Ya okulumuzn belli bir forması yok , okula herkes bakıyorum farklı farklı kıyafetler giymis olarak geliyor , ben ise resmen aynı kıyafeti haftada 3 gun giyiyorum , asssssırı utanıyorum , bi kere bi ayakkabım vardı baya 2 3 senelik , tabi kararmıstı da , bi arkadasım ayakkabıya bak bembeyaz diye dalga gecti benle , asırı kotu oldum. Aslında durumumuz var fakat ailem lmıyor yok neymis borc varmıs falan , ayda bir kıyafet aldanıznyeter 1 parca en azından diyorum onuda kabul etmiyolar , en kotusu harclıklarımı biriktiriyorum ona bile kızıyolar , gelmis biz onu yemek yemen icin verdik kıyafwt slamazsin falan diyolar. Resmen biktim millet cok guzel giyinirken eski püskü kıyafetlerle okula hidiyorum , bazen gizlice para biriktirip biseyler alıyorum ama zorluyor bu beni , ne yapicam?
Canım sen de şöyle yapabilirsin mesela o beyaz spor ayakkabını annene söyle makinede yıkayabilir. Ayrıca önemli olan temiz giyinmektir yeni veya çeşitli giyinmek değil. Yine de ailenle güzel bir pazarlık yapabilirsin aralıklarla da olsa 1 parça kıyafet alabilmelerini rica edebilirsin. Durumları gerçekten yoksa da sen artık bunu anlayabilecek yaştasın geçinmek gerçekten çok zor bu devirde. Eminim ki maddi durumları iyi olsa seni en güzel kıyafetlerle donatırlardı. Bir de bir fikrim var; eğer kuzenlerin falan varsa yaşıtın onlarla kıyafet değiş tokuşu yapabilirsin belki?
Amaaan hiç anlamıyorum hunharca kıyafet alanı, hiç sevmem gereksiz işler gibi cümlelerle tii ye al.