• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mi bir iş rast gitmez

ikinci olacak. ben geçen sene girdim 140 mıydı neydi öyle bir şey yazdım ama mülakatta elendim o kadar güzel geçmişti ki olacak heralde dedim ümitlendim ama olmadı. bu yılda çok ümitli değilim şansımı denemek amaçlı olacak. bu yıl imlalı mıymış?

İcranınki gibi olcakmış galiba. İcra da zordu baya :(

Bunu ben de merak ediyorum. Her şey epey uzun bir süredir kötü giderken birden şansı dönen yüzü gülen var mı acaba? Yoksa boşuna mı mucize bekliyoruz?

Önümde 2 sınav var onlar bi sonuclansın bakalım boşa mı mucize bekliyomuşuz yoksa vakti gelince zaten hersey oluyomuymuş :) Mevla görelim neyler / neylerse güzel eyler :)

imlalı olacaksa ben baştan kaybettim o zaman off : (

Kağıtta ne görüyosanız yazın derlerse ozaman mecbur yazcaz ne görüyosak.. Bazı komisyonlar direk belirtiyo imlalı yada imlasız diye ama sınav günü belli oluyo bu... Risk edemeyiz :/ katipler.nete bakın ordaki yorumlardan az cok bilgi alabilirsiniz

Kağıtta ne görüyosanız yazın derlerse ozaman mecbur yazcaz ne görüyosak.. Bazı komisyonlar direk belirtiyo imlalı yada imlasız diye ama sınav günü belli oluyo bu... Risk edemeyiz :/ katipler.nete bakın ordaki yorumlardan az cok bilgi alabilirsiniz
geçen yıl öyle söylediler kağıtta ne görüyorsunuz dediler ben ayrı olarak sormuştum imlasız yaz dediler bende imlasız yazmıştım. bu yılda öyle olur gibime geliyor. bide klavye sonuçlarıda yüksekten aza sıralanacak ordan da girebilecek miyiz meçhul denemeden bilemeyiz. imlalı yazabiliyor musunuz? 80 tane metin bir hafta önceden verilir mi ya. bilgisayar mıyız biz okurum artık birer kere yapabileceğim bir şey yok. kpss daha öncelikli şuan için

Yazmammı hemen yazarım :) daha buraya yazmadgım okadar sıkıntılarım varki, ibret olsun diye heryerlere yaZarım ki ders cıkarılsın umutsuzluga düşülmesin diye :D
Aynen benim de var sadece iş mevzusu değil. Hayırlısı olsun diye diye yıllar geçti. Bakalım ne olacak. :KK14:

geçen yıl öyle söylediler kağıtta ne görüyorsunuz dediler ben ayrı olarak sormuştum imlasız yaz dediler bende imlasız yazmıştım. bu yılda öyle olur gibime geliyor. bide klavye sonuçlarıda yüksekten aza sıralanacak ordan da girebilecek miyiz meçhul denemeden bilemeyiz. imlalı yazabiliyor musunuz? 80 tane metin bir hafta önceden verilir mi ya. bilgisayar mıyız biz okurum artık birer kere yapabileceğim bir şey yok. kpss daha öncelikli şuan için

Aynen benimde önceliğim kpss.. Süre az. kpsyle denk gelmesi kötü oldu. Bakalım nolcak :s giriş belgesini aldın mı?

Aynen benimde önceliğim kpss.. Süre az. kpsyle denk gelmesi kötü oldu. Bakalım nolcak :s giriş belgesini aldın mı?
ayyy bide o var ya işin yoksa taa cevizliye git. bu saatten sonra istesem de sabah akşam yazsamda bişey olmaz o yüzden soru çözüyorum. sen hazırlandın mı klavyeye?

Anadolu adliyesinde çalışıyorum ben. Bir giren bir de girmeyen pişman.
İmlalı sorulacak diye biliyorum, siz ne olur ne olmaz kendinizi öyle alıştırmaya çalışın ve unutmayın ki siz nasıl imlalı da zorlanacaksanız herkes zorlanacak.

Anadolu adliyesinde çalışıyorum ben. Bir giren bir de girmeyen pişman.
İmlalı sorulacak diye biliyorum, siz ne olur ne olmaz kendinizi öyle alıştırmaya çalışın ve unutmayın ki siz nasıl imlalı da zorlanacaksanız herkes zorlanacak.
imlalı olacaksa zor yazarım gibi hayırlısı olsun ne diyelim

Canim oncelikle Allah isini kolaylastirir zorlastirmaZ insallah
Seni anliyoum bende o donemlerden gectim benim tavsiyem sinavlara girecegin zaman kimseye soylememen
En azindan soran eden olmaz
Sorana da bu devirde kolay mi ekmek aslanin agzinda deyip kapat

Back
X