- 25 Aralık 2017
- 87
- 118
- 43
- 35
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
Bi mesguliyetiniz olmadigi icin etrafinizdaki insanlarda cok ilgi bekliyo olabilirsiniz, kendinizi bu yuzden yalniz hissediyorunuz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarında iş yok bence. Eğer onlardan sürekli bir şey istemiyorsan, yük olmuyorsan aramaları gerekir. İnsanlıkları yok demek ki. Üzülme. İyi kötü bir işe gir. Çalış. Bu çok önemli.
Bi mesguliyetiniz olmadigi icin etrafinizdaki insanlarda cok ilgi bekliyo olabilirsiniz, kendinizi bu yuzden yalniz hissediyorunuz..
Ortaya bi bomba haber atin bak ozaman sana nasil yaziyorlar aaaa gercektenmi nasil oldu diye. Öyle olacagina hic olmasin öyle insanlar.. artik cogu arkadasliklar menfaat üzeribunun bende farkindayim ama bir nasilsin bile demiyorlar ... bazisi ertesi gun okuyor attigim mesaji bende artik gondermyrm kimseyi rahatsiz etmeyim diye
Ortaya bi bomba haber atin bak ozaman sana nasil yaziyorlar aaaa gercektenmi nasil oldu diye. Öyle olacagina hic olmasin öyle insanlar.. artik cogu arkadasliklar menfaat üzeri
Yeni ortamlara girmeye yeni arkadaslar edinmeye calisin.
Kurslar vs.
Eski arkadaslarinizin sizle isi bitmis demek ki
bunun bende farkindayim ama bir nasilsin bile demiyorlar ... bazisi ertesi gun okuyor attigim mesaji bende artik gondermyrm kimseyi rahatsiz etmeyim diye
Siz ilk önce kendinize değer vereceksiniz.
Rahatsız etmiyim diye düşünceğinize bir daha aramam sormam diyeceksiniz.
Siz böyle iyi niyetli davrandıkça suistimal eden çok olur![]()
Insanlarla olan ortak noktalariniz ortadan kalkinca (isten ayrılmak, mezun olmak ,tasinmak gibi) araya soğukluk giriyor ortak yönler devam etmeyince sohbet de bitiyor bunu bilir bunu soylerim
Muhtemelenaramam sormam desemde sonuc degismiycek ki ... ben kendimi seviyorum sadece hep tek basina olmuyor ... işim olmadi diye kendimi ise yaramaz hissediyorum belki o yuzden cok takiyorum su anda
Muhtemelen
Şöyle birşey yapabilirsiniz aslında
Örgü örün ve çocuk esirgemelere yollayın
Atkı bere elinizden ne geliyorsa madem kurs bulamıyorsunuz çevre için kendi çevrenizi kendiniz yaratın.
Hem de minnaklara bir katkınız olur![]()
Gidin görüşün ne kaybedersinizbu da güzel fikir keske kabul etseler cocuk esirgemede gonullu olurum
Gidin görüşün ne kaybedersiniz
Bununla ilgili dernekler var iletişimw geçin mesela
Azcık hareketlenin :)
dogum gununuz kutlu olsunBu da ne ki canım. Dün benim doğum günümdü annem dışında kutlayan bir turkcell (mesaj yoluyla) oldu iki mezun olduğum üniversitenin mezunlar ofisi(mail yoluyla) oldu. Ha ölmüşüm ha yaşıyorum bir fark yok.
İşe giremediğin için borç para istersin diye korktukları için aramıyorlardır. İşe girince hepsi bak hergün nasıl arıcak seni. İyi gün dostu bunlarbir yerde ise basliycak oluyorum ariyorlar hergun ne oldu is diye ? olmayinca da kimse bir daha aramiyor :)
Yaaaadogum gununuz kutlu olsun![]()