• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç mi mutlu olan yok

mutlu olan nispet yapar gibi "kocişimle çok mutluyuz hayat bize güzel oh oh oh" diye konu açmaz ki arkadaşım :- ) hatta şunu da bilin, çoğu insan nazar korkusuyla fazla mutlu olduğunu belli etmez, mesela ben :- )

ama bu konulardan ders almak sizin elinizde. mesela şak diye evlenmemek, erkek arkadaşınızın ve ailesinin hareketlerini iyi incelemek, nişanlılık evresinde çıkan pürüzlerin evlilikte kat kat artacağının, kötü sinyallerin habercisi olduğunu bilmek...

Evliligin cok guzel yonleride var elbette..
Ama burasi bir derdim var bolumu oldugu icin sana oyle gelmistir..
Hem bu yasta dusunme bence sen oyle seyleri egitim hayatinj dusun....

evliyim,mutluyum herkesle ilişkim güzeldir ..
mesafe , saygı herşeyin temelidir ..
henüz bunlara yorma kafanı,yaşının güzelliğinin tadını çıkar ..

Bi gün buraya evliyim ve mutluyum diye konu açacağım da millet kocişkomu övdüğümü zanneder diye korkuyorum :KK53:
Şu kkda ben mutluyum demeye korkuyorum açıkçası, dertli olan hanımlar mutluyum diyenleri nispet yapmakla suçluyorlar çünkü. Hoş nispet edercesine yazanlar da yok değil :KK51:
Yani canım kardeşim, evlenip de mutlu olan insanlar da var. Buralar dert bölümü olduğu için mutluluklardan pek bahsedilmez. Sen forumun başka kısımlarını takip et, çeyiz topikleri, mutluluktan uçtuğumuz haberler vs..:KK50:

aynen yasemincim yaa :KK5:

Merhaba kizlar
18 yasindaym yaklasik 1 aydir burayi takip ediyorum :KK16:fkat konularda sorunlarnizi okudukca hep evlilikten kocadan kaynana gorumceden sikayet. Cevremden de duyuyorum kaynanam soyle kotu soyle gaddar kocam ana kuzusu vs.. artik düşünmeye basladim bende mi kocamdan dayak yicem benimde mi kaynanam kötü ya bana da cektirirlerse ya boşanirsam ailemin yüzüne nasil bakarim kocam edepsiz mi olacak kaynanam benimle nasil ugrasck:KK1: hayatmda kimse yok ama her konustugum insanla ailesi nasil acaba diye merak ediyorum evlilikten ćok korkuyorum hicmi guzel yani yok
bir derdim var topiğindesin ondan olamaz mı küçük hanım...

millet annesiyle kardeşiyle anlaşamıyor :KK59:

ileride çocuğun da olacak ya onunla da anlaşamazsam diyip dertlenmeye başlarsın sen yakında :KK59:
18 yaşımda gezip tozuyordum valla :KK31:

belki sen evlenesiye kadar kaynana elti gibi arkabalık terimleri kalkar ortadan :KK14:

Merhaba kizlar
18 yasindaym yaklasik 1 aydir burayi takip ediyorum :KK16:fkat konularda sorunlarnizi okudukca hep evlilikten kocadan kaynana gorumceden sikayet. Cevremden de duyuyorum kaynanam soyle kotu soyle gaddar kocam ana kuzusu vs.. artik düşünmeye basladim bende mi kocamdan dayak yicem benimde mi kaynanam kötü ya bana da cektirirlerse ya boşanirsam ailemin yüzüne nasil bakarim kocam edepsiz mi olacak kaynanam benimle nasil ugrasck:KK1: hayatmda kimse yok ama her konustugum insanla ailesi nasil acaba diye merak ediyorum evlilikten ćok korkuyorum hicmi guzel yani yok

Çok gençsin daha sen :) Şimdiden kaynana , aile vs. düşünmene gerek yok ki.Onun yerine hoşlandiğin ya da hoşlanacağin insanin nasil biri olduğuna dikkat et.Ailesi ,evliliği , kaynanasi...Bunlar çok sonraki aşamalar ne diye dert edineceksin şimdiden kendine boşveer :KK14:Hem arkadaşlarinda belirttiği gibi dertlerini anlatmak için bu köşede insanlar.O nedenle olumsuzluk hakim :)

dertleri okuma fazla...
her ilişkinin içinde olan kavgalar fln var tabii daha fazlasıda oluyo kendimizce çözmeye çalışıyoruz....

O değil de evlilik=mutluluk diye kodlanıyor beyinlerimize.
Bu konudaki mesajlar da bunun kanıtı.
Artık insanlar "evli değilim ama mutluyum" demeye başlamış.
Evliliğe yüklenen anlam ne hallere gelmiş siz düşünün. :KK45:

Mutluyum huzurluyum ama bunun için evli olmak gerekmiyor bence...
Hayata yüklediğin anlamla alakalı aslında bazı şeyler
sen şu an evlilikten korkunu ifade etmişsin ama yaşın henüz 18 ve evlilikten önce düşünmen gereken daha önemli şeyler var bence.
Burada bdv konularını okumaktansa gideceğin üniversitenin hayalini kurman sana hayata karşı daha umut aşılayıcı olurdu

Aslinda mutsuz olmak bir secimdir. Evlilik mutluluk ya da mutsuzluk getirir diye bir durum soz konusu degil. Bekar olan bir kisi bekarken mutsuzlugu seciyorsa, evlendiginde de cok buyuk ihtimalle mutsuz olur. ......ama bekarken mutlu olan biri , evlendiginde mutsuz oluyorsa o zaman evliliginde bir problem vardir.

Merhaba kizlar

Back
X