- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Çok mu şikayet ediyorsunuz hayatınızdan.nerdeyse 3haftadır kimse aramıyor beni ... ben mesaj atiyorum yada ariyorum ...seni ararim sonra diyorlar bir daha da aramiyorlar...dun bir arkadasimla mesajlastim musaitsen arayim dedim okumadi sonra okudu cevap bile vermedi.. arkadasimin birinin esinin atamasi olmus istanbula gitmis ..giderken soylemedi bile ben arayinca soyledi ...insanlar mesgul ben issizim diye kendimi avutuyorum ama bir yandan da kimse beni aramak zorunda degil diyorum..cidden evden ciksam gidip oturacak ne akrabam.ne arkadasim var ..az kaldi cildircam ben...
Çok mu şikayet ediyorsunuz hayatınızdan.
İnsanlar bıkmış olabilir.
Aramayın onları,
Evden dışarı çıkarken bile birine bağımlısınız,akraba arkadaş falan,yürüyüş de mi yapamıyorsunuz tek başınıza?
Sorun sizde gibi geldi bana.
Çalışıyor musunuz? Evde sürekli kalmak sizi asosyalleştirir iyice.
işsizim diye yakınıp hiçbir kursa gitmiyorsunuz. hayatınız bu kadar buhranlıyken insanlarla ne konuşabilirsiniz ki zaten?
Bu da ne ki canım. Dün benim doğum günümdü annem dışında kutlayan bir turkcell (mesaj yoluyla) oldu iki mezun olduğum üniversitenin mezunlar ofisi(mail yoluyla) oldu. Ha ölmüşüm ha yaşıyorum bir fark yok.
istanbulda yaşıyorum ve evime yakın kurs bulmak benim için de zor oldu. çıkın evinizin etrafında bir gezinin, çarşınız varsa oralara bir bakın ne var ne yok. biraz araştırırsanız bulamayacağınız kurs yokturben kucuk bir sehirde yasiyorum kurs yok su anda arastiriyorum
Tekrar başlayın okula sertifikalara o zaman. Demek ki alanınızda iş yok, evdeki zamanınızı değerlendirirsiniz.işsizim ... 4.5 yildir hemde... iş olacak diyorum bir anda olmuyor ... tanidiklarim bile senin isine gelince heryer kuruyor sanki diyorlar
istanbulda yaşıyorum ve evime yakın kurs bulmak benim için de zor oldu. çıkın evinizin etrafında bir gezinin, çarşınız varsa oralara bir bakın ne var ne yok. biraz araştırırsanız bulamayacağınız kurs yoktur
Tekrar başlayın okula sertifikalara o zaman. Demek ki alanınızda iş yok, evdeki zamanınızı değerlendirirsiniz.
sayfasını takip etmeyin. gidin durumunuzu anlatın gerekirse ısrar edin bir çok kursa kaydolun, halk eğitim merkezleri çok iyidir.halk egitim merkezi aciyor bizim burda sayfasini takip ediyorum ...carsi avmden nefret ettim geze geze
Ben face de kullanmıyorum artık. Eskiden doğum günümde facebook u kapatırdım doğum günümde duvarıma kimsenin doğum günümü kutlamak için yazmadığı belli olmasın diye.benim hayatimda dogum gunumu kutlayan annem vardi ...face actim dogum gunumde bir arkadasim bunun icinmi actin face dedi
Arkadaşlarınız arasındaki iletişim dinamiğini bilmiyorum ama bu zamanda sanki mesajlaşmak dahà yaygın. Şimdi bi arkadaşım beni arasa oturup dakikalarca konuşamam, sevmiyorum da uzun tel sohbetlerini. Ama yazışmak öyle değil, istersn bi saat sonra yaz. Daha çok uzayabiliyor muhabbetler. Hiç kimseyi aramam kimse de beni aramaz. Ama yazışarak ilkokul arkadaş grubuyla bile görüşüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?