyorum ki en azindan o vicdan muhaeebesine varsa vicdani o dussun diye
Bende aman yazayım diye yazmadım inanın. 2 kez boşanmış birisi olarak ve pek çoğuna şahit olmuş birisi olarak söylüyorum.
Artık devam etsenizde tadı kalmamış bu işin.
Onun için hayatınızın ipini başkasının eline vermeyin. Kendiniz bir karar verin ve uygulayın. Beklemesi en beteri. Onuu yaptıktan sonra gerisi kolay

Aklimi yemek uzereyim insanlara kendimi anlatamadikca simdi biraz nefret hissediyorum hepsi bu

silkelen ve kendine grl belirsizlik var diye yemek yemem calismam mi olurmus güclü durki kaybettiginin ne oldugunu eşin anlasın yada bosansın hangisiyse tercihi belli etsin kadınlar erkeklerden daha çok çalışmalı ayakları üstünde durmalı belirsizliği unutup iş kaygısı olsun kafanda cebinde paran olsun herkes kimseye muhtaç olmadının farkina varsin

silkelen ve kendine grl belirsizlik var diye yemek yemem calismam mi olurmus güclü durki kaybettiginin ne oldugunu eşin anlasın yada bosansın hangisiyse tercihi belli etsin kadınlar erkeklerden daha çok çalışmalı ayakları üstünde durmalı belirsizliği unutup iş kaygısı olsun kafanda cebinde paran olsun herkes kimseye muhtaç olmadının farkina varsin
Is kaygisini da sildiler kendimi kapana kisilmis gibi hissediyorum

Is kaygisini da sildiler kendimi kapana kisilmis gibi hissediyorum
Tum dunya hatali siz hatasiz olamazsiniz,buna aile arkadas es dost ve esiniz dahil.Biraz ozelestiri yapip silkelenip salim dusunmenizde fayda var.Vicdani sizlasin acisin diye kendinizi acinacak duruma dusurmeyin bence,esinizde negatif bir baski da yaratabilir bu.Umarim iyi olur ancak biraz mantikli bakmaya gayret gosterin,Allah saglik sihhat derdi vermesin,gerisi bos

Tum dunya hatali siz hatasiz olamazsiniz,buna aile arkadas es dost ve esiniz dahil.Biraz ozelestiri yapip silkelenip salim dusunmenizde fayda var.Vicdani sizlasin acisin diye kendinizi acinacak duruma dusurmeyin bence,esinizde negatif bir baski da yaratabilir bu.Umarim iyi olur ancak biraz mantikli bakmaya gayret gosterin,Allah saglik sihhat derdi vermesin,gerisi bos
Ben asla bu kanida olmadim zaten ben hatasizim demedim ama siz karsimdakileri anlatnissiniz biz kesinlikle 0 hata tamamen kotu sensin diyorlar bana.Vicdani sizlasin diye bisey yapmiyorum elimdeb gekdigince guclu durmaya calisiyorum bu zorlarina gidiyor is aradigimi duyup calisirsa hersey biter diye haber yolluyor bana yani anlatmaya calistigim neresinden tutarsam hayati elimde kaliyor

Back
X