hiç mi sevenim yok

Arkadaşlarında iş yok bence. Eğer onlardan sürekli bir şey istemiyorsan, yük olmuyorsan aramaları gerekir. İnsanlıkları yok demek ki. Üzülme. İyi kötü bir işe gir. Çalış. Bu çok önemli.

kimseden birsey istemiyorum cogunun esi cocuklari var ...biliyorum onceligi onlar...ama arada mesaj atip canim nasilsin demek cok zor degil... kim olursa olsun isteyen istedigine mesaj atiyor ..sadece hep ben baskalarina deger veriyorum bu beni uzuyor

bunun bende farkindayim ama bir nasilsin bile demiyorlar ... bazisi ertesi gun okuyor attigim mesaji bende artik gondermyrm kimseyi rahatsiz etmeyim diye
Ortaya bi bomba haber atin bak ozaman sana nasil yaziyorlar aaaa gercektenmi nasil oldu diye. Öyle olacagina hic olmasin öyle insanlar.. artik cogu arkadasliklar menfaat üzeri

Ortaya bi bomba haber atin bak ozaman sana nasil yaziyorlar aaaa gercektenmi nasil oldu diye. Öyle olacagina hic olmasin öyle insanlar.. artik cogu arkadasliklar menfaat üzeri

zaten oyle gecen bir resim attim biri yazdi hemen canm ismi buldun diye ? bir yere girecektm arkadasimn arkadasi mesaj atti hergun ne yaptin diye ...olmadi deyince sormadi daha

bunun bende farkindayim ama bir nasilsin bile demiyorlar ... bazisi ertesi gun okuyor attigim mesaji bende artik gondermyrm kimseyi rahatsiz etmeyim diye

Siz ilk önce kendinize değer vereceksiniz.
Rahatsız etmiyim diye düşünceğinize bir daha aramam sormam diyeceksiniz.
Siz böyle iyi niyetli davrandıkça suistimal eden çok olur ;)

Insanlarla olan ortak noktalariniz ortadan kalkinca (isten ayrılmak, mezun olmak ,tasinmak gibi) araya soğukluk giriyor ortak yönler devam etmeyince sohbet de bitiyor bunu bilir bunu soylerim

Siz ilk önce kendinize değer vereceksiniz.
Rahatsız etmiyim diye düşünceğinize bir daha aramam sormam diyeceksiniz.
Siz böyle iyi niyetli davrandıkça suistimal eden çok olur :KK66:

aramam sormam desemde sonuc degismiycek ki ... ben kendimi seviyorum sadece hep tek basina olmuyor ... işim olmadi diye kendimi ise yaramaz hissediyorum belki o yuzden cok takiyorum su anda

aramam sormam desemde sonuc degismiycek ki ... ben kendimi seviyorum sadece hep tek basina olmuyor ... işim olmadi diye kendimi ise yaramaz hissediyorum belki o yuzden cok takiyorum su anda
Muhtemelen
Şöyle birşey yapabilirsiniz aslında
Örgü örün ve çocuk esirgemelere yollayın
Atkı bere elinizden ne geliyorsa madem kurs bulamıyorsunuz çevre için kendi çevrenizi kendiniz yaratın.
Hem de minnaklara bir katkınız olur ;)

Muhtemelen
Şöyle birşey yapabilirsiniz aslında
Örgü örün ve çocuk esirgemelere yollayın
Atkı bere elinizden ne geliyorsa madem kurs bulamıyorsunuz çevre için kendi çevrenizi kendiniz yaratın.
Hem de minnaklara bir katkınız olur :KK66:

bu da güzel fikir keske kabul etseler cocuk esirgemede gonullu olurum

O okyanustakibulut01 kendimden örnek vereyim
lise ve üni. yıllarımda yaşadım bu durumu.Bi arkadasim vardı üniversite icin çekti gitti ne aradı sordu iyilik yap denize at demisler cok arkadaşıma iyiligim dokundu ama onlar beni kotu bildi aramiz açıldı hayatima girmis herkes beni öyle çok arayıp sormazlardı.Hele ki liseden sonra hep evdeydim etrafimda hiç kimse kalmadı nasıl bi bunalimdayim anlatamam disari cikmak istemezdim 2 hafta evden hiç cikmadigimi biliyorum.Ciksam nereye gidicem kim var ki derdim.Hep annemle de olmuyor gezmek.2.senemde üni kazandım bu sefer herkesle mesafeliyim ne ararim sorarim ama bi dostum var onun yeri baska bayagi konusuruz okul bitsede.Üniversitedeyken nisanlandim eski arkadaslar hepsi görsen nasil mesaj atiyorlar hayirli olsun buluşalım mi falan tabi bu süreçte bende cok değiştim kendime bakiyorum guvenim var.Onceden evde kapali kalan biri olmadan disari cikmaya üşenen ben simdi tek basima gider bi kafeye oturur cayimi icer keyfime bakarim.Hersey sende bitiyor insanlari cokta umursama birak onlar seni arasin birazda agirdan sat kendini.Baktın hic arayip sormuyorlar yol ver gitsin kuru kalabalik.Sirf arkadas edinmek icin degilde bi kursa yazıl derim cok iyi geliyor

Back
X