• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hiç kullanılmamış kraft oto koltuğu satıyorum

yasmat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
28
0
16
İstanbul
Arabayı bebek oturmadan satma durumumuz olduğu için hiç kullanılmadı fiyatı 240 istetene resim gönderirim kraft cococin izofixli

oto koltuğun resmini yüklemeği bilmediğim için yükleyemedim fiyatını 220 yaptım arabaya hiç takılmadı o kadar yeni yani...int den almıştım şuan fiyatı 300-350 arası isteyen baksın....kraft izofixli cococin gri renkli

konuya cevap ver dedikten sonra en üst sıradaki simgelerden birinde eklentiler var gülen suratın sağındaki ona tıkla açılan pencerede sağ üst köşede dosya ekle var onu tıkla sonra açılan pencerede dosya seç var tıkla bilgisayarındaki resmi bul tıkla sağ alt köşede aç de sonra ki pencereden upload files tıkla onun hmen altında içeriği ekle ve bitir var onlara tıkla sırasıyla yüklenir çok mu ayrıntılı oldu ne:)

$06062012799.webp$06062012800.webp çok teşekkür edrim bakalım olacakmı

konuya cevap ver dedikten sonra en üst sıradaki simgelerden birinde eklentiler var gülen suratın sağındaki ona tıkla açılan pencerede sağ üst köşede dosya ekle var onu tıkla sonra açılan pencerede dosya seç var tıkla bilgisayarındaki resmi bul tıkla sağ alt köşede aç de sonra ki pencereden upload files tıkla onun hmen altında içeriği ekle ve bitir var onlara tıkla sırasıyla yüklenir çok mu ayrıntılı oldu ne:)
teşekkür ederim

kusura bakmayın bugün ancak nete girebildim .en son 200 olur bende elden çıkarmak istiyorum arabamızı sattık elimde kaldı hiç kullanılmadı.

Back
X