- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Yaşın kaç canım? Daha bulursun iş umutsuz olma. Vakit geçirmek için part time full time ne bulursan gir iş ayırma. Sonra bunca sene ne yaptın diyorlar iş başvurularında. Ne yapsan kar. Çevre meselesi öyle malesef. Ya işyeri çevren olcak, ya evleneceksin eşinle çevren konu komşu, çocuğun okulundan veliler filan. Bekar ve işsiz oldun mu biraz yalnızsın. Ama şunu unutma herkes hayatının bi döneminde bekar işsiz olur çalışır çabalar hayatını inşaa edernerdeyse 3haftadır kimse aramıyor beni ... ben mesaj atiyorum yada ariyorum ...seni ararim sonra diyorlar bir daha da aramiyorlar...dun bir arkadasimla mesajlastim musaitsen arayim dedim okumadi sonra okudu cevap bile vermedi.. arkadasimin birinin esinin atamasi olmus istanbula gitmis ..giderken soylemedi bile ben arayinca soyledi ...insanlar mesgul ben issizim diye kendimi avutuyorum ama bir yandan da kimse beni aramak zorunda degil diyorum..cidden evden ciksam gidip oturacak ne akrabam.ne arkadasim var ..az kaldi cildircam ben...
Yaşın kaç canım? Daha bulursun iş umutsuz olma. Vakit geçirmek için part time full time ne bulursan gir iş ayırma. Sonra bunca sene ne yaptın diyorlar iş başvurularında. Ne yapsan kar. Çevre meselesi öyle malesef. Ya işyeri çevren olcak, ya evleneceksin eşinle çevren konu komşu, çocuğun okulundan veliler filan. Bekar ve işsiz oldun mu biraz yalnızsın. Ama şunu unutma herkes hayatının bi döneminde bekar işsiz olur çalışır çabalar hayatını inşaa eder
Ne iş arıyorsun ki bu kadar bulunmuyor 4-5 yıldır? Yaşadığın yer küçük bir yerse bile vardır şirketler dükkanlar hastanesi okulu kreşi. Yoksa ailen mi her işe yollamiyor? Kpss kazansan bile her yere yollayacaklar mi? Evlilik kader kısmet işi kafana takma.ben 27 yasindayim yaklasik 4.5 senedir issizim ... arkadaslarim evlendi.yada baska sehirlere gittiler...
Ne iş arıyorsun ki bu kadar bulunmuyor 4-5 yıldır? Yaşadığın yer küçük bir yerse bile vardır şirketler dükkanlar hastanesi okulu kreşi. Yoksa ailen mi her işe yollamiyor? Kpss kazansan bile her yere yollayacaklar mi? Evlilik kader kısmet işi kafana takma.
Şanssızım diyip şansını küstürme. Kapilar birden oyle bi açılır ki şaşar kalirsinkimse inanmiyor ...heryere basvurdum avmdeki yerlere bile... olmuyor cevremdekiler ne şanssizsin diyorlar ...
Şanssızım diyip şansını küstürme. Kapilar birden oyle bi açılır ki şaşar kalirsin
Sen de atanmayiver ne olacak ki canım? Herkes ayni seyi mi yapmak zorunda? Her yerde olur o tipler. Bir ara bir hanım konu açmıştı, yıllarca çalışıp çabalayıp güzel okullar bitirmiş, devlete de girmiş geliri yerinde. Ablası ise okumayıp zengin koca bulmuş altında jipi sürekli yurt dışında geziyormuş tek derdi alışverişmis filan öyle biseylerdi :) herkesin seçimi farkli, herkesin yazısı farklı. Du bakalım gün doğmadan neler doğar bi bakmışsın hepsi senin hayatına imrenerek bakıyorinşallah ...çok bekledım çok agladim arkadasimin biri geldi dediki cevremdeki herkes atandi bir sen kaldın cok zoruma gitmisti
Çok çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni inanin.
Sen de atanmayiver ne olacak ki canım? Herkes ayni seyi mi yapmak zorunda? Her yerde olur o tipler. Bir ara bir hanım konu açmıştı, yıllarca çalışıp çabalayıp güzel okullar bitirmiş, devlete de girmiş geliri yerinde. Ablası ise okumayıp zengin koca bulmuş altında jipi sürekli yurt dışında geziyormuş tek derdi alışverişmis filan öyle biseylerdi :) herkesin seçimi farkli, herkesin yazısı farklı. Du bakalım gün doğmadan neler doğar bi bakmışsın hepsi senin hayatına imrenerek bakıyor
Doğum gününüz kutlu olsunBu da ne ki canım. Dün benim doğum günümdü annem dışında kutlayan bir turkcell (mesaj yoluyla) oldu iki mezun olduğum üniversitenin mezunlar ofisi(mail yoluyla) oldu. Ha ölmüşüm ha yaşıyorum bir fark yok.
nerdeyse 3haftadır kimse aramıyor beni ... ben mesaj atiyorum yada ariyorum ...seni ararim sonra diyorlar bir daha da aramiyorlar...dun bir arkadasimla mesajlastim musaitsen arayim dedim okumadi sonra okudu cevap bile vermedi.. arkadasimin birinin esinin atamasi olmus istanbula gitmis ..giderken soylemedi bile ben arayinca soyledi ...insanlar mesgul ben issizim diye kendimi avutuyorum ama bir yandan da kimse beni aramak zorunda degil diyorum..cidden evden ciksam gidip oturacak ne akrabam.ne arkadasim var ..az kaldi cildircam ben...
Bu da ne ki canım. Dün benim doğum günümdü annem dışında kutlayan bir turkcell (mesaj yoluyla) oldu iki mezun olduğum üniversitenin mezunlar ofisi(mail yoluyla) oldu. Ha ölmüşüm ha yaşıyorum bir fark yok.
Bir uğraş bulsanız evde yapabilecek? Arkadaş istanbula gidince söylemek zorunda değil ki. Benim bi arkadaşım vardı apar topar istanbula gittim gece üstelik,ertesi gün bana trip attı istanbula gitmişsin keşke haber verseydin diye ve çok itici bir durum. Beklentilerinizi azaltın. Örgü yapmak kafa dağıtıyor denemenizi tavsiye ederim.
bende bugun sac bandi orgusu yapmaya basladimistanbula yerlesti esinin tayini cikti ... arayip soylemedi bile ben aramasam haberim olmazdi ...
Hiç belli olmaz o işlerhayirlisi olsunda imrenmeselerde olur
Hiç belli olmaz o işlersanırsın merkez bankasına müdür olmuşlar. Medya dünyasında koltuk kapmislar sanki. Bu devlete kapak atma sevdası da bi bizim memlekette vardır herhalde. Herkes için büyük dert şu işsizlik, senin gibi çok var. Ama sonsuza kadar işsiz olmayacaksın tadını çıkarmaya çalış kitap oku film izle gez. Rahat ol
Aa taşındı mı orayı atlamışım demek ki..
aramayın bir süre. Ben insanlarla arama mesafe koymaya başladım bikaç aydır,tek tük kişiler var hayatımda onlarla bile mesafeliyim. En güzeli böyle kafama kimseyi takmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?