hiç kullanmadığım ürünlerimi satıyorum....

Yaa hepsi cok guzel, ben olsam satamazdim bunlari. Heralde cok ekbisen var bunlarin yerine koyabilecegin. Ve maddi durumun iyi, dogru mudur

Yaa hepsi cok guzel, ben olsam satamazdim bunlari. Heralde cok ekbisen var bunlarin yerine koyabilecegin. Ve maddi durumun iyi, dogru mudur

:)) canımm çok teşekkür ederim beğendiğin için..durumum çok şükür iyi.. dolabım biraz kalabalıklaştı bu ara.. bunları kombinleyemedim yada yakışmadı bana yoksa gerçekten hepsi kaliteli şeyler o yüzden satıyorum.. varsa beğendiğin hediyede edebilirim :)))

canım başörtüsü ve eldivenleride var mı yanında?haber bekliyorum senden .

canım ben alırken bindallının yanında vermemişlerdi başörtüsünü ben kendim almıştım onuda veririm sana... ama eldivenim maalesef kayınvalidemde kaldı kendiside ankarada oturuyor.. yoksa seve seve onuda verirdim:)

aysima çantalarını beğendim özeline mesaj attım sanırım görmedin canım en son ne kadar olur çantalar burdan kaliteli görünüyorlar umarım yakından da öyledir:)

canım ben alırken bindallının yanında vermemişlerdi başörtüsünü ben kendim almıştım onuda veririm sana... ama eldivenim maalesef kayınvalidemde kaldı kendiside ankarada oturuyor.. yoksa seve seve onuda verirdim:)

ayy valla aylardır uygun fiyatlı bindallı arıyorum canım yakında ewlencem inş.bindallıyı da bana hediye etseydin iyiydi:26::31:

aysima çantalarını beğendim özeline mesaj attım sanırım görmedin canım en son ne kadar olur çantalar burdan kaliteli görünüyorlar umarım yakından da öyledir:)

özele bakamdım canım fotoğraf yüklüyorumda:) çantalar güzeldir onlarıda sana hediye ediyim :)))))

ayy valla aylardır uygun fiyatlı bindallı arıyorum canım yakında ewlencem inş.bindallıyı da bana hediye etseydin iyiydi:26::31:

ama tatlım gerçekten bindallım çok uygun içinde eşarbı terliğiyle birlikte veriyorum... aslında sendende almazdım ama o parayla birine hediye alcam :)

ama tatlım gerçekten bindallım çok uygun içinde eşarbı terliğiyle birlikte veriyorum... aslında sendende almazdım ama o parayla birine hediye alcam :)

o zman az daha kıralım fiyati be canımcım 60 dedin 50 olsun son fiyat bizim olsun.o zman yeşil abiyeni hediye et illa almazdım para diyosan:26::1::26::31:

$yeþil2.webp bu yeşil elbisenin üstü, tamamını bulamadım :(

$deri.webp buda taba rengi deri ceketin üstümde duruşu :)))9

o zman az daha kıralım fiyati be canımcım 60 dedin 50 olsun son fiyat bizim olsun.o zman yeşil abiyeni hediye et illa almazdım para diyosan:26::1::26::31:

tamam bindallıya 50 diyelim :) ama inşallah uyar.. yeşil elbiseye çok çok uygun dedim çünkü özel tasarımdı pişti olma ihtimali yok yani :))) 400 kusur verdim geçen yaz çok elbisem vardı dağıttım bununla lacivert kaldı elimde.. şimdide ihtiyaç sahibi birine hediye alcam o yüzden satıyorum.. yoksa inan almazdım onu bile:))

Back
X