Hiç mi Mutlu Olup Şükreden Yok...

Nurgulce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.435
7
0
İstanbul
forumda herkes bi şikayet modunda.. eşinden kaynanasından annesinden arkadaşından onundan bunundan :53:
ne kadar çok karı-koca problemleri var..

bende yazıyım ama şöyle iç açıcı olsun istedim..
2yıllık evliligimizle toplam 7 yıldır beraberiz.. binlerce kez şükrediyorum Allah'ıma:21:
çok problemlerimiz oluyor benden kaynaklı ondan veya ailesinden kaynaklı ama hiç bi sürtüşmemiz ertesi güne kalmıyor..
hiç yataga küs girmedik.. çok mükemmel degilim eşimde aynı şekilde ama birbirimize karşı alttan almayı biliyoruz..
birbirimizin düşüncelerine önem veriyoruz.. hele şu zamanlar eşimden hiç beklemediğim şeyler görüyorum bu beni daha bi mutlu ediyor:16:
arada yaşanan kaynana-görümce pürüzleri yok olup gidiyo ikimiin bağları arasında:31:

sürekli sorun yaşayıp mutsuz olanlara Allahım yardımcı olsun:25:
bizim gibi olanlarında Allah mutlulugunu daim etsin:21:

sanırım yalnızca "bir derdim var" bölümünü takip ediyorsunuz ve unutmayın dünya bu forumdan ibaret değil...ve forumda çoğunlukla biraz olsun içini döküp rahatlamak isteyenler var....

insanlar genelde mutsuzluklarını paylaşır mutluluklarını yaşarlar...bu yüzden size öyle gelmiştir...

aksine hiç "bir derdim var" bölümüne girmedim şu zamana kadar.. online forum takipte gördüklerim dolayısıyla bu şekilde düşündüm.
dertler anlatıldıkca azalır, mutluluklarda paylaşıldıkca çogalır görüşündeyim..
eminim mutlu olmak için gösterilen çabalardan bir çok insanda örnek alabilir kendine..
bu yüzden bu tarz paylaşımlarında bolca yapılması taraftarıyım...

ben sükrediyorum... hemde hergün, her sabah gözümü actigimda, her gece gözlerimi kapatirken, gün icinde defalarca...
ALLAHIM bana vefali, vicdanli bi es nasip ettigi icin.
kayinvalidem bi melek, kayinbabam mert bi adam oldugu icin...
Üzerime titredikleri, beni kizlarindan ayirt etmeyi birak kizlarindan üstün bile tuttuklari icin.

ben gecen sene temmuz ayinda evlendim, ve o gün bugundür esimle sadece tatillerde görüsebiliyorum...
yani 1.5 senemiz ayri gecti...
esimle ayni evde yasayamadim doyasiya, evim yok, kocam yanimda degil...
cok zorluk cektik, cok üzüldük, mesafeler yüzünden yiprandik
ama asla bibirimizi gereksiz yere üzmedik, kirmadik...
simdi yüce rabbim yüzümüze güldü, sabrin mükafaatini aliyoruz. hersey yolunda girdi ve INSALLAH
esimle 1 ay icinde tamamiyle kavusuyoruz :nazar:

Allahım daim etsin :nazar:

mutlulugunuzuda henüz yoksa güzel bi bebişle taçlandırsın :16:

ben şükrediyorum her aklıma geldikçe
ama anlatmıyorum allah korusun nazara geliriz diye:nazar:
bi de insanlar mutsuzken benim kocam şöyle hayatım böyle diye
anlatmak nazire yapmakmış gibi geliyo bana
allah herkesin gönlüne göre versin.

güzel haberle okumak insanı mutlu ediyor.. inşallah kavuşma yazınıda okuruz canım

Allahım daim etsin :nazar:

mutlulugunuzuda henüz yoksa güzel bi bebişle taçlandırsın :16:

tesekkür ederim kizlar saolun

ben şükrediyorum her aklıma geldikçe
ama anlatmıyorum allah korusun nazara geliriz diye:nazar:
bi de insanlar mutsuzken benim kocam şöyle hayatım böyle diye
anlatmak nazire yapmakmış gibi geliyo bana
allah herkesin gönlüne göre versin.

MASALLAH diyelimde nazar degmesin :nazar:
benim canim kayinvalidemde birlikteysek nazar boncugu takar, okur bizi... göze geleceksiniz korkuyorum diye :)

Son düzenleme:
açtığınız bu konuyu okurken aklıma dün dinlediğim bir belgesel geldi... daha doğrusu bir kitabın seslendirmesi... nette video halinde bulamadım... bulabilsem paylasıcaktım... herseyden hata ya da yanlış çıkartmak şikayet etmek yerine " bunda da var bir hayır " diyebilmeyi öğreten bir konusu vardı...

yazdıklarınıza katılıyorum arkadaşım

her şey gönlünüzce olsun

iyi akşamlar dilerim

açtığınız bu konuyu okurken aklıma dün dinlediğim bir belgesel geldi... daha doğrusu bir kitabın seslendirmesi... nette video halinde bulamadım... bulabilsem paylasıcaktım... herseyden hata ya da yanlış çıkartmak şikayet etmek yerine " bunda da var bir hayır " diyebilmeyi öğreten bir konusu vardı...

yazdıklarınıza katılıyorum arkadaşım

her şey gönlünüzce olsun

iyi akşamlar dilerim

:46::46::46:
kitabın adını verebilirsen çok sevinirim:40:

Aslında doğru söylüosunuz...evlilikte kötü yanları görmekten iyi yanları atlar olduk.bende yaklaşık 1.5 aydır evliyim.ilişkiye bile giremedik daha.eşim o kadar anlayışlı iyiki mutluyum onunla.kavga etsek bile uzamıyo hiç.
Allah herkesin evliliğine en başta huzur nasib etsin...

bende mutluyum ALLAHıma şükürler olsun eşimden ailemden işimden abimlerden arkadasımdan memnunum... hayatım guzel pozitifim cok sukur RABBIM BUNDAN AŞAğı ETMESIN... her insan 4 4 lük değildir bende 4 4lük deilim cunku bebek istiyorum ama isterken mutsuz değilim mutlu ve umutluyum cok şükür... RABBIM BENI UNUTMADI HIC BANA HEP DERT VERDİ HEP ŞÜKRETMEM İÇİN FIRSAT VERDİ BANA COK ŞÜKÜR... KENDISINI HIC UNUTTURMADI...

bende mutluyum ALLAHıma şükürler olsun eşimden ailemden işimden abimlerden arkadasımdan memnunum... hayatım guzel pozitifim cok sukur RABBIM BUNDAN AŞAğı ETMESIN... her insan 4 4 lük değildir bende 4 4lük deilim cunku bebek istiyorum ama isterken mutsuz değilim mutlu ve umutluyum cok şükür... RABBIM BENI UNUTMADI HIC BANA HEP DERT VERDİ HEP ŞÜKRETMEM İÇİN FIRSAT VERDİ BANA COK ŞÜKÜR... KENDISINI HIC UNUTTURMADI...

Allahım size güzel bi bebiş nasip etsin inşallah :16::nazar:
2 düşügüm oldu hayırlısı dedim hep Rabbim cok bekletmedi bizi 3. hamileligim.. inşallah hayırlısıyla kucagımızada almayı nasip eder:16:
umutsuzluga hiç yer olmasın hayatımızda inşallah :nazar::nazar:

Back
X