canım kargoda var 60 tl olsun bari..terlikleri kaç numara ben 37 giyiyorum
canım bindallıyı alıyorum özelden hesapno nu at
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kargoda var 60 tl olsun bari..terlikleri kaç numara ben 37 giyiyorum
canım bindallıyı alıyorum özelden hesapno nu at
Eki Görüntüle 939217 ,Eki Görüntüle 939223 ,Eki Görüntüle 939224
kaçıncı ürün hatırlayamadım yeşil gece elbisesi... benim gibi minyon zayıf bayanlar varsa gerçekten çok şık duruyor... 400 liraya aldım1 kez giydim 70 lira fiyatı..üzerimde duruşuda vardı sanırım ilgilenen olursa koyarım...
Yaa hepsi cok guzel, ben olsam satamazdim bunlari. Heralde cok ekbisen var bunlarin yerine koyabilecegin. Ve maddi durumun iyi, dogru mudur
bi de elbisenin üstündeki duruşunu koyar mısın yeşil elbise?
canım başörtüsü ve eldivenleride var mı yanında?haber bekliyorum senden .
canım ben alırken bindallının yanında vermemişlerdi başörtüsünü ben kendim almıştım onuda veririm sana... ama eldivenim maalesef kayınvalidemde kaldı kendiside ankarada oturuyor.. yoksa seve seve onuda verirdim:)
aysima çantalarını beğendim özeline mesaj attım sanırım görmedin canım en son ne kadar olur çantalar burdan kaliteli görünüyorlar umarım yakından da öyledir:)
ayy valla aylardır uygun fiyatlı bindallı arıyorum canım yakında ewlencem inş.bindallıyı da bana hediye etseydin iyiydi:26:![]()
ama tatlım gerçekten bindallım çok uygun içinde eşarbı terliğiyle birlikte veriyorum... aslında sendende almazdım ama o parayla birine hediye alcam :)
o zman az daha kıralım fiyati be canımcım 60 dedin 50 olsun son fiyat bizim olsun.o zman yeşil abiyeni hediye et illa almazdım para diyosan:26::26:
![]()
Canm özelden bana Ulaş bindallıyı almak istiyorum
canım bindallıyı ben aldım..
Canm özelden bana Ulaş bindallıyı almak istiyorum