hiç mi sevenim yok

Yaşın kaç canım? Daha bulursun iş umutsuz olma. Vakit geçirmek için part time full time ne bulursan gir iş ayırma. Sonra bunca sene ne yaptın diyorlar iş başvurularında. Ne yapsan kar. Çevre meselesi öyle malesef. Ya işyeri çevren olcak, ya evleneceksin eşinle çevren konu komşu, çocuğun okulundan veliler filan. Bekar ve işsiz oldun mu biraz yalnızsın. Ama şunu unutma herkes hayatının bi döneminde bekar işsiz olur çalışır çabalar hayatını inşaa eder

ben 27 yasindayim yaklasik 4.5 senedir issizim ... arkadaslarim evlendi.yada baska sehirlere gittiler...

ben 27 yasindayim yaklasik 4.5 senedir issizim ... arkadaslarim evlendi.yada baska sehirlere gittiler...
Ne iş arıyorsun ki bu kadar bulunmuyor 4-5 yıldır? Yaşadığın yer küçük bir yerse bile vardır şirketler dükkanlar hastanesi okulu kreşi. Yoksa ailen mi her işe yollamiyor? Kpss kazansan bile her yere yollayacaklar mi? Evlilik kader kısmet işi kafana takma.

kimse inanmiyor ...heryere basvurdum avmdeki yerlere bile... olmuyor cevremdekiler ne şanssizsin diyorlar ...

inşallah ...çok bekledım çok agladim arkadasimin biri geldi dediki cevremdeki herkes atandi bir sen kaldın cok zoruma gitmisti
Sen de atanmayiver ne olacak ki canım? Herkes ayni seyi mi yapmak zorunda? Her yerde olur o tipler. Bir ara bir hanım konu açmıştı, yıllarca çalışıp çabalayıp güzel okullar bitirmiş, devlete de girmiş geliri yerinde. Ablası ise okumayıp zengin koca bulmuş altında jipi sürekli yurt dışında geziyormuş tek derdi alışverişmis filan öyle biseylerdi :) herkesin seçimi farkli, herkesin yazısı farklı. Du bakalım gün doğmadan neler doğar bi bakmışsın hepsi senin hayatına imrenerek bakıyor

hayirlisi olsunda imrenmeselerde olur

Bir uğraş bulsanız evde yapabilecek? Arkadaş istanbula gidince söylemek zorunda değil ki. Benim bi arkadaşım vardı apar topar istanbula gittim gece üstelik,ertesi gün bana trip attı istanbula gitmişsin keşke haber verseydin diye ve çok itici bir durum. Beklentilerinizi azaltın. Örgü yapmak kafa dağıtıyor denemenizi tavsiye ederim.

Bunalımınızı insanlara çok hissettiriyor ve sürekli "mızmızlanan" (tırnak içine aldım bilerek ben böyle düşündüğümden değil yanlış anlamayın) bir tip olarak görülüyor olabileceğiniz için insanlar sizinle iletişime geçmek istemiyor olabilirler. Her insan kötü gün dostu değil ne yazık ki.

İyi ki doğdunuz, umarım yeni yaşınızda küllerinizden yeniden doğarsınız. :)

bende bugun sac bandi orgusu yapmaya basladim istanbula yerlesti esinin tayini cikti ... arayip soylemedi bile ben aramasam haberim olmazdi ...

Astoria hakli olabilirsiniz ...sonucta hep issizligime geliyor konu ...mizmizlanma degil ..onlarinda baska dertleri var surekli kv gorumce eltilerini cekistiriyorlar ben dinliyorum ...sanirim dertlerime gelince tahammulsuzluk oluyor[/QUOTE]

bende bugun sac bandi orgusu yapmaya basladim istanbula yerlesti esinin tayini cikti ... arayip soylemedi bile ben aramasam haberim olmazdi ...

Aa taşındı mı orayı atlamışım demek ki..
aramayın bir süre. Ben insanlarla arama mesafe koymaya başladım bikaç aydır,tek tük kişiler var hayatımda onlarla bile mesafeliyim. En güzeli böyle kafama kimseyi takmıyorum.

hayirlisi olsunda imrenmeselerde olur
Hiç belli olmaz o işler sanırsın merkez bankasına müdür olmuşlar. Medya dünyasında koltuk kapmislar sanki. Bu devlete kapak atma sevdası da bi bizim memlekette vardır herhalde. Herkes için büyük dert şu işsizlik, senin gibi çok var. Ama sonsuza kadar işsiz olmayacaksın tadını çıkarmaya çalış kitap oku film izle gez. Rahat ol

4 yil falan olmasa neyse derim ilk yıl ne kadar hevesliydim ... ozelde de iş yokki erkek olsam cikar baska sehre giderim ...

Ben bunları geçeli sanırım yıllar oldu :)
Kimse vazgeçilmez değildir. Yanlış kişilerle olmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorum ben.
Ne kadar değer görürsem o kadar değer veriyorum.
Kendimi çok seviyorum kimse için de canımı sıkamam :)
Siz de bir deneyin. Kendinizi çok sevin :) O zaman bunları dert etmezsiniz.
Benim telefonum aylardır hiç çalmıyor ama çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…