- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
İnançlı insanlarız, kadere inanır irademiz dahilinde bazı şeylerin nasip kısmet olduguna inanırım. Türlü sınavlara türlü işlere giriyorum hiç olumlu bi dönüş alamıyorum. İki kere kpssye girdim 80 üstü aldım ama yerlesemedim. Acıktan alım yapan kurumlara başvurdum sınavları gectım mülakatta elendim. Nasip deilmiş hayırlısı olsun diye kendimi teselli etmesini bilirim ama malesf ailemde dahil insanların bişey beceremiyosun lafları canımı acıtıyo.. Emeksiz yemek olmaz biliyorum oyüzden de cok calısyorm sınavlara ama olmuyo bu elimde deil. En son umutlandıgım bi sınav daha hüsranla sonuclanmıstı 13 yasındaki kuzenim yine mi kazanamadın sende hiçbişey kazanamıyosun dedi.. Bilinçli söylemedi neticede o cocuk ama ben hic bişi diyemedim kitlendim haklıydı hiçbişi beceremiyorum. Cok dokundu bana. Daha o kadar şey varki ama bi yandanda şükrediyorm saglıgım yerinde arkadas ortamında sevilen biriyim. Ama yinede yaşıtlarımın yada aynı bölümü okuyan arkadaslarımın kariyer yaptıklarını gördükce niye ben eksik kalıyorm die düşünmeden de edemiyorum.. Bu günlerde geçer mi acaba? Böyle herseyi hüsranla sonuclanırken bi anda yüzü gülen varmıdır acaba bu sitede?